Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Herr Dunderskägg - 23 februari 2011 14:31


Ibland blir covers så bättre än originallåten. Många säger ofta att "originalet är bättre". Men fan, 5 Finger Death Punch's version på "Bad Company" som gruppen Bad Company gjorde 1974 är fan bättre än originalet. Den tyngd man har i låten och trycket man dundrar på med i refrängen är så sjukt bra.


Visst, originalet är fan inte dålig. Långt ifrån. Men ibland behöver låtar en mordernisering av sig själva. En uppfräschning för att få liv i låten. 


Originalet (spelad live, but still...)... Originalinspelningen kommer ifrån det självbetitlade albumet "Bad Company".



...och sen 5 Finger Death Punch's version!


 
Avgör själv vad ni tycker och tänker. Men jag gillar fan den "nya" versionen av den. Covern är ifrån albumet "War is the Answer" från 2009.
Jag själv kommer säkerligen inom en inte allt för avlägsen framtid försöka mig på en cover på den á la Five Finger Death Punch. Jag tror jag kan göra den riktigt bra sångmässigt. Har suttit och sjungit på den och trycket i rösten kommer mer och mer jag övar. Men, den som väntar på något gott (väntar ALLTID för länge)...


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 23 februari 2011 09:05


Vi börjar denna lill-Lördag med an riktigt bra låt så att alla kommer igång och drar på smilbanden när dom är på jobb, praktik, i skola och andra "viktiga" ställen.

om ni åker bil eller lastbil, plugga in ipoden eller iphonen i stereon och sen drar ni upp volymen och njuter. Ni andra ni behöver bara plutta in hörlurarna i öronen och dra igång denna "videon" på hög volym som sig bör.

Ja, ni har fattat.... 




Som sagt, hur blir man INTE glad av denna sjukt härliga låt?! :D Den är ju en sån störd feelgood-låt så man blir alldeles till sig i pantalongerna!


Kör hårt nu, så hörs vi!

Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards