Stay True! Stay Awesome!

Direktlänk till inlägg 20 april 2012

Tabuförlagt att citera och vädra åsikter?

Av Herr Dunderskägg - 20 april 2012 13:30


Jag visste absolut inte, förrän idag, att citering var förbjuden och tabuförlagd.


Jag skrev ju två citat ifrån en person igår och idag hade denna person skrivit på facebook, att "hen" minsann skulle hänga ut mig om "hen" också hade en blogg. Det roliga är ju - jag hängde inte ut nån. "Hen" tog åt sig av det jag skrev.

Provocering? Inte i mina ögon.


Jag måste få vädra åsikter om saker jag läser, ser eller upplever. Därför har jag min blogg, right?

Sen vad folk tycker om mina åsikter, rör mig egentligen inte ryggen, eftersom det just är MINA ÅSIKTER!!


Idag så hänger "hen" ut sig SJÄLV på facebook så att ALLA kan se vem det är jag citerat. Jag blir inte riktigt klok på människor ibland. Man MÅSTE få uttrycka sig fritt, men det är sånt tabu över att citera vissa människor tydligen.

Att man hatar nånting får väl stå för var och en, men samtidigt måste man inte utsätta sig för just det man avskyr/hatar/ogillar. 

Sen överdriver samma människa och skriver att jag minsann pekat ut denne och att jag skriver just om "hen". Jag CITERADE "hen", och sen efter det så pratade jag om människor i allmänhet i resten av mitt förra blogginlägg (LÄNK).
Men männskan envisas att det är "hen" som är personligen utpekad och att jag hänger ut denna person som blöt tvätt på en torklina. Vilket såklart inte är sant.

Jag blir fan upprörd på riktigt nu. Jag hänger aldrig ut människor på min blogg. Skulle aldrig falla mig i tanken att göra något sådant. Jag vädrar mina synpunkter om åsikter folk har, upplevelser jag har i vardagen eller om det så är en känsla jag har inom mig som måste få komma ut.


Men vill du hänga ut dig själv inför alla på facebook, så är det inte MITT problem. Jag tänker absolut inte be om ursäkt för den delen heller. Du har lyckats sätta dig SJÄLV i denna situationen. INTE jag.


Och är det något folk stör sig på, har jag aldrig tvingat dom att läsa min blogg. Alla har ett val, precis som om det jag skrev om i förra inlägget. Du skjuter dig själv i foten. Jag kommer aldrig att censurera mina åsikter, för då skulle det likna en jävla diktatur, som att mina läsare bestämmer över vad jag ska skriva och inte. 

Och det kommer aldrig hända... (Förresten känns det jätteskumt att skriva "hen", för det blir ju neutralt på ett konstigt sätt... Hm... Jaja...)

Stay true. Stay awesome, friendos! 

 
 
Grimgoth

Grimgoth

21 april 2012 11:55

Nu vet jag inte vilket inlägg du menar eller hur allt är gjort.
Utgår från att personen kommenterade din blogg om detta, att personen sen gråter ut på FB och där med som du säger hänger ut sig själv är ju bara "hallå?!!"

Kommenterar man en arg kommentar i en blogg om ett inlägg som man har åsikter om får man väl vara berädd på att man kan bli omtalad om i samma blogg?!

Nä, stå på dig och kör dina inlägg som du vill!!!

http://grimgoth.blogg.se

Herr Dunderskägg

21 april 2012 13:42

Tack för stödet mannen!!

Det värmer enormt mycket ska du veta!

Rock on dude!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2017 23:35

För 16 månader sedan ändrades mitt liv, radikalt.   Jag blev lämnad av den största kärleken jag någonsin haft. Hela min värld vändes uppochned och jag hamnade i ett chocktillstånd som släppte 6 månader efter att förhållandet tagit slut.  6 måna...

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2017 23:19

"Tyst. Säg inget." berättar hjärnan."Ingen kommer ändå att lyssna.", fortsätter den. Jag måste ändå få ur mig mina tankar. Hela min kropp skriker "NEJ!! SÅ JÄVLA ONÖDIGT ATT KLAGA!!" Ja... Kanske... Men... Jag behöver en kram. Jag behöver en lu...

Av Herr Dunderskägg - 10 augusti 2016 16:07

  Inget ont som inte har något gott med sig, brukar det ju heta. Nej, precis. Men ibland tar det tid innan man upptäcker att det faktiskt kanske finns något gott i allt elände.   För lite mer än 7 månader ändrades mitt liv totalt. På bara en mi...

Av Herr Dunderskägg - 30 juni 2016 17:26

  Här sitter jag. Nyss hemkommen från jobbet.    Här sitter jag. I min lägenhet.    Här sitter jag. Med tårar rinnandes längs kinderna.   Här sitter jag. Ensam.   Livet blir inte som man väntat sig. Det är en sak som är säker.    ...

Av Herr Dunderskägg - 28 juni 2016 17:34

  En vilsen själ i en allt för stor och otydlig värld.   Jag kanske syns mer än jag borde. Jag tar nog mer plats än vad jag förtjänar. Jag låter mer än vad folk orkar höra på. Jag kanske är överdrivet på.    En stor personlighet i en ...

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards