Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under juni 2009

Av Herr Dunderskägg - 18 juni 2009 12:25

...så känns det i hjärnan just nu.. Satte mig och försökte skriva några låtar igår, men NEJ... Det hände INGENTING! Jag har total blackout och skrivkramp just nu... Sorgligt really!

Nåja, jag hoppas att det kommer tillbaka snart... Kreativiteten alltså!

Till gårdagen; Matte var över igår och hälsade på. Tack för titten! Har ju inte träffat grabben sedan gymnasiet, och jag tog liksom studenten för över 5 år sen nu! Hur gammal är inte jag då?! ;)
Sen på kvällningen kom Freddan och Sebbe över med på en kopp kaffe och lite skitsnack, och många garv som det alltid blir. Släkten är ju ändå värst... :)

Happ, så var det det där med midsommar med... Brännboll blir det i alla fall... Om ni inte planerna återigen ändras idag med tanke på att det inte kommer bli kanonväder imorgon?! Lär ju märkas...
Sen ifall det blir grilla hos nån, det har jag fasen ingen aning om än. Det är väl också sådant som lär märkas under dagen. Jag måste ju äta. Annars kommer jag DÖÖÖÖÖ!!!! >.< Och det vore ju inte så skojs?!


...och du Johanna... Har du mens? =D

[Signing Off]

Av Herr Dunderskägg - 17 juni 2009 13:47

Hahaha, Jadu Johanna... Det är inte lätt när man fått i sig massa vin inte. :)

"Vadå? Har du mens?", missförståndet nådde sitt klimax och garvet utbröt. Sen satt jag, syrran och Åsa och drev Johanna halvt till vansinne. xD

Blev att alla drog runt 2-tiden inatt. Blev rätt trevlans. Men nästa gång tänker jag INTE dricka vin när vi kör drickarspel.. Fyyyfan vad illa jag mådde. xD

Nåja, snart är det midsommar och planerna ser helt jäkla knas ut.
Vissa ska spela brännboll, andra ska ha sillunch, och andra ska grilla på dagen. Ingen som kan göra saker tillsammans (ja förutom att dricka sig fulla då...) längre, vilket är synd som fasen.

Ett gäng vill spela brännboll och det andra vill inte. Att dom inte bara kan kompromissa? Nåja, antar att det löser sig till slut.
Fixar sprit genom Sebbe nu i alla fall... Så DEN biten är i alla fall löst.

Nåja vi höres imorgon kära läsare...!

[Signing off]

Av Herr Dunderskägg - 16 juni 2009 21:17

Så är man då en bloggare. Följer strömmen? Njae, men kul att få skriva av sig dock lite då och då. :)

Vi börjar denna blogg med att nämna att ja, jag är musiker, som spelar... Mja, det mesta inom instrumentväg, ge mig lite övning bara. :)
Nej men mest är det väl gitarr, trummor och sång jag har som främsta instrument i dagsläget. Helt klart är rösten mitt vapen och jag vill utnyttja den så mycket jag kan... Så man sitter väl mest hemma och vrålar i lyan i lilla Gimo.

Har nya bandplaner, då vi har tänkt starta ett nytt band. Vad vi ska heta? Njae, tänker jag inte avslöja än då inget är officiellt, och det avslöjar jag först om vi bli seriösa och registrerar vårt namn via STIM, vilket vore smart. ;)

Men hursomhaver... Jag har tänkt spela trummor i bandet och det är väl backing vocals inblandat i det med för att få lite mer fyllig sång i chorus-sammanhang, men även då och då versmässigt.

Men vi kommer alla i bandet vara högst deltagande i sång- och text-skapandet, vilket är viktigt i ett band i min mening... vad andra sen tycker skiter jag väl fullständigt i!

Sen då över till sportdelen av mina intressen, Sverige inledde idag U21-Em med en storvinst över Vitryssland, väntat? Oja!
Men att det skulle bli en sån utklassning och ett sånt underbart spel från våra blågula ynglingar det trodde jag inte.
Nu vet vi att Svensk fotboll behöver mer teknik och mer anfallslusta, speciellt Allsvenskan och vårat tråååååkiga A-landslag... Uäääh! *ryser*


Nåja... Jag lär väl följa upp bloggandet snart.

     See ya around...


[Signing Off]

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards