Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 5 mars 2010 08:08


Så var det Fredag igen. Och inte vilken Fredag som helst, utan världens BÄSTA Fredag! Det kommer bli en fantastisk dag.
Vaknar efter en orolig natts sömn, till en klarblå himmel och solen var på väg upp.

Nu sitter jag här och kikar på Vakna med the Voice, och skrattar åt hur sjuka i huvudet dom är varenda sändning. Nu är det rap-attack. Veckans höjdpunkt! Haha. Idag får SVT sig en känga, helt rätt. Bort med schlagern! 


Solen skiner nu, kaffet är på gång, frukosten är uppäten och allt känns bara bra. Lite sliten bara, men det ordnar sig! 


Ska snart åka in till staden, Uppsala med grannen Madde. Jag ska hem till mor och far, medans hon ska jobba. MAX väntar! Haha... Stackarn'!

Ska ta en kopp kaffe eller två med päronen mina och prata lite skit. Sen ska jag ner på stan och fika, handla skor och gå på bio med Amanda. Det ska bli grymt nice!


Det blir Alice i Underlandet, och den har jag längtat efter att se kan jag säga! Många månaders väntan! Tim Burton är ett galet geni, helt enkelt...! Finns ingen som han!


Sitter och lyssnar på Foo Fighters - Wheels, och blir lika förvånad varje gång hur grymt lika denna och Tom Petty & The Heartbreakers - I'm Learning to Fly är... Lyssna och ni kommer hitta grymma likheter både rent instrumentalt, körmässigt och melodimässigt annars med...

Det är nära på plagiat... Bara att att Wheels är aningen långsammare... Man kan väl säga att Wheels är en modern version på I'm Learning to Fly...


Snackade med min kära mor igår med, och sa att jag önskar mig en TIDIG födelsedagspresent från ALLA i familjen. Om alla kunde gå ihop och lägga pengar så jag kan köpa WestCoastRiot + MetalTown-biljett! Tre dagar med MASSOR av bra musik i följd i Frihamnen i Göteborg. Men jag säger då det, OM det blir verklighet... DET BLIR FANIMEJ HOTELLRUM DÅ!!

Gemensamma biljetten för dom två "festivalerna" går loss på 1850 kronor, och finns bara i begränsat antal tyvärr. 

Jag orkar inte sova tre timmar per natt/morgon (per definition) om jag ska vara där nere i fem dagar i streck... Man var ju sjukligt sliten när man var där nere i tre och en halv dag liksom... Satan i gatan! Men det är metal det med, right?!


Nu är det bara EN fjuttig liten vecka kvar till spelningen på Queen Victoria! Klockrent! Är grymt nervös inför den, men det kommer nog gå bra... Måste plugga texterna som satan nu sista veckan. Har slarvat lite... I värsta fall får jag ta med texterna. Lite oproffsigt... Men det får jag ta i såna fall...!


Nej, nu skiter jag i detta! Ha en klockren dag, för det ska jag ha!
Och jag säger som Agge:

TJOFLÖJT!! 

_____________________________________

George Washington odlade marijuana på sin bakgård.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards