Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Herr Dunderskägg - 25 mars 2012 13:55


Ja, ni hörde rätt. Grabbarna i LifeR är vidare till en av Sveriges största musikfinaler för osignade band! Och SOM dom är värda den platsen. De lirade ut sina hjärtan och alla sina känslor igår och gav publiken något LifeR-fansen inte sett tidigare. Det blev mer intimt, mer personligt och mer berörande än vad jag sett tidigare.


Denna gången var det verkligen ett heltaggat LifeR som gick ut på scenen igår och det var verkligen påtagligt hur GÄRNA dom ville till finalen, och HELT välförtjänt tog de sig dit. De är på väg att etablera sig bland de stora grabbarna inom svensk hårdrock. Det är jag MER än övertygad av.


LifeR-sångaren Joakim, var på tårna under hela giget igår och framstod som en frontfigur med pondus, attityd och en ödmjukhet som fångade publikens hjärtan lite extra, medans leadgitarristen "Professor" Hans lirade solon på ett så helhjärtat sätt så man blev alldeles rörd. Resten av grabbarna, Tim, Kim och Danne lirade verkligen till sista svettdroppen och den sista orken inte längre fanns där. Alla känslor blev överförda till varenda strängbändning, basplockning, skinnsmiskning och Joakim's röst verkligen skrek: "VI SKA FAN TILL FINAL, ERA JÄVLAR!!".

Det var ett gig där Joakim fick ryck och drog upp fansen på scenen i ett rent känslomässigt stim och under sista låten (i gammal god stil) hoppade ner bland headbangande fans och röjde med oss som var där och hejade fram dom.


LifeR, tvåa i semifinalen och alltså vidare till finalen i Emergenzafestivalen 2012. Next stop - DEBASER MEDIS!


Och, som jag upprepat tidigare så ÄR LifeR något alla blues, stoner, southernrock och metalfans som gillar det där tunga, ordentliga whiskeygunget BÖR ta och kolla upp. De kommer inom en snar framtid även ha ett gig i Uppsala, håll ögon och öron öppna, för infon kommer här på bloggen, that I promise you!


Grattis grabbar, ni är så JÄVLa värda platsen i finalen. Och tro mig, we'll be there. För att supporta och för att röja med er. Ni är så jävla grymma! 


 


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards