Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 25 april 2011

Av Herr Dunderskägg - 25 april 2011 19:31


Ja, vad FAN säger man om detta ständiga våldsförföljda lag?! Inget ont om laget och dess spelare, men desto värre är det ju med fansen. Black Army och dess anhängare.

Ständigt dessa huliganer som måste ha sjukt stolta föräldrar och släktingar.

Ute och slåss, tänder bengaler (vilka är olagliga), kastar knallskott (som idag)...
Jävligt brighta människor detta. Jag säger såklart inte att ALLA gnaget-supportrar är såna, men det finns alltid rötägg/svarta får.


Ni skadar ju bara ert eget rykte och förvärrar situationen nu när domaren fick åka till sjukhus där det visade sig att han ådragit sig AKUT tinnitus och nedsatt hörsel. Kommer förmodligen inte kunna jobba mer som domare pga det. Bara att hoppas att han kanske förbättras med tiden. Men Black Army har lyckats skämma ut sig igen. Grattis! 


Jag säger såhär - Kasta ut packet ur ligan och dra av typ 20-25 poäng i samma veva och släng ner dom i div 1!! Låt dom börja om och stäng av huliganer på LIVSTID och inte bara porta dom en säsong. Dom kommer ju tillbaka.

Böter på miljon-nivån, så kanske dom faktiskt börjar tänka efter hur jävla idiotiskt det faktiskt är och hur mycket dom förstör för sin klubb. 6 poängs avdrag är fanimej ett jävla SKÄMT!!


1 miljon i böter, stäng av huliganerna på livstid, spel inför tomma läktare i 10-15 omgångar och tvångsnedflyttning. Först DÅ kanske dom lär sig. Innan, så kommer huliganerna bara fortsätta och fortsätta och fortsätta med samma skit om och om igen. Är det INGEN som fattar det?!




Hur jävla korkade får man vara, egentligen?! Man blir bara förbannad. Nej, ut med packet, tamejfan!!!


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 25 april 2011 14:28


Det är sommarvärme, vinden fläktar ljummet och skönt. Solen skiner och jag drömmer om att få åka jänk. Men, när fan skulle det hända?!
Man har blivit lovad ett antal gånger, men det kommer aldrig till skott. 

"När det är torr asfalt och vädret tillåter... Då jävlar ska du få åka med en repa."
Så fort man är ute så ser man ju jänkare, cabar och annat mysigt. Men eh......
 

Liksom... Vem vill INTE höra hur V8:an mullrar och känna hur vinden susar genom håret? Rock'n'roll i högtalarna och kanske en bärs i handen. Hade ju varit hur jävla awesome som helst. Och såklart goda vänner omkring en...
 

Men jorå så att eh... Antingen är dom trasiga eller så är dom fullsatta. Eller så bara... Ska ingen ut och åka. Men men... Man lär väl få vänta tills man har råd att köpa en egen om några år sådär så får man åka jänk DÅ istället. 
 

Nåja...


Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards