Stay True! Stay Awesome!

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Nu slår jag näven i bordet!

Av Herr Dunderskägg - 14 november 2009 18:37


Jag vet att jag har varit en mr. Niceguy som alltid ska vara alla till lags. Nu är det FANIMEJ slut på det! Jag är så less på saker och ting och folk som snackar skit och inte kan se saker och ting ur MIN synvinkel bara för att dom aldrig varit i den sitsen!


Vi kan börja med, som alla vet, så har jag en månad där pengarna inte riktigt räcker till, till "övriga nöjen" så att säga. Och att gå på mig och gnälla på mig att jag inte kan ta bussen eller dittan och dattan tycker jag är väldigt konstigt.
Och jag kan säga såhär, detta inlägget är till för att klaga och säga ifrån. Jag vet att jag kanske borde göra det oftare. Ni behöver inte tycka synd om mig som har dåligt med pengar. Jag klarar mig fint, och kommer ni och gnäller på detta inlägget kan jag bara säga EN sak; Up yours, asswhipe!


Har fått sitta och lyssna på hur att jag har dubbelmoral och att jag borde tänka lite mer osv. Men, liksom...
Ta detta exemplet; Jag blir hämtad i Gimo. Vi åker ifrån Gimo, men sen när jag ska hem (fast personen/personerna) vet om hur dåligt ställt jag har det just den månaden, så tänker dom inte köra hem en. Och ta denna månaden t ex, när jag hade 200 kronor att leva på. Då ställs det krav att jag ska betala buss och grejer, efter att jag blivit hämtad och sen blivit skjutsad till annan ort. Varför inte då ifrån början bara säga "Nej, jag kan inte köra hem dig sen, vi kanske kan hitta på något när du har mer pengar så du kan ta bussen hem?"?


Jag skulle ha full förståelse, men att ta saker och ting förgivet är fel!


Jag vill gärna bli hemskjutsad med, för jag avskyr att låna pengar från folk om det nu inte är en ordentlig kris nån gång. Men om det krävs så gör jag det. Och de personer jag har skuld till säger jag bara; Ni ska få tillbaka varje öre, ni behöver inte vara oroliga. Jag betalar igen förr eller senare. Det är bara att säga till så får ni pengarna.


Alla kanske inte vet detta, men jag är arbetslös. Jag får pengar ifrån soc, och det är jag inte särskilt stolt över. Men i min situation (där jag inte kan få jobb hur mycket jag än söker) är det svårt att göra mycket annat.
Jag vill gärna ha ett jobb, men jag har ju inte direkt någon utbildning via gymnasiet. Man blir inte något när man läser studieförberedande program som estet.
Jag vet, efterklokhet är det bästa som finns, right? Ni får gnälla på mig hur mycket ni vill.... Jag tänker fortfarande inte bry mig.


Över till nästa grej (oj vad jag gnäller nu, men nån gång måste jag också få göra det!):


Vissa personer har fått en viss njutning i att kalla mig gammal, och jag börjar ledsna ganska hårt på det och jag ber er nu att dra ner på det. Ok? Och det är inte bara att jag är gammal, jag är kort också... Jo tack, jag vet. Det ser jag varje dag i spegeln. Ok? Ni behööööver inte påpeka det mera, ni får gärna sluta med det. Kan ni inte vara trevliga och ta mig för den jag är kan ni dra åt helvete, right?
Jag är kort, gammal, tjock, svag... Vad är det mer som brukar tas upp? Att jag är fjollig och allt det där... Ni får gärna sluta. Jag vet att ni "driver" med mig många gånger. Men det börjar bli ANINGEN tjatigt. Kan ni inte vara trevliga nån gång ibland, så får ni gärna hålla käften. Jag klarar mig bra utan att vara någons hackkyckling.


Flera av er som läser detta inlägg kommer säkert sitta "aaaw, han tror att vi ska tycka synd om honom!", men jag kunde inte bry mig mindre om vad ni tycker och inte tycker. Jag måste få ur mig mina tankar och åsikter och synpunkter på saker och ting utan att ni ska gnälla på det. Min blogg är till för att vädra ur mig så jag inte kokar över.


En annan sak, varför går det inte längre att ta upp saker och ting med folk? Utan så fort man kommer och ställer dom mot väggen och ifrågarsätter varför dom tycker som dom gör, så flyr dom undan och kan inte ta diskussionen. Och när dom inte har något val än att diskutera så slutar det med att dom blir förbannade och ska försöka kasta skit på en? What's up with that? Väx upp för fan!


Denna kvällen är totalt förstörd. Fuck it...

[Uppdatering: 19:16]

Jag skulle även vilja ge en känga till folk som vänder sig till mig för att de mår dåligt och som blir förbannade på mig när jag kommer med ärliga svar. Som t ex, en tjej som jag haft kontakt med som alltid velat haft min synpunkt på saker och ting, hade kärat ner sig i en XBox-kontakt. Fastän hon har kille... Jag bad henne att ställa ett ultimatum till sig själv och bestämma sig vem hon tycker mest om. Och enligt henne så kunde jag "ha varit snäll med mina svar". När jag för en gångs skull var brutalärlig (vilket man egentligen alltid ska vara... Förutom små vita lögner som funkar ibland) mot henne, så började hon skälla ut MIG!? What gives?

Sen en annan tjej som hittade bilder på sin pojkväns ex på datorn och sen håller han på och är en idiot mot henne, och jag säger just att, han är en idiot... Varför är du med honom? Nej då får jag inte HA en åsikt ens? Då är min fråga till er; Varför vill ni ens ha min åsikt om ni ändå skiter i den?????

Allvarligt borde såna människor börja rannsaka sig själva, för nånting är ju galet fel!


________________________________
Det finns få uppriktiga vänner - men så är heller inte efterfrågan så stor.
- Marie von Ebner-Eschenbach



 
 
Ingen bild

Nea

14 november 2009 19:39

Du är värd bättre, och jag finns här. Jag ringer dig på skype inom 15 minuter. Kyss

 
Ingen bild

Kimsan

27 november 2009 14:14

Halloj dan the man!

Du en liten fråga bara, det du skrev längst ner om en massa tjejer... Har inte du flickvän nu? självklart kan dom du skrev om bara vara vänner men jag bara undra, för du verkade så glad sist jag va uppe, vilket i och för sig va ett tag sen, men men. Hoppas det har löst sig nu! (och du, jag vet att du inte vill det men om du vill ha ett jobb, sök i sthlm, det går att pendla.) Pussa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2017 23:35

För 16 månader sedan ändrades mitt liv, radikalt.   Jag blev lämnad av den största kärleken jag någonsin haft. Hela min värld vändes uppochned och jag hamnade i ett chocktillstånd som släppte 6 månader efter att förhållandet tagit slut.  6 måna...

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2017 23:19

"Tyst. Säg inget." berättar hjärnan."Ingen kommer ändå att lyssna.", fortsätter den. Jag måste ändå få ur mig mina tankar. Hela min kropp skriker "NEJ!! SÅ JÄVLA ONÖDIGT ATT KLAGA!!" Ja... Kanske... Men... Jag behöver en kram. Jag behöver en lu...

Av Herr Dunderskägg - 10 augusti 2016 16:07

  Inget ont som inte har något gott med sig, brukar det ju heta. Nej, precis. Men ibland tar det tid innan man upptäcker att det faktiskt kanske finns något gott i allt elände.   För lite mer än 7 månader ändrades mitt liv totalt. På bara en mi...

Av Herr Dunderskägg - 30 juni 2016 17:26

  Här sitter jag. Nyss hemkommen från jobbet.    Här sitter jag. I min lägenhet.    Här sitter jag. Med tårar rinnandes längs kinderna.   Här sitter jag. Ensam.   Livet blir inte som man väntat sig. Det är en sak som är säker.    ...

Av Herr Dunderskägg - 28 juni 2016 17:34

  En vilsen själ i en allt för stor och otydlig värld.   Jag kanske syns mer än jag borde. Jag tar nog mer plats än vad jag förtjänar. Jag låter mer än vad folk orkar höra på. Jag kanske är överdrivet på.    En stor personlighet i en ...

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards