Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 5 april 2011

Av Herr Dunderskägg - 5 april 2011 18:34


Har suttit och diskuterat om rökning och det hela slutade med att till slut började personen i fråga kasta skit på MIG personligen och kallade mig ointelligent, jag kunde inte tänka själv, jag har ingen respekt och jag var indirekt dum i huvet...


Ja, på ett sätt kanske jag är det som röker. Men jag har ju valt det själv, eller hur?!


Jag ska sluta, den dagen jag finner motiveringen till att röka. Just nu är jag i en plats i mitt liv där jag använder rökningen smo ett sätt att lugna ner mig och ta en cigg när jag inte mår bra. Jag tycker även att det är gott och jävligt trevligt att röka när jag är i sällskap med rökare...


Jag har så mycket vett och reson att jag SJÄLVKLART står en bit ifrån eller stänger ute mig när jag umgås med icke-rökare. Men tycker dom att jag har lågt IQ bara för att jag röker - ja, då får dom tycka det.


Det var även snack om att förbjuda ALL tobak. Det vore ungefär lika bra som att förbjuda all alkohol. Tycker i alla fall JAG...


Alkoholen är en större bov vad gäller dödsfall årligen än vad det är personer som går bort via rökningen. Sen dom som INTE röker, dom har ju inget tvång att ställasig precis bredvid mig när jag röker... Eller hur?! Varför ska dom prompt då ställa sig PRECIS bredvid mig om dom nu tycker det är så JÄVLA äckligt?
Varför inte bara ställa sig 3-4 meter ifrån mig? Det gör jävligt stor skillnad.


Jag röker var jag vill. När jag vill. Okej, att jag inte GÄRNA röker när det är barn, modell mindre, i närheten. Jag kan istället spara mig till ett bättre tillfälle och en bättre plats. Så nog fan har jag intellekt och vett nog att tänka för mig själv...


Den bästa grejen hon kom med var ändå: "Den finaste komplimangen man kan få är 'du luktar gott'.." Eh... Say what, now?! :D
Enligt mig är den finaste komplimangen man kan få är "Jag älskar dig". Och det ska kunna komma från personer som kan ta en för den man är. Rökare eller ej...


Och avslutningsvis skriver hon:
"Jag är för droger, jag är för invandring, jag är för aborter, jag är för prostititon. Men när folk gör saker som ofrivilligt påverkar andra måste man säga ifrån.


Och hon kallar MIG ointelligent?! Kan inte vara lätt att vara lika blåst som henne... Hahahahahaha!!

Nåja, man kan diskutera detta i evigheter... Och jag tror jag tar upp det någon annan gång... Nu ska jag ut och röka en efter-maten-cigg!


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 5 april 2011 14:24


Ännu en legend har gått ur tiden. Manowar's f.d batterist har avlidit vid en ålder av 54. Columbus var med i Manowar mellan 1983-1990 innan han ersattes av Kenny Earl "Rhino" Edwards (1990-1995) som var med på "Triumph of Steel" från 1992. 
Columbus gjorde dock comeback i Manowar mellan 1996 (Louder than hell) och 2008 innan han återigen lämnade gruppen igen. 


Scott spelade på så kallade "Drums of doom", vilket betydde att han spelade på en set byggt på rostfritt stål, då hans stil var för hård för vanliga trumset.

Det säger en del, doesn't it?!


Manowars officiella Facebooksida gick man tidigare idag ut med följande meddelande:
"With great sorrow we announce the passing of our brother Scott Columbus. A rare talent, equally a rare individual, a father, a friend and a brother of metal. All of the great moments we spent together are burnished in our hearts and memories forever. We know he is in a good place and at peace. He will never be forgotten."


Det är en stor trum-legend som gått ur tiden, alldeles för tidigt. Vi metalheads kommer alltid att sakna Columbus.


 
Videon är "Return of the Warlord" från Louder than hell-plattan med Columbus på trummor. En av deras bästa låtar i mitt tycke. Den är så mycket Manowar den kan bli. Det typiska drivet i låten, Eric Adam's distinkta sång, sjysst solo, tunga trummor och en text som är som en pungspark på varenda jävel!

Tack för allt Scott.

Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards