Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 22 mars 2011 23:57


"Chris Abbott fick en ful crosschecking över halsen från Joakim Lindström.

Då sågade experten Leif Boork – Abbott.

– Det är inte så jävla farligt, säger Boork i Canal Plus."


Om ni hade sett situationen så hade ni (som bryr er om hockey) reagerat precis som man SKA reagera. Fult och osportsligt. Men "Boorken" hatar ju som alla Luleåfans vet, vårat Luleå Hockey.


Han tillade även:


"– De är lite showgubbar. För att vara kanadensare tycker jag att de ligger ner lite för mycket. Det är inte så jävla farligt, säger Boork.


Vore kul och se hur han själv hade reagerat om han fått en armbåde i ansiktet ur blinda vinkeln eller en fått en kompositklubba över halsen. Han hade nog grinat rätt illa och fällt några krokodiltårar. 

Gubben är så enögd, så färgad och så extremt dålig på att kommentera i TV. Han borde bannlysas från allt vad TV och tidningar heter.


Men det är väl bara en dröm. Han borde göra en Thomas Ros (f.d Aftonbladet) och göra alla en stor tjänst och försvinna ifrån etern.


Fy jävla helvete sånt mög.


Skönt dock att han och resten av Sverige fick en knäpp på näsan när Luleå fortsätter att spela bra och vann kvällens första semi mot Skell-Hell AIK. Oväntad matchvinnare där med, precis som det var i sista kvarten mot Djurgården. Denna gången var det åldermannen och kaptenen Anders "Burra" Burström. Riktigt skönt att han får avgöra på det sättet han gör. I sudden, framspelad av en frenetiskt kämpande Komarek


UNDERBART var ordet!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 22 mars 2011 21:52


...sen är det ju HELG! Haha! Som jag nämnt tidigare... Det är ALDRIG för tidigt att tänka på helg/öl. Och det blir det ju. Bådeock, menar jag!


Och ni som redan känner att ni vill börja tagga, kan ju göra det till Shadows Fall och deras mörshare "Still I Rise". Riktigt bra låt och jävligt passande video med, med tanke på titeln.


Så vänner... Höj volymen, luta er tillbaka och börja dagdrömma er bort till en inte allt för avlägsen Fredag, med allt vad det innebär.



Kör hårt. Det är ju lill-Fredag idag! Ses vi i dimman i helgen? I really do hope so! 

Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards