Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 23 mars 2010 22:56


...alltså... Detta kan inte tas upp FÖR många gånger. Detta kan också diskuteras i all evighet. Man kan se på det ur olika synvinklar, man kan ta det ur olika perspektiv, och dra gränser på olika sätt... Men man kommer alltid komma till samma slutsats:

Det är helt jävla sjukt ! ! !


Hur kan man vara så känslokall, så hjärtlös, så skamlös, så elak, så låg, så hemsk, så så så... Mänsklig?!


Människan är nog egentligen inte byggd att vara ensam. Hur mycket vi än vill att det ska vara så. Det är människorna i sig, genom sitt intellekt kommit på att vi ska vara tillsammans. Vi ska gifta oss, skaffa barn osv osv osv.. Hela den där Svensson-grejen.


Visst, jag ska inte hymla om att jag är lurad jag med. Jag är en romantiker. En hopplös sådan. Jag vill förlova mig, gifta mig, skaffa barn och hela den svängen. Jag är inget roughskin så att säga. Jag är ingen bad boy som gillar livsstilen med att "knulla runt" och supa bort allt man äger och har (även sitt förnuft).

Visst är det kul att dricka och vara lullig och bara vara med goda vänner och lite tösabitar osv... Men att bli full, tappa kontrollen, få minnesluckor (har fått några nu... Inte så kul!), vara otrogen och sen skylla på fyllan. 
Varför inte vara ärlig och bara säga "Nej, jag vill inte vara med dig..."? Är det så jävla svårt?


På vilket sätt du än är otrogen, så ligger det och gror inom dig och du bara väntar på att få en bra ursäkt till varför du var det. Det tyder på att du inte älskar din partner... Varför inte fatta det?! Du har ingen som helst godkänd anledning till varför du är otrogen mot din partner. Du har aldrig haft, och kommer aldrig att ha. Hur mycket du än söker, kommer du aldrig undan!


Sen finns det ju dom korkade människorna som kan förlåta otroheten. Alltså där måste man ju ifrågasätta den som blivit bedragen. Hur kan man ta tillbaka någon och fortsätta älska någon som svikit dig på det värsta sättet som man någonsin kan bli sviken på...?! Hur kan man sen säga att "nej, men det var en engångsföreteelse som aldrig kommer hända igen...", och sen fortsätta "älska" den personen. Jag skulle inte kunna leva med vetskapen att någon annan varit med min flickvän MEDANS vi har ett förhållande. Jag kan ju inte direkt göra något åt att hon varit med någon annan INNAN...


Och på tal om DET... Allt snack om hur exen har varit i sängen, som personer, vad dom gjort, vad dom äger, hur dom bor, hur deras föräldrar är/var, vad dom sa när man befinner sig i en liknande situation, vart dom rest ihop osv osv osv.... get the fuck over him/her!!

Kan du inte släppa ditt ex och försöka vara bästa vän med honom/henne kan du inte heller gå in i ett nytt förhållande. För det spricker 99,99 gånger av 100, för du har känslor kvar för ditt ex... Lite tankeverksamhet skulle inte skada innan du ger dig in i ett förhållande! Jag kan ju säga att jag ogillar många av mina ex, och gärna inte vill prata om dom, för dom får mig att vilja kasta sönder, saker som går sönder lätt... Ja... Ni fattar! Jag blir nådigt jävla förbannad! 

Vill ni prata om era ex, gör gärna det... Men inte med mig!


Så långt detta blev... men nu har jag i alla fall fått snacka ur mig lite!
Have a nice one! Tja!


_____________________________________ 

Pumpa är en frukt, inte en grönsak.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards