Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Herr Dunderskägg - 21 september 2010 21:31


...annars får jag fan abstinens av att INTE skriva lite om det!! :)


Vad säger man? Tre raka vinster i eliten och det är inga blåbärslag man slagit nu senaste två matcherna. SAIK och MoDo. Dom har båda riktigt bra lag i år, men tydligen så har Luleå bättre lag, taktik och tränare!


Att Challe Berglund skulle få problem som tränare var ju inget otippat liksom. Karln kan ju inget. Han är ju ändå gammal Djurgårdare.

Nej, han får nog sparken innan halva säsongen har gått. Luleå däremot kommer ligga på en säker slutspelsplats säsongen igenom. Det är det inget snack om!


Full pott och tretton gjorda mål framåt bådar bara gott! Att man har en tendens att slappna av för mycket bakåt i andra perioden när man har en "säker" ledning är däremot något man måste jobba på. Man kan inte släppa in tre mål så enkelt som man gjorde mot SAIK till exempel. Och ikväll så slarvade man riktigt rejält när man spelade lojt och MoDo fick reducera till 1-3.


Men i övrigt det bara lovande ut. Två målvakter som storspelar, man har fått igång målskyttarna, Janne Niinima ser ut att bli säsongens kung på isen i Luleå då han redan leder interna poängligan (och då är han back).

Rönken och Bulan gör ett exemplariskt tränarjobb hittills. Visst, efter tre matcher kanske man inte ska dra allt för stora växlar. Men, fan vad kul att vi äntligen har fått en BRA start på säsongen. Såhär bra har det inte sett ut på 5-6 år!


Något stort kan vara på gång! 


Nej, nu ska jag nörda lite Diablo 2 och lyssna på hårdrock! Over and out.


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards