Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under februari 2011

Av Herr Dunderskägg - 6 februari 2011 14:15


Nu har denna cirkus börjat igen. Dåligt less man blir. Det är samma koncept, år ut och år in. Folk engagerar sig så mycket och tycker dittan och dattan. Sen vinner ALLTID fel låt. Jag menar... Om det nu är fel låt varje år?! Varför röstar då "Svenska folket" då lika år efter år?! Kan det ha nåt att göra med att merparten av dom som lyssnar på "mainstreampop" i dagens Sverige just har skitdålig smak?!


I år har jag hittills inte MEDVETET hört ett enda av bidragen som medverkar i schlagern. Denna smörja klarar jag mig helst utan. Jag blev dock jävligt glad när Lordi gick och vann, dock var det en totalt übermesig låt dom vann med, but still...

Det var i alla fall någorlunda rockigt!


Nej, gårkvällen spenderades med BRA musik, vänner och öl!! Vem fan bryr sig om Danny, Dilba och såna?! Visst, Dilba gjorde en kultklassiker i "I'm sorry" som sen Evergrey gjorde ÄNNU bättre än originalet. Det säger en del! Och jag har hört nåt rykte om att hon ska göra en NYVERSION på den låten nu... Vänta vänta vänta...


Det var hur längesen du gjorde den? 1996!!! Det är bara sisådär 15 år sen och du har inte kommit längre än så?! Snälla snälla Dilba. Lägg ner musikkarriären om det är det bästa du kan göra! Shit pommes frites!


Fuck it, nu ska jag lyssna på lite Callejon och sen gå ut och avnjuta en cigg i solen! Wünderbar! Imorrn börjar det "nya livet"! Awesome!


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 5 februari 2011 18:31


Och vi gör det i sann metalanda genom att slå igång lite GORMATHON och deras "Skyrider" och efter det fortsätter vi tagget med ännu ett svenskt mosharband, nämligen inga mindre än F.K.Ü och deras "Twitch of the Trashnerve"!!! 






Säger inget mer, utan, nu är det dags att öppna en öl till!! SHOW YOUR HORNS!!!

Have yourselves a headbanging metalevening folks!!

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 22:18


...så har vi ju Granskogerz. Powermetalcoverbandet från Boooood'n!! Haha... Verkar va ett gäng sköna snubbar för övrigt. Duktiga musiker som fan. Sångaren från ReinXeed leder detta gäng som kör alla möjliga powermetalcovers, bland annat då videon jag tänkte visa för er. Helloweens gamla dänga I WANT OUT!!


Riktigt bra version och så. Men man får säga vad man vill om videon. Dom hade nog jävla skoj under inspelningen av den. Har man ett sidoprojekt som man vet är bra och att man har fans. Då kan man köra lite oseriöst tema på videos eller låtar eller ja... Whatever. Ta bara ett band som Pure-X eller dödsrockarna SKITARG... Hur seriösa är dom? Och likt förbannat har dom mängder med fans. 


Ta inte dig själv på så stort allvar, utan bjud på dig själv i väldigt god mån. Det kommer uppskattas av människor omkring dig. Om det så är på fyllan, i en text eller i en video till en annars seriös låt...! Självdistans är underskattat som FAN!




Som sagt. Så länge du har EN del av allt på ett seriöst plan, så kan resten vara lite löst gjort. Grabbarna här är sjuka musiker och duktiga sångare hela högen, dom vet vad dom håller på med, men kan också bjuda på sig själva. Det har vi ReinXeed-fans sett i tidigare låtar. Dom gör mycket covers på annorlunda låtar, men får det att låta skitbra. Dessa pojkar kommer bli nåt stort en vacker dag. Det är en sak som är säkert.

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 13:59


Nog för att Candlemass är ett grymt och klassiskt metalband. Men att vara i en sådan video som "Bewitched" är ju skamligt näst intill... Att herr Åkerlund regisserat en så ful video är ju... Ja... Jag finner inte ens ord. 


Att notera i videon är att i början på låten så är det höst och Messiah Marcolin är... RELATIVT smal. För att senare i videon övergå till vinter (förutom vid solot där det fortfarande är höst/sensommar) och att Messiah har gått upp markant i vikt och klippt lite av håret. Jävligt kul missar. Och det man absolut inte vill missa om man vill garva är "zombieheadbangmarchen"! 


Nåja... Enjoy!




Och jo... Påminn mig att jag också måste göra en så töntig video nån gång! ;D

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 februari 2011 01:02


Så har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och lagt upp min metallåt "Goodbye, Farewell" på Youtube. Sprid den som en jävla löpeld, är ni snälla!




Håll till godo. Jag gillar den i alla fall...! 

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 3 februari 2011 22:38


Helgerna som kommer kan bara bli bra. ;D


På Lördag bär det av mot Bullit med lite folk. Kommer bli TOKNICE!! I vanligt ordning, of course. 

Sedan, nästa Fredag (11/2) så bär det av emot nya Esco Rock i Uppsala. Dom slår upp portarna för en ny hårdrocksklubb. Det blir 18-årsgräns, specielpriser på öl och shots hela kvällen. 21.00 öppnar man och det kommer vara 40 kronor i inträde. Drottninggatan 10 är adressen för nya haket.


Det kan bara bli jävligt bra!! Ser fram emot att Bullit får lite konkurrens faktiskt. Bullit med sina 21 och 23-årsgränser är ju bara i sig. Men för alla andra hårdrockare som inte har åldern inne än då?! Jo, då kommer FÖRHOPPNINGSVIS Esco Rock vara alternativet. Jag tar emot detta med öppna armar och ser många bra möjligheter med det. Sen fattas ju bara att nån krog tar tag i att hårdrocksband ska få lira live i Uppsala. 


Det saknar man som fan. Williams i all ära, men det är för litet och det har blivit ett punkarhak. Visst, dom har Torsdagkvällar med metal. TORSDAG LIKSOM?!

Inte direkt så man går o dricker och har kul på en Torsdag?! Nej, Fredagar och Lördagar är helt ok för mig... Så Esco Rock ska bli intressant! BE THERE!!!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 3 februari 2011 16:40


Pink Floyd måste vara det mest genialiska bandet genom alla tider. High Hopes är bland deras absolut vackraste och mest poetiska låtar. Får aldrig nog av denna.

Tänk om man själv nån gång kunde skriva en så vacker låt och text... 
...men det lär väl aldrig hända. En masterpiece kommer inte bara av sig självt!

Eller gör dom det?!



Höj volymen och bara njut. Det har jag gjort så många gånger till denna låten.

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 2 februari 2011 18:39


Låter bilden tala sitt tydliga språk. Eller ja, jag kan hjälpa er lite på traven...
Oxytterlår, ugnsstekt klyftpotatis, vitlökssmör och ett glas mörkt och mustigt öl!  


  

Enjoy the rest of the evening.


Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards