Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 29 april 2012

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2012 13:22

Skrev inatt om idiotiska tatueringar och annat som stör mig...


Och feedbacken har inte låtit vänta på sig. Jag kanske kan låta provocerande, men jag nämner för det första aldrig namn, sen kommer jag alltid ha åsikter. Så länge det är konstruktiv kritik tar jag den, men sen när det kommer idiotiska kommentarer kan jag inte låta bli att garva och tycka synd om dom som stör sig på att jag har åsikterna jag har.


146 läsare hittills på mitt förra inlägg. Trevligt att ha så många läsare på en och samma dag. Och tack för all feedback, som sagt. Jag har ju min blogg för att vädra mina åsikter, vart jag står med mina synpunkter och att få mina läsare att bli nöjda. Jag har aldrig TVINGAT nån att läsa min blogg, eller hur?


Jag har den för eget bruk så att säga... En sorts terapi... Bloggen och låttexterna är viktiga ting i mitt liv, för att få ur mig allt som rör sig i mitt huvud. 


Jag kommer aldrig sluta att blogga, spelar väl ingen roll vart jag bor. Jag kommer alltid besitta samma sorters åsikter. Man ändras inte för att man flyttar till en annan ort. Folk är fortfarande idioter och gör idiotiska ting, right?

WRONG - enligt flera av mina läsare så är JAG idioten som inte har något liv som måste blogga om mina åsikter.


What? Hör ni ens själva hur det låter? Man kan ju skämmas över mindre...


Min blogg kommer stanna på samma plats. Åsikterna kommer hagla framöver också. Var så säkra. Bara för att folk inte tycker som jag betyder inte att jag kommer sluta blogga om det, eller hur? 


Och det ska bli så skönt att lämna denna hålan. Och jodå, jag har faktiskt ett liv utanför bloggen. Med en awesome sambo och underbara vänner. 


Men, ni kommer inte slippa mig. Tro mig... Jag har t.o.m blivit hotad med en polisanmälan... Så förra inlägget är borttaget. Sicka fasoner...


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards