Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 19 mars 2011 17:23


...att tänka på öl! Kall... Stor som liten... Stark... I glas, burk eller flaska... Öl är gott! Så är det. Så det är ju aldrig för tidigt att tänka på.


Och hur laddar man bäst till ölhäveri? Jo, genom att lyssna på bra musik (och helst ha bra folk omkring sig). På Fredag tänker jag nog kika ner till Årsta en sväng för att ta ett par-fem kalla med herr Wenngren. Tatuerar'n himself, jo men visst!


Ja, jag vet att det är 6 dagar dit, men det skiter väl jag i?! :) Det går ju fort. 

Sedan på Lördag nästa vecka så blir det en hejdundrandes utgång i Uppsala. De som är sugna på att hänga med är välkomna! The more, the merrier.


Här har ni en riktigt bra låt att värma upp till:



Detta är Black River ifrån Polen. Lite utav en polskt allstar-band kan man väl säga. På sång har vi Maciek Taff som även sjunger i Neolithic. På gitarr har vi Piotr "Kay" Wtulich och Artur "Art" Kempa, även dom i Neolithic
Sen har vi de riktiga kändisarna, nämligen trummisen Darek "Daray" Brzozowski som spelat i Dimmu Borgir, Vader och Faust. Och sist men inte minst, basisten Tomasz "Orion" Wroblewski, som mest är känd som medlem i Behemoth och Vesania. Så det är ju inga duvungar direkt i detta grymma band.

Nej, som sagt... Denna helgen blir i lugnaste laget. Men nästa helg är det tamejfan en redig röjar-Lördag utan dess like!! Häng med vettja...

Nej, far åt helvete så hörs vi imorrn! Morsning.

Stay true. Stay awesome. 


Maciek Taff - Vocals (Neolithic, Testor, Geisha Goner, Rootwater, Kashtany)
Piotr "Kay" Wtulich - Guitar (Kayzen, Kashtany, Neolithic) 
Artur "Art" Kempa - Guitar (Wrinkled Fred, Neolithic, Soulburners, Holdys Kosmos, The Stray)
Tomasz "Orion" Wroblewski - Bass (Behemoth (Pol), Neolithic, Vesania (Pol))
Darek "Daray" Brzozowski - Drums (Crystal Abyss, Dimmu Borgir, Neolithic, Pyorrhoea, Vader, Sunwheel, Masachist, Hunter (Pol), Faust (Ita))Maciek Taff - Vocals (Neolithic, Testor, Geisha Goner, Rootwater, Kashtany)Piotr "Kay" Wtulich - Guitar (Kayzen, Kashtany, Neolithic) Artur "Art" Kempa - Guitar (Wrinkled Fred, Neolithic, Soulburners, Holdys Kosmos, The Stray)Tomasz "Orion" Wroblewski - Bass (Behemoth (Pol), Neolithic, Vesania (Pol))Darek "Daray" Brzozowski - Drums (Crystal Abyss, Dimmu Borgir, Neolithic, Pyorrhoea, Vader, Sunwheel, Masachist, Hunter (Pol), Faust (Ita))

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards