Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2011 21:11


Varför ska det vara så JÄVLA svårt att få fram ett rockhak där det finns livebandmöjligheter på Fredagar och Lördagar istället för på Onsdagar och Torsdagar? Och varför ska det vara så jävla svårt att scouta runt och kolla ifall det finns några hårdrockssjälar där ute som är villiga att satsa och satsa HELHJÄRTAT?!


Jag har tagit upp detta förut. Och ja, jag skulle gärna satsa... Om jag bara hade kapitalet till att göra det! Men ska det vara så sjukt svårt att få fram en krog som vill köra helhjärtat på hårdrocksinredning (istället för att ha hårdrock på "klubbar"), lokala osignade band (och med det menar jag från hela Uppsala län, Eskilstuna, Gävle med omnejd, Västerås osv osv) som får lira för ett par-tre gratis bira som gage eller ge dem en viss procent på inträdet (och ha ett inträde på 80-100 spänn) och lyfta fram hårdrocken i Uppsala med en JÄVLA massa PR och sånt i tidningar, på hemsidor, facebook osv!! För i Uppland överhuvudtaget är rocken en sån SJUKT liten minoritet. Det är tamejfan så man bli mörkrädd!!


INGEN verkar vilja satsa helhjärtat på att lyfta fram rocken (förutom att Dunckers ser lovande ut, dock dyrt då det är idel stora band och att det ligger avsides) och ge ungdomar en chans att slå igenom, få kontakter. Ja, men skoj att sitta inne på Grand och kolla på hårdrock då?! Massa 14-åringar som springer omkring och ingen alkoholservering då det är typ... 12-årsgräns eller nåt... Inte fan vet jag!!

Man får inte ens ha druckit när man anländer, för det är alkoblås i dörren. 

KUUUUUUUUUUUUUUUUL... Not!


Nej, men att kanske få ha dispens om någon bandmedlem är under 18 (och har målsman med sig?? Vet inte riktigt hur det funkar.. Någon som har koll?) för ett gig på en krog som verkligen satsar ALLThårdrock/metal och med livemusiken i CENTRUM och inte en jävla kass DJ som spelar samma låtar som vi kan höra på Bandit varje dag 3 gånger i timmen.


Och detta är säkerligen ett problem även i andra städer och län... Berätta gärna dina erfarenheter i kommentatorsfältet nedan! 


Nu får det tamejfan vara NOG!!!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2011 11:50


Att det gått ETT jäkla år sedan lillskruttan föddes... Helt sanslöst!


Idag ska vi ju fira världens charmigaste Alexis, och äta massa tårta så man kommer rulla hem sen. Haha, kommer bli åzum! 


Men tänk att det är ett år sen... Jag fattar't inte... Och att Märta blir 3 i år... Shit vad tiden går. Man börjar ju nästan bli gammal. Herrejävlars!!


Nåväl... Nu bär det av till bussen för att åka ner på stan och kirra lite stuff, sen till syster med sambo för kaffe, bullar och tårta! "Åzumness" defined!


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards