Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 9 mars 2010 14:03


Frisk och pigg. Solen skiner och man kan faktiskt röra sig ute, utan särskilt tunga och tjocka kläder. Nice? You bet!!


Bara att hålla tummarna att våren faktiskt är på gång på allvar inom en snar snar framtid. Eller hur!? Vore ju inte fel om denna, just nu, något tjatiga och envisa vinter skulle smälta bort. Men då kommer väl folk klaga på smältvattnet som kommer ligga här och var...?

Men jag håller med många på, just det, facebook. Må fan ta den som klagar på värmen i sommar. Folk tjatar om att vintern är lite väl lång. Men om man kikar rent statistisk så ligger ju faktiskt snön oftast hela Mars månad.

Det är ju egentligen i April som våren kommer antågandes som mest. Så bli inte förvånade om det kommer ett lass snö till... 


Men som det ser ut, så är ju våren som sagt på gång. Men man kan inte mer än hoppas på att det inte kommer en decimeter snö eller två till innan våren är här.


Det är så skönt att gå upp om morgonen nu om dagarna och se att solen är på väg upp och att solen är blå och knappt några moln på himlen och att känna att solen faktiskt börjar värma riktigt ordentligt. 


Att man kan gå ut om morgonen och faktiskt känna solens värme medans man dricker kaffe och bara njuter. Är det inte härligt, så säg...


Sitter och lyssnar på Orphei Drängar och bara längtar till Valborg och allt vad det innebär. Kommer bli en så sjuuukt bra vår och sommar i år. Bara känner det! Allt kommer lösa sig! Det var längesen jag kände mig såhär hoppfull.

Efter alla jävla motgångar börjar allt bara rada upp sig och allt känns så sjukt bra!


Idag ska jag vara duktig medans jag har energi. Städ, tvätt och massa annat bra! Känner mig så sjukt pigg efter legat sjuk i nästan två dagar. Har även klarat av ett par koppar kaffe idag. Så magen säger inte emot än så länge, så det är bra.


Nej, nu ska jag vara duktig. Hörs mina små bloggläsare!
Puss och hej, leverpastej!


____________________________

I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards