Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under februari 2011

Av Herr Dunderskägg - 22 februari 2011 23:30


Allt grundar sig i att Alexandra "Kissie" Nilsson (som tyvärr av någon outgrundligt korkad anledning är en av Sveriges mest "influerande" bloggare) delat ut nazistpropaganda och sen inte kunnat stå för vad fan hon stå för(??)...


"Bloggerskan Kissie hotade en Nyheter24-journalist och kallade honom ”jävla bögjävel”. Nu har hon polisanmälts.

I tisdags publicerade Nyheter24 en video som visar bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson när hon pratar med sin bror om att sätta upp klistermärken från den nazistiska organisationen Nationalsocialistisk front.

Rasande tog Kissie, en av Sveriges största bloggerskor, kontakt med redaktionen.


De skulle ”spöa honom”.

Enligt Pascal Engman - nöjeschef på Nyheter24 - hotade hon med hämndaktion från några av henne högerextrema vänner. Tillsammans skulle de ”spöa honom”. Engman ringde efter hotet upp bloggerskan. Den här gången spelade han in samtalet.


I ljudfilen hör man Kissie säga:

Du ska hålla käften och ta mina hot seriöst. Du kommer få spö i kväll, fattar du det."



Hur jävla korkad får man vara egentligen?! Hon står för en åsikt som hon inte vågar stå för öppet och hotar sen andra för något hon själv gjort?! Vänta ett tag?! Hur jävla korkad och ologisk får man bli egentligen?!

"Kissie" i ett nötskal?! Hon visar verkligen vilken korkad jävla bimbo hon är. 


Nåja... Tur att det finns bloggare som typ.. Grimgoth (http://grimgoth.blogg.se/), Woodsman Fred (http://woodsmanfred.blogspot.com/) och Mary Raven (http://maryraven.blogg.se/) som sprider bra grejer omkring sig istället för att vara blåsta och verkligen också vara en sån enormt genomrutten person. Nej, tacka vet jag dessa pojkar o flickor! ;D Följ dom vettja!


Stay true. Stay awesome.



”Ta mina hot seriöst ”
Bloggerskan Kissie hotade en Nyheter24-journalist och kallade honom ”jävla bögjävel”.
Nu har hon polisanmälts.
I tisdags publicerade Nyheter24 en video som visar bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson när hon pratar med sin bror om att sätta upp klistermärken från den nazistiska organisationen Nationalsocialistisk front.
Rasande tog Kissie, en av Sveriges största bloggerskor, kontakt med redaktionen.
De skulle ”spöa honom”
Enligt Pascal Engman - nöjeschef på Nyheter24 - hotade hon med hämndaktion från några av henne högerextrema vänner. Tillsammans skulle de ”spöa honom”.
Engman ringde efter hotet upp bloggerskan. Den här gången spelade han in samtalet.
I ljudfilen hör man Kissie säga:
– Du ska hålla käften och ta mina hot seriöst. Du kommer få spö i kväll, fattar du de ”Bloggerskan Kissie hotade en Nyheter24-journalist och kallade honom ”jävla bögjävel”.Nu har hon polisanmälts.I tisdags publicerade Nyheter24 en video som visar bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson när hon pratar med sin bror om att sätta upp klistermärken från den nazistiska organisationen Nationalsocialistisk front.Rasande tog Kissie, en av Sveriges största bloggerskor, kontakt med redaktionen.De skulle ”spöa honom”Enligt Pascal Engman - nöjeschef på Nyheter24 - hotade hon med hämndaktion från några av henne högerextrema vänner. Tillsammans skulle de ”spöa honom”.Engman ringde efter hotet upp bloggerskan. Den här gången spelade han in samtalet.I ljudfilen hör man Kissie säga:– Du ska hålla käften och ta mina hot seriöst. Du kommer få spö i kväll, fattar du det.

Av Herr Dunderskägg - 20 februari 2011 15:17


...är Svenskarna Ammotrack (http://www.ammotrack.org/)!! Gillar ni ös á la Sparzanza lär ni garanterat gilla Ammotracks melodiösa och pricksäkra sound.


Det är inte samma tyngd som värmlänningarna... Utan, man har ett lite mer old school-hardrock/sleaze-sound jämfört med Sparzanza's tokösiga och doomiga gung. Men helt klart är man på väg åt rätt håll.


Ammotrack's "follow-up"-album är på väg ut inom en snar framtid då man håller på och spelar in kommande albumet, as we speak. 

Tror nog det kan bli riktigt riktigt bra, om man går efter hur det självbetitlade debutalbumet lät (Ammotrack – Ammotrack). Man har även hunnit med att turnera med band såsom D.A.D och Hardcore Superstar. Och man är nu alltså på G med nytt album. 


Bästa låten på debutalbumet tycker jag är Ammotrack – Scream For Your Mother som har en riktigt skön tyngd och ett jäkla ös. Refrängen är även den jävligt slagkraftig (såsom många andra låtar på albumet).


Så hoppa nu in på Spotify och så kan ni checka nedanför på Youtubeklippet med. Håll ett vakande öga detta gäng!! Dom kan nog bli något stort på den svenska metalscenen.



Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 19 februari 2011 23:12


Hade tänkt mig krog ikväll, men så otaggad man är då?! WHY?! Känner inte alls för att ta en nykter krogrunda. Jag dricker inte ens med Måtta ikväll! Jag dricker med Inge... Inge Alco! Värt!? Näe!


Näe, får satsa på en all in-helg nästa helg! Löningshelgen och MASSOR med folk. Kan ju bara bli bra!! Gäller att komma i relativt bra tid bara... Speciellt om man ska på Bullitt... "Hej, vi får inte komma in FÖR VI KOM FÖR SENT OCH DET VAR SMACKFULLT!!" Framförhållning folk... F-r-a-m-f-ö-r-h-å-l-l-n-i-n-g!! :D Jag kan stava!


Nej, men oftast vill ju folket förkröka till midnatt och SEN dra ut. Jag är nog mer "Börja förkröka tidigt och gå ut tidigt." Ergo, att man får bra platser - även på löningshelgen!


Man MÅSTE inte vänta tills ALLT folk har hunnit ut på krogen. Det kan vara sköj om man har ett par platser lediga och det kommer random folk och sätter sig vid ens bord eller så och börjar snacka skit. Okej om Bullitt hade varit ett STORT ställe där det fanns plats med fler sittplatser, men nu är det så SJUUUUKT begränsat. Dags att se över lokalen och alternativen som (inte) finns?!


Bullitt är bra, men dom saknar just det där lilla extra. Dom skulle gå med extremt mycket mer vinst om dom hade större lokaler, liveband (lokala förmågor och osignade band från orterna runt som jag påpekat förr) osv...


Nåja... Det duger som det är också. Men jag saknar just det där med liveband. Grand SUCKS, för där får man inte dricka ens en droppe, för då kommer man inte in. Fjanterier. Hårdrock utan öl?! ETT SKÄMT!!! >.<


Nåja, fuck it.. Nu ska jag hälla upp ett stort glas julmust! Det är grejer det!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 18 februari 2011 17:49


...inom svensk radio! Och det är en radiostation som faktiskt SPELAR VAD DOM VILL och inte samma gamla uttjatade playlist som ligger dygnet runt. Tröttsamt är vad det är.


Tänk om man helt plötsligt skulle få höra lite S*N*O*, Callejon, Alien, Kreator, Disarmonia Mundi, The Matlocks, Swaschbuckle eller dylikt?! Då skulle jag bli mäkta förvånad... Allt från bluesig ölhävarrock till sludge metal. Från röjig döds till ordentlig melodöds (som inte har med In Flames att göra).


Bandit Rock är väl ett fullgott alternativ för alla som vill lyssna på samma gamla dravel om och om igen... Fine! Men utöver det då? Vi som vill ha mer... Blandning? Ska det till så illa att man måste börja köra egna webbradiosändningar för att viss publik ska få lyssna på sån musik? Nåja... Får väl fundera på't, helt enkelt!


Vad saknar NI i radion? Vad skulle ni vilja få in? 


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 8 februari 2011 14:31


Dagens första video jag lägger postar är Oh Pretty Woman, som är tagen från albumet "Still Got the Blues" och ett av Gary's mest framstående album. För det var då hans gyllene bluesera tog vid. I studioversionena av Gary Moore – Oh Pretty Woman hör vi även bluesgitarristen och sångaren Albert King (En av "The Three Kings of Blues Guitar" där de övriga två är B.B King och Freddie King).


Det här är en livevideo tagen från hans livespelning på Hammer Smith Odeon 1984.


Håll till godo och bara njut av en mästare i gitarrunkandets ädla konst!




Det är nu tydligen officiellt att Gary's dödsorsak var att han kvävdes av sina egna spyor efter en hård kväll med mycket drickande med sin nya flickvän. 

För evigt saknad. En gitarrgud har gått ur tiden, alldeles för fort. :(

Stay true. Stay awesome.


Av Herr Dunderskägg - 7 februari 2011 14:05


Den vackraste låten som Gary skrev under sin karriär måste vara "Johnny Boy". Som är en hyllning till nära vännen Philip Parris "Phil" Lynott (1949-08-20 - 1986-01-04). Lynott, som jag sa i förra inlägget var frontman för glamrockarna Thin Lizzy från starten 1965 till 1983 då Thin Lizzy splittrades och Lynott gick över till att samarbeta mera med sin forne bandmedlem (Moore). Lynott kan till exempel höras på "Out in the Fields" och "Parisienne Walkways". 



"When the leaves have turned

to brown, and winter's due.
As I watch the sun go down,
I'll think of you.


When I hear that wind blow,
all across the Wicklow mountains.
Sure it's you, I'll hear a calling.
Johnny boy, oh Johnny boy.
"


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 7 februari 2011 11:09


I och med Gary's tragiska bortgång, kommer jag hylla den magi som han hade i sig och delade med hela världen. Jag kommer lägga upp en video med lite info runt varje dag, kanske t.o.m mer än en per dag, det vore ju det bästa! 


Han var ju ändå en av mina stora stora idoler. Första låten jag nånsin hörde med honom var Persienne Walkways, och det lade jag ju upp igår i och med nyheten runt hans död. Det är ett tomrum som sprider sig nu när han är borta. Hade hela tiden hoppats på att han skulle komma tillbaka till Sverige så man fick se honom. Men nu blev det TVÅ stycken jag inte hann se. Dio och Gary. :( Trist som fan.


Dagens video är klassikern, Over the Hills and Far Away.



Låten är tagen från Wild Frontier, från 1987. Over the Hills and Far Away gjordes senare i coverformat av finska metalgruppen Nightwish. På albumet märks även låtar som The Loner och Johnny Boy (som är en hyllning till Thin Lizzy-sångaren Phil Lynott som gick bort året innan albumet släpptes).

Gary Moore dog natten till Söndag på ett hotellrum i Costa Del Sol, i Spanien.
Han blev 58 år gammal. 


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 6 februari 2011 18:58



| 1952-o4-o4 | 2o11-o2-o6 |


  

Robert William Gary Moore har inatt somnat in under en semester i Spanien. Han hittades på sitt hotellrum och Gary Moores promotor Smiley Bolger bekräftar via sin facebook profil att den legendariska gitarristen är död!


"Just had a Phonecall to inform us all the Gary Moore passed away in a Hotel room in Spain some hours ago."


Thin Lizzy har också bekräftat via sin facebook profil.


"It is with great sadness we hear of the passing of Gary Moore. Our thoughts go out to Gary's family at this time and our memories of Gary and his contribution to Thin Lizzy and music in general will live on forever."


Brian Downey: "I am in total shock. I have known Gary since 1967 when he was in Platform Three and he's been an amazing friend ever since. It was a pleasure to play with Gary again in 2006 after his days with Lizzy. He will always be in my thoughts and prayers and i just can't believe he is gone."


Scott Gorham: "Playing with Gary during the Black Rose era was a great experience, he was a great player and a great guy. I will miss him."


Gary Moore hann under sin solokarriär släppa 31 plattor och samarbetade både med Thin Lizzy och Skid Row för att nämna några stora band...


Gary kommer bli enormt saknad av alla oss rockers. Personligen så var han alltid en förebild och en stor idol för mig. Han har gett mig mycket inspiration i dåliga perioder och genom hans genialiska låtar har jag också skrivit många texter och kommer alltid att influeras av han.


Empty Rooms, Over the Hills and Far Away, Out in the Fields var bland hans största låtar, men även, The Sky Is Crying, Pretty Woman och Persienne Walkways är bland mina favoriter.



Sov gott Gary. We'll rock together in eternity some day.


Stay true. Stay awesome.

Gary Moores promotor Smiley Bolger bekräftar via sin facebook profil att den legendariska gitarristen är död!
Just had a Phonecall to inform us all the Gary Moore passed away in a Hotel room in Spain some hours ago . RIP .
Thin Lizzy har också bekräftat via sin facebook profil.
It is with great sadness we hear of the passing of Gary Moore. Our thoughts go out to Gary's family at this time and our memories of Gary and his contribution to Thin Lizzy and music in general will live on forever.
 
Brian Downey: 'I am in total shock. I have known Gary since 1967 when he was in Platform Three and he's been an amazing friend ever since. It was a pleasure to play with Gary again in 2006 after his days with Lizzy. He will always be in my thoughts and prayers and i just can't believe he is gone'
 
Scott Gorham: 'Playing with Gary during the Black Rose era was a great experience, he was a great player and a great guy. I will miss him.Gary Moores promotor Smiley Bolger bekräftar via sin facebook profil att den legendariska gitarristen är död

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards