Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 22:18


...så har vi ju Granskogerz. Powermetalcoverbandet från Boooood'n!! Haha... Verkar va ett gäng sköna snubbar för övrigt. Duktiga musiker som fan. Sångaren från ReinXeed leder detta gäng som kör alla möjliga powermetalcovers, bland annat då videon jag tänkte visa för er. Helloweens gamla dänga I WANT OUT!!


Riktigt bra version och så. Men man får säga vad man vill om videon. Dom hade nog jävla skoj under inspelningen av den. Har man ett sidoprojekt som man vet är bra och att man har fans. Då kan man köra lite oseriöst tema på videos eller låtar eller ja... Whatever. Ta bara ett band som Pure-X eller dödsrockarna SKITARG... Hur seriösa är dom? Och likt förbannat har dom mängder med fans. 


Ta inte dig själv på så stort allvar, utan bjud på dig själv i väldigt god mån. Det kommer uppskattas av människor omkring dig. Om det så är på fyllan, i en text eller i en video till en annars seriös låt...! Självdistans är underskattat som FAN!




Som sagt. Så länge du har EN del av allt på ett seriöst plan, så kan resten vara lite löst gjort. Grabbarna här är sjuka musiker och duktiga sångare hela högen, dom vet vad dom håller på med, men kan också bjuda på sig själva. Det har vi ReinXeed-fans sett i tidigare låtar. Dom gör mycket covers på annorlunda låtar, men får det att låta skitbra. Dessa pojkar kommer bli nåt stort en vacker dag. Det är en sak som är säkert.

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 13:59


Nog för att Candlemass är ett grymt och klassiskt metalband. Men att vara i en sådan video som "Bewitched" är ju skamligt näst intill... Att herr Åkerlund regisserat en så ful video är ju... Ja... Jag finner inte ens ord. 


Att notera i videon är att i början på låten så är det höst och Messiah Marcolin är... RELATIVT smal. För att senare i videon övergå till vinter (förutom vid solot där det fortfarande är höst/sensommar) och att Messiah har gått upp markant i vikt och klippt lite av håret. Jävligt kul missar. Och det man absolut inte vill missa om man vill garva är "zombieheadbangmarchen"! 


Nåja... Enjoy!




Och jo... Påminn mig att jag också måste göra en så töntig video nån gång! ;D

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 01:02


Så har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och lagt upp min metallåt "Goodbye, Farewell" på Youtube. Sprid den som en jävla löpeld, är ni snälla!




Håll till godo. Jag gillar den i alla fall...! 

Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards