Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 19:29


Ja, vad säger man. En riktig rysare till matchserie. Men så SJUKT skön avslutning. Och så sjukt rättvist!! Satan i gatan... Jag höll på att få hjärtsnörp flera gånger om. Hockey är inte bra för nerverna. G'dammit! Men så jävla skönt att vi är vidare, och vad bättre är att nu får vi chansen att utklassa Skell-Hell AIK i semin. Kommer bli en jävligt kul matchserie där med. Kanske med lite mer rättvis bedömning nu när vi har norrlandsderby istället för att möta Stockholmsdjävlar?!




Tamejfan tamejfan... Hjärtat stannade nog några gånger under matchen. men satan vilken insats gubbarna gör. Och så skönt att vår doldis Robin Jonsson får avgöra på detta sättet. En ny legendarisk hjälte är född för oss Lulefans!



För alltid. För evigt. Vårat Luleå. En kärlek som alltid kommer att bestå!!


Stay true. Stay awesome.  

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 14:10


Att Cameron Abbott blir avstängd för att ha "sparkat" Zibanejad är tamejfan under all kritik. Nåja, man får ta det och bita ihop. Upp med "Lavva" eller Komarek i förstalinan nu när Cam är borta...

"Ölve" blir också avstängd. Det som dock gör mig sjukt glad är att dom överraskande nog stänger av även HONOM i två matcher och även ger 15'000 i böter för den extremt fula tacklingen OCH det fula uppsåtet Ölve hade med tacklingen. Nämligen att gå in för att skada (föga förvånande).


Det som sen är upprörande är att Nilsons extremt fula "blindside"-tackling (med armbågen mot tinningen) på Chris inte resulterar i avstängning. Visst, jag hade nog nöjt med med en 2+2 under matchen eller böter på 5'000-10'000 i efterhand.

Nilson är känd för att spela brutalt och har så gjort under många säsonger.


Se mitt förra inlägg (http://captainawesome.bloggagratis.se/2011/03/20/4895692-vilken-ar-fulast-vem-fortjanar-vad/) för att se Nilsons fula intention (just att skada, även där).

Att Djurgårdarna får åka runt och spela brutalt och fult är under all skandal. Men DIF-iplinnämnden går ledgång och att alla i den s.k "nämnden" är Stockholmare är tamejfan under all kritik. Nej, en medlem från varje län vore mer rättvist.

Nu får Stockholmslagen göra vad FAN de vill (nästan) utan att bli bestraffade.


Och vet ni vad....?


Jag skiter i om ni blir förbannade över mina inlägg om just detta.

Ni får tycka vad FAN ni vill. Inte mitt problem att ni är medgångssupportrar och totalt insnöade och bara ser allt ur ETT perspektiv istället för att ens ha ett UNS av objektivitet i era åsikter.


Ni kanske tycker jag är en crybaby eller feg eller nåt annat ni nu tycker "passar ert ordförråd"... Er åsikt. Det rör mig inte ryggen. Skrattretande faktiskt...


I eftermiddag kommer det bli KRIG i Coopen!



FORZA LULEÅ!! 


 


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 00:38


Kriget mellan Djurgården och Luleå i kvartsfinalserien är i full gång. Handsken är kastad vad gäller deras s.k "överenskommelse" vad gäller att inte anmäla saker till "Dif-iplinnämnden" (aka. "lotterinämnden")...


Men efter att Janne Järlefält (Djurgårdens helkassa sportchef) anmält en "medveten spark" emot Djurgårdens egna lilla gullegris, "galler-Mika" (se videon under) så har Luleå kastat myntet/handsken och förklarat fullskaligt krig emot Djurgårdens grisar "Ölve" och Nilson.



Visst att det finns en frustration i vad Cam gör. Men en medveten spark? My ass!

Snarare en lättare fällning.


Se annars dessa två videos (se nedan) vad gäller Ölvestads (där blev det enbart en enkel tvåa) och Nilson's tilltag (som inte ens fick en utvisning för den extremt fula armbågen på Abbott som inte ens var i närheten av pucken). Dom är tamejfan både medvetna och borde resluterat i MINST 2+2 (men helst matchstraff). Medvetna armbågar mot ansiktet/huvudet ska resultera i matchstraff enligt regeln: "...'farligt spel' kan vara t.ex tuffare kneeing, charging, checking to the head eller checking from behind. Då blir den skyldige utvisad 5+20 min, det vill säga 5 min plus automatisk matchstraff (game misconduct)."




Vem förtjänar vad? Och ni Djurgårdare... Ni är de mest enögda jävlarna jag någonsin varit med om. Det finns inget annat än erat "kära" Skansen. Apor hör hemma på zoo... Inte på i en ishockeyrink!


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards