Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 3 september 2009

Av Herr Dunderskägg - 3 september 2009 15:13


Oturen fortsätter att gäcka i mina fotspår... Börjar tvivla på att det verkligen finns något som heter äkta kärlek. I och för sig, finns det på andra håll, men inte för mig. Hur jag än vänder och vrider på det verkar det bli fel. Tankarna snurrar runt, och klart man börjar tvivla, även om det är enormt korkat av mig. Jag är en tänkare, och jag tänker WAY too much...

Har skrivit en ny låt med, fick nästan Karin och Linn att gråta, jag tolkar det som att det måste vara en lovande låt. Jag är rätt nöjd med den. Tung text som handlar om alla misstag jag gjort genom alla år... Det enda jag kan göra är att se tillbaka på det och försöka lära mig ett och annat av mina misstag och mina korkade ord.


Nåja lite positivt händer i mitt liv i alla fall... Har fått kontakt med två nya, trevliga människor. Den ena bor här i Gimo. Micke är hans namn, och är ursprungligen från Vänersborg... Tänk sicka saker man gör för kärleken. Flyttar 40-45 mil för att få vara nära den man håller kär. Något jag skulle kunna göra? Njae... Jag har lärt mig av mina misstag att jag minsann är för hemmakär för att flytta längre sträckor. Klarar mig inte utan mina vänner och min familj.

Den andra är en go' liten tös som heter Louise, som är från Hökhuvud. En gammal estet även hon. Trevligt att hitta en likasinnad... Ska hälsa på henne nåt tag framöver på en kaffe och lite skitsnack. Kommer helt klart bli värt!

Var ute och sprang igår med, benen kändes äckligt tunga och jag orkade inte ett skit. Hoppas på bättring kommande två veckorna... I och för sig hade vi inte varit ute och sprungit på två veckor heller, så det kan ju vara en liten förklaring till det hela. Men men... Ska in till stan i helgen med och köpa mig ett par hantlar som jag kan köra med hemma. Skulle egentligen behöva gymma lite med, sånt som visar sig i framtiden. Kanske bara håller mig till löpning, mina hantlar, sit-ups och armhävningar. Det lär ju vara ganska tillräckligt eftersom jag inte vill bli särskilt biffig. Jag vill bara bli slim och smidig som man var i sina tidiga tonår när jag rasade i vikt. En vikt runt 63-67 lär ju vara ganska lagom, med tanke på att jag är relativt kort för att vara kille.

Skönt att få skriva ur sig lite. Måste bättra mig och blogga oftare. Men just nu händer det inte så mycket, men ska fixa så gott det går. Måste storhandla nåt tag med... Nån som vill hänga med och hålla mig sällskap? Är ju lagom trist att gå omkring och handla. Och när man har sällskap så hittar man alltid på bra saker att handla. Borde åka till IKEA med och handla in lite smått och gott... Vi får la se...

Börjar få LITE längd på håret nu med, men det är lååångt kvar innan jag är nöjd med det. Axellångt, eller hur var det Victor?! Hehe... Kommer se ut som den hårdrockaren jag är inuti. Har ju aldrig riktigt haft ett hårdrocksutseende tidigare, ska bli kul och se hur det blir med långt hår. Jag kanske rent utav passar i det, eller ja, man får väl helt enkelt ta och vänja sig vid tanken. För ska jag kämpa med att ha långt hår, då tänker jag inte klippa av det precis när jag fått mitt långa hår. Utan då blir det till att behålla det... Tyck vad ni vill!

Nu har jag inget mer att förtälja er om... Hörs snart igen, det är ett löfte!

[Love n' Respect.]

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards