Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under december 2009

Av Herr Dunderskägg - 22 december 2009 16:14


Så har vi passerat årets mörkaste dag. 12 December stod solen som lägst här i norden. Nu går vi mot ljusare tider, och vad kunde vara bättre än att fira det med att få jul- och nyårsafton att fira det med?!


Sammanträffande?! Kanske...


Nåja, sitter och lyssnar på TT Grace och njuter. Min polare "Fox", är basist i det bandet och de har precis blivit upplagda på Spotify. Det är rätt ballt faktiskt!
Det lär ju vara en ära om inte annat att bli upplagda på den populäraste musiktjänsten just nu.
De är riktigt bra. De lirar rock'n'roll i bästa 50-talsstil. Riktigt svängig musik måste jag säga. Vill man svänga sina lurviga och bugga loss - då är TT Grace PERFEKT!!


Ni kan lyssna på TT Grace HÄR: 

http://open.spotify.com/artist/174fMDtkjlEdRIF9gXZcHc



Idag ska jag stryka gardiner och hänga upp de sista i köket. Sen blir det lite mer städ. Också det allra sista. Sen är allt klart inför jul... Nej, måste ju slå in paketen ikväll! Det ordnar sig....

Har fått in 67 anmälningar till nyår, och fler är troligtvis på ingång. Bara att vänta och se. Ska bli riktigt kul att fira i år. Ska hämta nyckel och skriva på kontraktet imorrn hos Yngve. NICE!!
 
Nu ska jag ta fram strykjärnet. Glöm inte att rösta i min omröstning angående nyårslöfte eller ej här till höger. Av över 400 unika besökare har bara 31 röstat. Lite kasst faktiskt. Ni är lite tråkiga, det finns ju faktiskt ett "Nej"-alternativ att kryssa i. Även ett "Kanske"... Nåja...

[Uppdatering: 17.25]
Måste bara säga att de röda gardinerna fick köket att verka mycket mysigare! Riktigt lyckat drag! Nu blir det tvättvikning. Herrå! 


Vi höres och synes!



__________________________________________________

"I de flesta bilarna på våra vägar sitter det bara en person,
vanligtvis föraren."

- Carol Malia (Nyhetsankare, BBC) 

Av Herr Dunderskägg - 21 december 2009 22:04

   


Nu är det jul! Kolla bara så jäkla bra vi är på att pynta. Jag och Linn pyntade och lyssnade på julmusik. Mycket mysigt.
Så nu är det TOTAL julstämning i min lilla lya. Julgransdoft, julstjärna i fönstret (Tack Linnea!) och massa tända ljus. Det enda som jag inte gjort än, är att sätta upp gardiner i köket. Glömmer bara bort att stryka dom hela tiden... Men det får bli imorgon. Lovar!!
Vad annars ska jag göra imorrn? Jo justja, blir tvättvikning och lite plock i sovrummet. Blir även dammsugning, slå in paket och så är jag lite glöggsugen med. Vi får la se vad dagen bjuder på...


Helt sjukt, kan ni fatta att det bara är TRE dagar till julafton? Snart bara TVÅ t.o.m Helt crazy!! Blir lite julmys hemma hos Freddan och Hanna dagen före julafton i alla fall. Blir nice som fan!


Sen är det helt enkelt JULAFTON!!!


Har ju önskat mig lite stuff till lägenheten, men även lite kläder och sånt. Vi får se vad det blir för något i klapparna. Sen är det bara nyår kvar att se fram emot (förutom bio i mellandagarna) av detta år. 2009 har gått REKORDFORT!!


Nåja, nu blir det lite kvällsmackor och ett glas mjölk. Eller varför inte en kopp kaffe till (4:e för dagen)?! God afton!

[Ni som vill höra min jullåt, kan trycka på denna länk. Enjoy!]

http://dl.dropbox.com/u/601165/AudioToxic_-_Julen_ar_har_demo.mp3


_____________________________________________
"Till vänner ska man komma bjuden i medgång, och objuden i motgång."
- Okänd

Av Herr Dunderskägg - 20 december 2009 23:44


Let me explain...

I Lördags var det ju dags för rep igen - trodde vi ja... Först fick jag sån rejäl magknip så jag knappt vågade lämna toan. Så där satt man i 1½ timme i sträck... hade så jävla ont och visste inte vart jag skulle ta vägen. Men bara helt plötsligt från ingenstans så släppte det. Men det återkom en stund mot eftermiddagen, men släppte som tur var...

Nåja, replokalen var låst. För Hasse (hyresvärden) var på Ålands hav och var kanonfull och hade glömt låsa upp åt oss. Fick även ett sms av Joel, att han var FÖR bakis för att åka och repa. Men det är ingen ursäkt. För i somras så repade vi ju bakis varenda helg ju. Även vissa av oss var FULLA när vi repade. Men det är bara TRUE!!

Nåja... Inget rep på Lördagen. Jag drog mig till Alex, och där började vi på projektet att spela in min jullåt. Den blir riktigt bra! Faktiskt. Fast jag tycker synd om Alex som måste lyssna på den så mycket medans han fixar med lite remix-låtar och sånt. Eller ja, i alla fall EN.
Nåja, sen kom Victor och Svensk över. Och Jocke med till slut... Snackade lite skit och mobbade Jocke som blivit WoW-nörd igen. Hahahaha... Tisk tisk!

Ehm... Sen gick vi ner till baren och käkade kebab och kycklingrulle. GUUUU' så gott det var! Blev riktigt mätt.
Sen blev det "fjortisträff" när det helt plötsligt stod 3 stycken vita Volvo 240/245 utanför och man känner alla som har dom. Känns lite sorgligt, men väldigt Tuna på något vis.
Nåja, vi drog vidare till Jönninge och upp till Freddan och Hanna. Där väntade även Sebbe, Agge och Mike. Så vi satt där och snackade skit, och lyssnade på min jullåt, och alla blidde så glada och nöjda över den. Sebbe blev rörd och ryste, även Agge...

Så det känns jäkligt bra! Jag är stolt över mig själv nu. Oj vad jag drar ut på allt nu. Men men, ni får hålla er till tåls. Vi drog vidare ifrån Jönninge, upp till "Keben". Där satt vi mest och snackade skit, förutom Freddan som blev apkalas och spydde ner hela toan. Svensken var lycklig och Mike.. Pratade... Mycket... VÄLDIGT mycket!! Tror alla fick olika reaktioner på den där Absinten (70%).

Nåja, Freddan däckade av och spydde ännu en gång senare när vi kom ner till Jönninge igen. Blev många roliga kort under Lördagskvällen. Dom kommer läggas upp på facebook inom kort.
Sen satt Hanna, Svensk och jag och diskuterade allt ifrån begravningar, livsåskådning, religion, fysik, kvantumfysik, metafysik, pedofili, kulturer m.m
Och det är DÄRIFRÅN jag fick min titel till dagens blogg. Vi satt och diskuterade energi och svarta hål och sånt. Och Svenske skulle EGENTLIGEN säga "Det är som en stor klump av gravitation", men gravitation blev graviditet. Och det var säkert en 10-15 felsägningar till under bara en kort period. Men jag kan inte komma på en enda..

Jo att han åker 450 mil med buss (istället för 450 km). Han hamnar typ nere vid Medelhavet då, och inte i Jönköping som han ska till. Snacka om att ta en omväg!! Scheisse mañana! Sen drog vi hem till Victor och skulle sova, men det är fan inte kul och sova när det bara är 10 grader inomhus. Låg i hans fåtölj under täcke och hade på mig full mundering och t.o.m jacka! Men frös ändå. Somnade väl strax efter 5 någon gång imorse. Helt crazy! Vaknade vid 9 av att jag frös igen... Somnade väl om lite då och då... Men sov väl inte direkt några längre stunder där på förmiddagen. Men men... Så man är rätt sliten idag. Sen drog vi och repade, och det gick riktigt bra första två timmarna, även om vi frös röven av oss hela högen. Var RIKTIGT kallt i repan idag... Inte kul alls! Tur det finns en varmluftsfläkt som vi kan slå igång, men Hasse, hade snäll som han är kört igång det åt oss en stund innan vi kom. 

Men jaja, sen åkte vi hem... Och vi var nära på att åka i diket, köra in i röven på en volvo och man såg väl HÖGST 40-50 meter framför bussen, för det snöade så jävligt precis innan Gimo. När jag gick hem från bussen så såg jag inte ens mina egna fötter för ingen hade ju plogat, och beredskapen häromkring är under ALL kritik vad gäller snöröjning. SKÄRPNING!!

Lagade lite krubb när jag kom hem, sen har jag suttit framför datorn resten av kvällen. Orkar inte mycket mer än så. Ska sova ut imorrn. Tänker inte gå upp före 11!! Inatt måste jag få sova... Det är en sak som är säker!

Nåja, vi hörs nån gång innan jul! Ha det gött allihopa!!

_______________________________________________
"Jag satt på kajen och såg tankfullt ned i det smutsiga vattnet,
när plötsligt en gammal vän dök upp"
-
 Expressen 

Av Herr Dunderskägg - 17 december 2009 16:14


Jo det blev så igår. Vi hade tydligen tänkt lika båda två om att vi inte riktigt passar som ett "par", eftersom vi är på olika stadier i livet. Sen har faktiskt lågan sjunkit rejält senaste tiden. Och när Linnea var hos Varga så hade hon suttit och diskuterat att hon inte ville såra mig och göra mig ledsen, medans jag satt och gjorde detsamma med Kimmie. Så... Ja, det var nog lika bra att det blev såhär.

Linnea stannar tills på Måndag hur som haver. Vi är fortfarande goda vänner och tänker skiljas med stoltheten intakt. Vi kommer fortfarande ses och göra roliga saker tillsammans. Som de vuxna människorna vi är. Fast stora ungar är vi... Ja, i alla fall jag!

Skönt måste jag säga. Men fasen så tomt det blir. Men det spelar väl ingen roll hur länge man varit med någon. Så fort man blir "lämnad" så kommer en stor ensamhetskänsla. Så var svårt att sova inatt. Hade tänkt slagga på soffan, men det gick ju som det gjorde. Så jag smög in i sovrummet och tog med mig en filt och la mig på andra sidan sängen. Gick lättare att sova då. Linnea blev förvånad av att se mig imorse, för hon trodde ju jag hade sovit i vardagsrummet.

Idag sitter vi och väntar på att Linn ska komma hem. Så vi kan gå över och dricka lite kaffe hos henne och Ante. Var längesen jag var över nu. Tokstollarna!

Namnen strömmar in till nyårslistan med. Det känns bra. 35 personer än så länge (på min lista), och det är mycket tid kvar att anmäla sig. Jessica har några till på sin, så vi är väl säkert närmare 40 personer. Och fler är på G, och det känns kanon. Kan vi få över 100 pers till festen är jag ruskigt nöjd! 

Nej, nu ska jag kila! Ha're.

______________________________________
"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant." 
- Richard Nixon 

Av Herr Dunderskägg - 15 december 2009 14:49


Nu kör vi!!

Tuna Bygdegård är kirrad, så nu kör vi på nyårsfest den 31/12, som sig bör!
Det kommer bli knyt för ungdomarna runt om nejden Tuna. Alltså, ta med eget till festen. Ni får läsa infon. Om ni nu kan läsa, vilket man funderar på ibland. Om man kollar evenemanget på facebook så är det INGEN som lyder infon. Men vill dom inte komma så är det upp till dom. Utan anmälning - ingen fest för deras skull.

SÅ, LÄS INFON ÄR NI SNÄLLA!!


Kostar det något?: Japp. Det kommer kosta 50 kronor att komma in. Gäller HELA kvällen.
När?: 20.00 - tills folk drar hemåt.
Ska vi ta med något?: Jajemän. Dricka, käk (valfritt), plastbestick och egna plastmuggar om ni vill dricka ur sådana. Och såklart ett gott humör och lite eleganta kläder vore något. Det är ju ändå nyår, right?!
Övrigt: Anmälningar är ett MÅSTE! Utan anmälan, inget insläpp!! Anmälningar görs till MIG eller till Jessica Westerman via mail, msn, sms, samtal eller facebook. 
 
Info hittar ni på facebook under mina evenemang. "NU FIRAR VI IN 2010 MED ETT JÄTTEKALAS!!" heter det. Anmälningar får gärna komma in i evenemangets gästbok eller på min eller Jessicas Logg. Att klicka att ni kommer eller kanske kommer räcker
INTE!! 

Länk till evenemanget: http://www.facebook.com/event.php?eid=206744747375&ref=mf

Ju fler vi blir, ju roligare blir det ju. Så på med finpaltorna, tagga upp för årets förhoppningsvis bästa fest. Gör det till en minnesvärd kväll, för oss/er alla!
Men kom ihåg att
ANMÄL er SENAST den 26/12, så ni kan komma in. Bjud gärna med er era vänner, så länge ni, precis, anmäler även dom. Det går bra att bara ringa/skriva och säga "Namn + 1", "namn + 2" osv. Ni fattar va?! 

Hoppas ni kommer och gör detta till en grym fest! Tack för mig!

________________________________________
"Jag hälsar press, radio, tv och framförallt massmedia välkomna."
- Christer Abrahmsson (Kungen av felsägningar), inleder presskonferens.
 

Av Herr Dunderskägg - 14 december 2009 15:51


...har suttit på Ansiktsboken och diskuterat vem som är mest svinig av killar och tjejer. Och enligt tjejerna så var det BARA killar som var svin och så FORT en kille hade fått omkull en tjej, så backar dom undan. Medans tjejer ALDRIG skulle kunna göra något sådant. Det var helt otänkbart att tjejer behandlade killar illa.

Sen hittade jag en undersökning (förvisso två år gammal, men tillräckligt ny för att bevisa sanningen om vad och vem som gjort vad) i Aftonbladet som bevisade ett och annat.
Såhär säger denna undersökning som Aftonbladets kvinnosida "Wendela" gjort: 

Så svarar läsarna om otrohet
Totalt har 3 830 kvinnor och 3 839 män röstat i otrohetsundersökningen som genomfördes på aftonbladet.se.

Har du varit otrogen?

Kvinnor svarar:

Ja 66 % (2527,8 kvinnor)

Nej 34 % 

Män svarar:

Ja 60 % (2303,4 män)

Nej 40 %

(Alltså, 224,4 kvinnor fler än män, FAST det var fler män som svarade på enkäten. Kvinnor/Tjejer, läs och börja tänka om.) 


Så nu vet ni sanningen!! 

Hittade även en annan undersökning där tjejer oftare är otrogna EN gång för att testa på något nytt och förbjudet, medans killar har en tendens att vara otrogna fler gånger. Men fortfarande, även om det är engångshändelser så är det lika mycket otrohet, så tjejer "leder" statistiskt om hur ofta de är otrogna.

Så förhoppningsvis slipper vi killar höra vilka svin vi är. Och att ALLA killar är svin, vill vi nu förhoppningsvis slippa höra. Det finns så många killar som vill ha äkta kärlek och ett bra förhållande. Det finns så många av oss killar som vill ha ett långvarigt förhållande och har så mycket kärlek och romantik att ge.

Så ni tjejer har numera inget att komma med vad gäller otrohetsfrågan.

Över till något annat...

Sitter ensam nu i lyan, eftersom Linnea åkt till Varga (exet/bästa vännen) över ett par dagar. Så ikväll hoppas jag på att Virre ska kika över och skriva nån låt med mig. Det är på tiden. Sist vi skrev låt så blev det ju "Story of a Lush" som är klockren!! Så kanske kan bli nåt bra denna gången med?! Who knows...

Ska väl börja slå in julklapparna med. Är ju bara 10 dagar kvar till julafton! Längtar massor, och så är det snö här nu med. Mycket trevligt med snö äntligen. Och det kommer FÖRHOPPNINGSVIS bli en vit jul. Hoppas så sjukt mycket!!

Nåja, ska väl slå en pling till Virre nu och höra lite. 
Ha't bra så länge mina små bloggföljers! Herrå!!

______________________________________
"Säkert sex är att hålla tummarna, och hoppas på det bästa." 
- Slash 

Av Herr Dunderskägg - 13 december 2009 17:59


Heeej mina små bloggläsare!

Har blivit naturligt så att jag inte uppdaterat bloggen medans Linnea är här, men jag ska bättra mig. Men som ni förstår vill jag ju vara så social jag bara kan emot henne under hennes besök.
Men imorrn blir jag ensam över ett dygn, då hon åker till sin tjejpolare i Stockholm över en dag och hälsar på. Men hon kommer ju tillbaka på Tisdag, och då ska vi baka kladdkaka! Myspys...

Ja, vad har vi gjort sen hon kom? Ätit en jäkla massa påsar med nudlar, det är väl det och mackor vi lever på. Men det är självförvållat. Jag har ju annan mat hemma, men nudlar är enkelt och snabbt, men kanske inte så mättande?!
Nåja (som ni har märkt använder jag det ordet OFTA!), i Fredags var lillgänget över och drack lite öl/cider/grogg och snackade skit. Trevlans, och bra för Linnea att få träffa lite av mina polare med.
Sen igår så drog vi till Alunda och repade lite med bandet. Dock var Freddan sjuk, och Virre kom senare (efter att Svensken och Madde åkt). Men det var riktigt kul ändå. Vi har börjat lira "Woman" av Wolfmother. Riktigt gungig låt, men just nu så håller vi på att betar igenom låtens alla delar, så än så länge går den aningen långsamt. Som ni kanske förstår?!

På kvällen satt vi bara hemma och myste massor. Senare kom Virre över och spelade lite gitarr och snackade skit och kikade lite på teve. Han drog väl hem runt 2 nån gång skulle jag tippa?!
Då fortsatte jag och Linnea att kika på nån film tills vi blev trötta och gick och knöt oss.
Idag har vi varit lite duktiga och städat lite efter Fredagens bravader, och sen har jag strukit lite gardiner och satt upp dom i vardagsrummet. Ska stryka köksgardinerna imorgon. Det blir kanoners det!

Sitter och väntar på svar från Ohlsson om det blir något i Bygdegården på nyår eller inte. Hoppas ju självklart på att han bokar så vi kan köra igång med planeringen någon gång. Inte direkt lång tid kvar, och vi måste ha in bokningar/anmälningar!!!! NU!!!!
Jag är taggad som FAN på att fixa fest! Så kom igen nu, tagga för fan!

Näe, ska dricka upp min julmust (Mmmmmm......) och umgås med tösen lite nu! Hare gott alla mina små barn!

______________________________________
"Sorry Ma'am but unlike your mouth, we casually close" 
-
 Al Bundy 

Av Herr Dunderskägg - 9 december 2009 23:07


I'm back with the blogging igen... Och denna gången tänker jag upplysa er litegranna! Det är så va, att jag, Nicke Ohlsson och Jessica W har lite i tankarna att försöka fixa en nyårsfest i Tuna Bygdegård. Vi ser gärna att fler är med och fixar. Vi har redan kommit överens om att den grupp som fixar detta, tar lika mycket ansvar var för sig, istället för att en ska ta all skit OM det skulle hända att något går sönder eller dylikt. VI måste ha hjälp att fixa lokalen (först och främst såklart), fyrverkerier, ljud/ljus (högtalare, EQ, slutsteg, playlists/CD-skivor osv osv osv)!


Och detta blir en liten intressekoll om det finns något intresse. Jag har skapat ett evenemang  på facebook och jag har skickat ut evenemangsinbjudan till 76 personer, och jag väntar svar från er alla. Alla får självklart ta med sig en respektive eller en vän.


Nyårsfesten kommer vara som ett knyt. Alltså, att ta med eget käk och egen dricka. Ett gott humör, cigarr om man vill röka det, ta gärna på er lite finare kläder. Vore kul om det blev en lite klassig fest.


http://www.facebook.com/event.php?eid=200762512566&ref=mf här är länken till evenemanget på FB. Se till att ni håller er i skinnet bara. Vi vill inte ha något bråk eller skit, som det kan bli när man bjuder in såhär.
Vi vill ha svar snarast, så vi kan boka lokalen. Kolla ifall ni är lediga från jobb och familjegrejer.


Det kommer bli inträde på runt 40-60 kronor för att täcka upp lokalkostnaden. Och ju fler som kommer, ju roligare blir det. Jag har för mig att Tuna Bygdegård tar runt 150 personer. Och det vore kul om vi kunde få dit närmare 100 personer i alla fall. Det blir musik och dans och bara en riktigt kul kväll med er om ni vill komma. Fixa skjuts eller sovplats i närheten. Fast som alla vet, så brukar sådant ordna sig förr eller senare.


Hoppas uppslutningen blir stor. Jag ser fram emot detta sjukt mycket!
Tack på förhand.


___________________________________
"Att försöka, är det första steget mot misslyckande." 
-
Homer Simpson 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards