Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Herr Dunderskägg - 1 februari 2011 14:39


...kan vara OTROLIGT enerverande! Men ibland kommer en låt i ens väg som man bara fastnar för och är sådär konstigt bra. Man vet inte ifall man gillar't eller inte.

Jag har ännu inte valt sida ifall låten i fråga är bra eller dålig än. Den är... Konstig!

På ett bra sätt. Skön melodi och så. Men själva konceptet känns så tunnt, men ändå så perfekt. Tack till Niclas som visade mig låten i alla fall... Denna låten är... Ett mysterium, so far!


Låten heter Momma Sed, och framförs av Puscifer, som är ett "soloprojekt" av Tool och Perfect Circle-frontmannen J.M Keenan. Låten är ifrån albumet "V is for Vagina" från 2007. 



Lyssna och skaffa er en egen uppfattning. Och jo... Skruva upp ljudet. Blunda. Tänk lite. Och DÄREFTER skaffa er en uppfattning. Jo, en liten notering är att bakgrundssången, den kvinnliga... Är framförd av ingen mindre än Milla Jovovich!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 1 februari 2011 07:04


Gör lite reklam för min "extramamma", som nu har börjat uppfödning av dvärg-schnauzers i hemmamiljö. 

Det är ingen stor affärsidé, utan i liten skala och det är väldigt fina hundar.


Bilder på hundarna som ska valpa av sig finns på hemsidan och där finns även all info som behövs. Kika in http://www.123minsida.se/tunaprastgard och kika på "Jullan" och Leia.


Valparna är beräknade nu i mitten av Februari och är redo för leverans senare i vår. Här följer ett utdrag från hemsidan där lite info om just dessa två hundar.


"...Dvärgschnautzer är en stimulerande och färgstark ras. För oss är det en lagom stor hund, pigg och alert men också kelig och familjekär. Det är en trimras och har fungerat tämligen väl med allergiska familjemedlemmar.

Vi har deltagit i lydnads, spårsök och agilitykurser och varit med på inofficiella och officiella utställningar. Hundarna gillar aktiviteter av skilda slag och är enkla att resa med. Men om de själva får välja är nog rejäla promenader i skog och mark för att sedan få en mysig sovstund i famnen det som uppskattas mest..."


Ni kan läsa mer om dvärgschnauzern på www.sspk.se.

All kontaktinfo finns på hemsidan. Kör hårt!


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards