Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 10 mars 2010 13:00


Eeeeh... Ja, med allra största seriösitet måste jag säga att jag håller på pissar på mig av nervositet. Det var liksom inte direkt igår jag stod på scenen eller spelade inför en större samling människor.

Denna gången är det även lite press. Jag ska vara liksom en supporting act. Och gör jag bort mig, ja... Då lär ju inte grabbarna vilja ha med mig igen direkt!!


Jag kommer köra på en säkerhetsgrej och ta med texterna utifall att jag får blackout. Jag måste bara få vanan tillbaka att stå på scenen. Det är det roligaste som finns, absolut. Men det är även en vanesak!

Så istället för att helt plötsligt tappa bort ord och hela skiten, så tänker jag köra på "Better safe than sorry"-metoden. Som jag sa tidigare i bloggen: "...Jag går upp på scen runt 21.45" kom ihåg det!


Sen när man stått på scen ett par, tre gånger... Ja, då har man större säkerhet och större självförtroende, och slipper den där pressen. Visst, det är alltid en viss press att stå på scenen... Men har man fått in en viss regelbunden rutin, så försvinner nervositeten allt eftersom. Det kan ta veckor, månader, ja till och med ÅR innan man får in en självsäker stil på scenen.


Men klarar jag denna spelningen utan större missar - ja, då är jag safe and sound.


Ser jag fram emot spelningen? YOU BET! Det är nog det roligaste som hänt på mycket mycket länge! Hehe... Ingen tvekan om saken!


Det som är ett litet skyddsnät är att så många vänner är där och kikar och stöttar mig. Det kommer bli skitbra i slutändan tror jag! Eller hur?

Men fram till Fredag, kommer jag vara ständigt nervös. Så är det bara! Inget att göra åt direkt...

Måste åka in tidigt på Fredag dock och köpa mig plektrum. För jag har tappat bort mitt sista! That sucks though... Vettefasen vart jag kan ha lagt det...? Jag är bra på att tappa bort saker. That's for sure!


Slarvig? Jorå, det är mitt mellannamn.


Nu ska jag göra i ordning ett par, tre koppar kaffe till! Hörs sen eller imorgon. beroende på ifall jag kommer på något att skriva! 


Tjingis.


________________________________
I filmen "Pulp Fiction" används ordet "fuck" i 271 olika sammanhang.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards