Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Herr Dunderskägg - 23 februari 2010 15:55


Det märks att man inte är matchtränad på innebandyn längre. Men förhoppningsvis blir det ändring på det inom kort. Ska försöka vara mer aktiv. Måste få upp rörligheten och mjuka upp kroppen lite. Fick sjuklig träningsvärk efter Söndagens båda matcher. Är helt stum i benen ännu... Bra drygt!
Det är ju ruggigt kul att stå i mål, det är en sak som är säker. Synd bara att man inte tränar med grabbarna. Blir så dyrt med bussresor hela tiden. Men, som sagt...

Hoppas det kan bli ändring på det. Vill gärna hjälpa grabbarna att lägga sig i toppen av tabellen. För båda gångerna har vi ju vunnit när jag varit med, och på dom två matcherna har det ju blivit 21-1 i målskillnad så. Men i och för sig har det inte varit mot det bästa motståndet. Måste även se till att försöka införskaffa knäskydd.


Så om någon gammal målvakt har ett par knäskydd de inte längre använder så vore det asnajs om de ville sälja dom för en billig peng. Hojta till vettja...

Tar så mycket stryk att stå i mål utan knäskydd. Jag som redan har kassa knän. Så skulle vara trevligt om man kunde få tag på ett par knäskydd så man slipper slita ut knäna mer än nödvändigt.


Fick tyvärr tacka nej till spelningen förresten denna gången. Men frukta ej, vi är redo inom ett par månader. Var så säkra. Vi har något bra på gång som sagt, och vi kommer röra oss mer och mer från det tunga, ångestladdade vi spelade i slutet på hösten och nu är det mer influenser från Guns 'n' Roses och såna gamla hederliga band... Och det kommer passa Freddans röst bättre tror jag. Inte nödvändigtvis de höga tonerna, utan göra låtar som är mer anpassade för hans sätt att sjunga. Jättekul såklart att han utvecklats så pass mycket att han faktiskt kan ta relativt höga toner. Men det märks ju så väl att han trivs i ett lite lägre register. Som sagt, det kommer mera...


Har umgåtts med mor, syster, "svåger" och broder Jocke idag. Jag som tänkte bjuda dom på fika hemma hos mig, men nejdå... Jag dammsög och plockade och gjorde snyggt... Men neeeej... Haha!
Fikade nere på Bettans istället! Där man blev bjuden på frunch... Mycket trevligt. Som vanligt var det mycket skratt och glada miner när vi träffas. Imorgon får jag även träffa farsgubben när han ska besiktiga bilen. Ska bli trevligt.


Är ruggigt sugen på att pierca mig med. Hoppas det kan bli av snart! Tror det kan bli riktigt nice. Blir snakebites i sånt fall.

Vill även tatuera mig, men har inte ekonomin till det riktigt än. Men hoppas jag kan tatuera mig i vår, alternativt, i höst. Göra klart mina blommor på vänster arm. Fylla i linjer, färglägga, och sen tatuera över min latinska fras och göra nåt snyggt där istället. Tips? Tänkte mig fyra svarta hjärtan... Vi får se... Eller fyra svarta rosor. Som sagt... Sånt som visar sig. Nej, nu ska jag surfa vidare på cybervågorna. 


Hörs och ses framöver! Ha det gott alles.


_____________________________________

En isbjörns skinn är svart.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards