Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 15 mars 2011 23:37


...nämligen "L.A Noire", ett deckarspel som redan har fått kultstatus. Spelet utspelar i 40-talets Los Angeles där man SJÄLV får använda sig av olika tekniker att förhöra, gripa misstänkta och leta ledtrådar efter mordfall. 


Det gäller att göra rätt beslut, för det kan leda till en befordran eller att du blir avstängd från fallet i fråga. Det kan ju bara vara hur jävla kul som helst! Ett spel helt i min smak. Har alltid haft nånting för deckare och polisserier av olika slag, och ett SPEL där man får såna möjligheter kan ju bara bli åzum...



Castinglistan är imponerande och fler namn kommer dyka upp inom kort. Ni kommer se flera bekanta ansikten i denna videon, där man just få en hum om hur man lär sig hur man ska förhöra de misstänkta... Jag kan heller inte sticka under stolen med att det är ruskigt snygg grafik med!!


Här (http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits) kan ni kika in castinglistan för spelet, men som ni kommer märka i youtubefilmen här, finns fortfarande några namn inte i listan utan kommer bli släppt senare.


Impressive. Nästan alla har varit med i stora serier eller filmer, om så små eller tillfälliga roller. Vissa har t.o.m haft betydande roller i några stora filmer.

Ska tillägga att det släpps både till XBox360 OCH PS3


Nåja, kika och börja längta!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 15 mars 2011 18:00


Jovars... Så var man tillbaka i hålan igen. Trivs väl inte hundra procent här ute. Men förhoppningsvis kan det innan årets slut bli ordning på det (genom en flytt).

Mår så jävla bra när jag är i stan (Uppsala) och träffar massa vänner och bara softar i päronens lägenhet. 

Man har nära till allt, man kan glida ner på stan om man vill osv... Och det ska bli så GRYMT skönt att bo där från Onsdag nästa vecka till Måndagen därpå. För mor och far är i Skellhell och hälsar på brodern min med familj.


Men så är det väl. På vissa ställen trivs man och på andra inte alls. Sjukt men, så är det. Alla har väl varit med om det. Gäller bara att hitta rätt på någon vänster...


Nåja... Med lite bra folk och bra musik så går det att bo var som helst. Då glömmer man bekymren en stund. Låter som värsta crybabyn nu, men så är icke fallet. Ville bara vädra ur lite missnöje. 


Vi vänder på klacken och höjer ljudet och lyssnar på några tyskar som vet hur man röjer. Lasst uns rocken!!



Tatuering väntar på Torsdag för övrigt. Kommer bli ÅZUM! Bild kommer upp efter sittningen!! Hörs ikväll eller imorrn people! 


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards