Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Herr Dunderskägg - 9 mars 2012 16:50


Nu är vi ett gäng glada jävlar som försöker dra ihop ett korpenlag till höstens säsongsstart i Uppsala. Med träningar i Uppsala och allting. Det kommer kosta 1300 spänn per år för hela laget och 100 spänn per match (domaravgift) och vi kommer lira 5 utespelare + målvakt (jag är en av målvaktskandidaterna).


Vi är nu 17 som är intresserade av att börja lira. Vore skitkul om det blev runt 25-30 pers, då kan vi ha 3 fulla femmor och reserver som kan hoppa in när det behövs osv. Sista anmälningsdatum är 31 Augusti nu i sommar. 

Sen så kommer det säkert bli lagmöten och lite diskussioner ang. de olika rollerna vi kommer ha inom laget.


Matchställ kommer beställas när laget är fullt och det kommer även tillkomma någon summa på det som vi kommer splitta, med även bokning av nummer och efternamn på tröjorna. 

Jobbet med att göra en logga till laget är redan i full gång, och det kommer bli "Upland Panthers" som vi kommer gå under (förmodligen, men inget är helt spikat ännu). 


Ni kan hitta eventet på Facebook där kan ni diskutera fram det som behövs diskuteras och anmäla ert intresse. En grupp kommer även bildas på Facebook, och vi kommer även ha en hemsida på Laget.se när laget tagit form.


Detta kan bara bli hur jävla kul som helst! 


In och kötta!!

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 9 mars 2012 03:20


Som ni kanske märkte så la jag upp ett blogginlägg angående mobbing - och sen finns det ju alltid haters. Som aldrig nånsin fått upp blicken för något än sitt eget och är så trångsynta och så korkade att man inte vet ifall man vill skratta eller gråta. Helst ska man ju skratta och bara ha "BITCH PLEASE!"-attityden, flina rått och vända dom ryggen och totalt ignorera deras beteende. Men inte denna gången...


Nåja, jag kan ändå inte sova nu så kan lika gärna fortsätta skriva...


Fick en kommentar på mobbing-inlägget som skrevs på detta viset:
"Captain Dwarf Faggót

Torsdag 8 mars 20:12

Cry me a river, midget cock-smoker


stay short stay homosexual"


(Ni kan se den på förra inlägget.)


För det första, använd punkt när du avslutar en mening.

För det andra, vid andra meningsuppbyggnaden ska det vara Versal och inte en gemen, som du använde.

Sen är det punkt mellan "...Stay (sätt in valfritt ord)" och nästa "...Stay (valfritt ord här)". SLUTA våldta det skrivna språket. 


Sen kan du ta och växa upp. Jag vet förmodligen vem det är som skrivit inlägget/kommentaren och jag vet också att den personen inte har mycket innanför pannbenet. Det är ju såna som är tydliga översittare och mobbare och som inte borde få så mycket uppmärksamhet. Men jag blir bara så förbannad...


Jag brukar inte tillåta såna kommentarer på min blogg, men detta var ett undantag bara för att visa hur jävla idiotiska och trångsynta människor det finns omkring oss. Man blir tamefan mörkrädd.

Men som jag sa... "Haters gonna hate", som med så många andra saker. Det som är mer roligt med alla haters det finns omkring oss, är att de INTE kan låta bli att uppmärksamma den sak de hatar - utan måste HELA TIDEN utsättas för det, för att kunna bygga upp sitt innerliga "hat" lite till. 


Det låter mer som om de bara trollar omkring och bara vill jävlas. De är inte alls haters, utan bara idioter utan ett liv.

Så de måste desperat fylla sitt liv med en sorts "hobby" (eller vad ni nu vill kalla det) som inte tar dom nånstans, utan utsätter andra för en viss sorts mobbing - så var vi där igen... Trångsynta?! Näe, vadå?!


Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards