Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Herr Dunderskägg - 25 februari 2010 08:26


Vad är det med Sverige och alla dessa tråkiga "lagom"?


Varför är det ingen som vågar? Varför är det ingen som står upp för det lilla blågula landet i norr, med sina stolta fjälltoppar, våra utbredda ängmarker, och våra djupa skogar?! Ta som till exempel nu i OS-hockeyn (som vi nyss blev utslagna ur)...


"BÅG" bakom rodret som gång på gång på gång visar att han inte längre har något att säga till om i det Svenska båset. Hur tänker man när man ligger under med 4-2 och inte rör en min? Tar man inte time-out då? Vilket annat lag i VÄRLDEN skulle ta en time-out för att samla trupperna, lugna ner, visa hur man ska spela, och våga något nytt.

Nej Bengan står som om han har något uppkört i röven och gör inte ett skit för att hjälpa fram de blågula grabbarna. Lite utav en "sköt er själva"-attityd.

Nej, jag längtar så hårt efter att få se Per Mårts i båset. Han har visat under så många JVM att han kan offensiv hockey, han vet hur man lugnar spelet när man ligger under och vågar göra något åt det.


Vad är det med dessa små "lagom"-personer? Ta också sådana som ska spela så sjukt ödmjuka. "Njaaee... Jag är nöjd med min insats. Jag ville komma topp tio..."?!


Vad är det för jävla attityd. Fler borde vara som Mikael Samuelsson när han inte blev uttagen till OS (sopan Fredrik Modin tog hans plats... Hutlöst dåligt)...
Hans reaktion var den bästa någonsin!


"THEY CAN GO F*CK THEMSELVES!!"


Var finns fler som han? Var finns sådana som vågar stå ut från mängden? Den stora gråa massan. Det finns alldeles för få färgfläckar i den gråa massan.

Var är de stora ordens människor?

När kommer nästa vinnarskalle fram (ur olika perspektiv)?! Både inom sport, musik osv osv osv... Varför blir det sådan jantelag så fort någon vågar vara bäst och vilja komma någonvart i världen?! Varför börja snacka skit bakom ryggen på personen i fråga och viska och sprida rykten och vara allmänt avundsjuka?!

Stötta dom personerna som faktiskt VÅGAR stå upp för vårt lilla land.

Ni som säger att ni står upp för erat Sverige:


VISA DET ISTÄLLET FÖR ATT BARA HÅLLA VERKSTAD I KÄFTEN !!!


Var är den som vill bli BÄST i världen! Den som vågar SATSA på att vara DEN största profilen?! Någon som kan bli en legend - i alla fall i MINA ögon.

Sluta vara så jävla ödmjuka och mjäkiga! Stå på er, visa attityd (inte alls på ett ELAKT sätt, utan mer bara visa självförtroende och framåtanda) och våga vara BÄST när det gäller!


Nej, nu ska jag spy lite mer galla över Bengan. Hörs kanske senare idag! Hej!


_________________________________

En ko väger lika mycket som 2.3 miljarder myror.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards