Stay True! Stay Awesome!

Direktlänk till inlägg 9 december 2012

At the breakingpoint...

Av Herr Dunderskägg - 9 december 2012 22:27


Det här kommer sticka i mångas ögon. Men nu är jag så innerligt less på allt tissel och tassel bakom min jävla rygg.


Kliv fram och säg vad i helvete ni tycker om mig. Istället för att bete er som skitskallar och snacka bakom min rygg.


Ni har ingenting för att vara falska mot mig. Var ärliga istället. Säg den sanna åsikt ni har jämtemot mig.


Jag börjar ledsna på att vara den som finns när ingen annan finns för er. Men när jag har det svårt, då finns ingen där.Ja, kanske inte alla. Men många. Säg vad som stör er. Säg vad ni har för problem med mig som person.


Jag är så jävla skitless på att vara den som fixar och donar, för att inte ens få ett tack, inte ens ett litet intresse.


Men ni ska ändå snylta på mig?

Nej, jag drar fan gränsen här.


Jag vet att många av er har problem med mig. Det skiner rakt igenom er. De falska leendena ni skänker mig har jag genomskådat för längesen. Men jag har bara inte ORKAT ta mig för att prata med er face to face. För den nivån det skulle hamna på är så låg att jag antagligen bara skulle stå där och skaka på skallen åt dom.


Jag klarar mig utan att ha många vänner. Jag har istället ett fåtal som jag faktiskt kan lita på.


Så, här är er chans. Säg vad ni egentligen tycker om mig istället för att snacka skit bakom min rygg.

Det här är inte bara nu det pågår, utan det har pågått i åratal. Var är tacksamheten efter allt jag gjort för er?


Men sen vet jag ju också att vissa inte har tillräckligt med stake för att vara ärlig face to face och istället beter sig som jävla idioter bakom min rygg istället och tror att de ska komma undan då det till slut ändå kommer fram vilka som sagt vad och vad de tycker om mig. Så, sitt där som en feg jävla mes och snacka skit... Om du tror det är bättre.


Ställer folk upp för mig - klart som fa-an jag ställer upp tillbaka, och de som ställt upp för mig vet att jag är dem evigt tacksamma. Men nånstans får det fanimej finnas en gränsjävel. Och nu sätter jag ner foten.


Det är nog nu.

 
 
Ingen bild

Pixel

9 december 2012 22:39

<3

 
Ingen bild

Sanne

9 december 2012 22:40

Jag tycker om dig för den du är Daniel! Det står jag fast vid! Sköt om dig vännen!

 
Ingen bild

Miira

9 december 2012 23:59

Älskar dig! <3

 
Ingen bild

Angelica Söderlund

10 december 2012 08:16

Jag tycker att du kan bli lite jobbig när du leker präktig. Känns som att du vill bestämma lite väl mkt överlag. Men jag vet iaf att du är en go person som bara vill väl! Förstår varför du skrev detta och hoppas för din skull att fler vågar skriva vad dom tycker!

Herr Dunderskägg

10 december 2012 22:32

Är aldrig meningen att vara präktig eller bättre än nån annan. Bara det att jag tar upp onödig information och övrig info väldigt snabbt och har få sätt att göra mig av med den informationen.

Att jag bestämmer mycket kan väl stämma - men det är för alla andras bästa också då jag har väldigt få vänner som kan bestämma, utan många av de jag umgås med har en tendens att få en överväldig beslutsångest, och jag klarar inte riktigt av det när jag väl bestämt mig för något. :)

Som att planera något kul för mina vänner - så vill jag gärna snabbt ha svar/besked.

Tack så hemskt mycket för ditt svar och att du var rak och ärlig. Ska tänka på vad jag säger och gör i fortsättningen. ;)

Stay true. Stay awesome.

 
Ingen bild

Sarah

15 december 2012 21:15

Jag tycker att du förlorar vänner för du hör aldrig av dig länge. Man ledsnade själv och gav upp efter ett tag. Det är inte bara jag som kan säga det :)

Sen tycker jag att det du har gjort mot Jocke är så fruktansvärt jävla dåligt både från dig och Maria. Ni var vänner fler antal år och på grund av ett jävla bord så säger ni upp kontakten med honom utan att ens förklara för honom vad som händer. Lite fittigt enligt mig! :)

Du kanske borde rycka upp ditt liv och sluta klaga på allt och alla o kanske inte säga allt du tycker o tänker hela tiden. Jag tror att folk kan bli ganska less på dig pga det. Och lätt blir det att DU trycker ned folk, visst det kanske inte är meningen men du måste börja tänka lite med hjärnan.

Du ville höra åsikter o därför vill jag inte ha nå snoffsiga kommentarer tillbaka. För jag kommer inte läsa det iaf, ville bara ge dig en tanke ställare.

Vi va vänner men sen Maria kom in i bilden så har vi setts max 2 ggr och det är INTE mitt fel.
Ja, som du sa ville du ha kommentarer över varför läget är som det är och nu är jag för en gångs skull brutalt ärlig.
Ta det som du vill, folk kommer klaga men jag anser att du borde själv tänka på vad du gör för du gör inte det bästa själv om jag får vara ärligt!

Ha det så bra..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2017 23:35

För 16 månader sedan ändrades mitt liv, radikalt.   Jag blev lämnad av den största kärleken jag någonsin haft. Hela min värld vändes uppochned och jag hamnade i ett chocktillstånd som släppte 6 månader efter att förhållandet tagit slut.  6 måna...

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2017 23:19

"Tyst. Säg inget." berättar hjärnan."Ingen kommer ändå att lyssna.", fortsätter den. Jag måste ändå få ur mig mina tankar. Hela min kropp skriker "NEJ!! SÅ JÄVLA ONÖDIGT ATT KLAGA!!" Ja... Kanske... Men... Jag behöver en kram. Jag behöver en lu...

Av Herr Dunderskägg - 10 augusti 2016 16:07

  Inget ont som inte har något gott med sig, brukar det ju heta. Nej, precis. Men ibland tar det tid innan man upptäcker att det faktiskt kanske finns något gott i allt elände.   För lite mer än 7 månader ändrades mitt liv totalt. På bara en mi...

Av Herr Dunderskägg - 30 juni 2016 17:26

  Här sitter jag. Nyss hemkommen från jobbet.    Här sitter jag. I min lägenhet.    Här sitter jag. Med tårar rinnandes längs kinderna.   Här sitter jag. Ensam.   Livet blir inte som man väntat sig. Det är en sak som är säker.    ...

Av Herr Dunderskägg - 28 juni 2016 17:34

  En vilsen själ i en allt för stor och otydlig värld.   Jag kanske syns mer än jag borde. Jag tar nog mer plats än vad jag förtjänar. Jag låter mer än vad folk orkar höra på. Jag kanske är överdrivet på.    En stor personlighet i en ...

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards