Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Herr Dunderskägg - 1 februari 2010 13:40


Det här med Facebook, och folks statusuppdateringar. Alltså, what's up with that?!

De skriver något och man börjar diskutera och kommer in på sidospår, och då blir folk griniga och börjar hota att ta bort diskussionerna och sånt... Alltså, vill de inte ha någon diskussion, varför skriva något från början?

Och det roligaste av allt är, att så fort man har en annorlunda åsikt än folk så blir dom skitarga och börjar bete sig skitfjantigt emot en och börjar skrika och ha sig och be en att hålla käften osv osv...

Alltså, när folk blir upprörda och innerligt förbannade över en sådan diskussion, så undrar jag hur i helvete dom tar en diskussion IRL (in real life, för er som inte kan såna förkortningar)...?

Och folk förstår ju inte heller att, så länge dom skriver, så har jag ju något att svara med. Och sen när dom börjar köra med "skaffa ett liv", då vet man att man vunnit för längesen. För så länge dom svarar, så har ju dom minst lika lite liv som dom påstår att JAG har. Eller hur?! Hahaha!

Och man vet alltid att det kommer något i stil med; "Håll käften, jävla retard", eller något liknande; "Jävla tönt!"... Inte sant?! Alla har vi nog varit där och blivit kallade det i diskussioner med, speciellt tjejer.
Så fort namnkallandet börjar, så vet man att man har övertaget och rent utav har vunnit diskussionen. Då kan man bara lägga ner med ett stort leende på läpparna.

Och det här med att diskutera med tjejer. När man får höra stup i kvarten att "tjejer är mognare än killar rent mentalt", och samtidigt är det tjejerna som slänger ur sig de värsta orden och inte kommer med ett vettigt argument. Jag säger inte att ALLA tjejer är sådana, men MÅNGA är såna.
Killar kan också bli helt störda i huvudet när man försöker diskutera, men istället för att bara säga massa skit, så ska dom även börja slåss eller knuffas och visa hur manliga dom är (om nu diskussionen är IRL).

Ta till exempel, diskussioner på fyllan. Big no-no! Det är sällan man får något vettigt ur folk på fyllan. För början man diskutera en sak på fyllan, då diskuterar man den saken i.... 10 minuter, och efter dom första tio minuterna så har man helt plötsligt hamnat på sjutton sidospår och allt bara spårar värre och värre hela tiden. Been there, done that! Haha!

Jag har säkert retat upp någon med detta inlägget också så... Alltid är det någon som tycker annorlunda. Men vad vore livet utan folk som tyckte annorlunda?
Bra jäkla trist måste jag påstå!

Tack och hej, leverdejs. Schwing! 

___________________________________
"Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord." 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards