Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 28 april 2011

Av Herr Dunderskägg - 28 april 2011 18:47


Hör upp Gimobor!! Hur vore det att dundra igång ett korpenlag i innebandy?!

Ett skoj projekt att bara lira för kul första säsongen för att sen börja klättra i divisionerna?! Alla lag spelar matcher i Uppsala, där är nackdelen. En annan nackdel är just halltid och så för träningar. Men sånt kan ju lösa sig, såklart.

Är det NÅGON som skulle vilja hjälpa till att starta något?! Vore kul att dra ihop ett gäng i nästan alla åldrar som känner att de skulle ha tid för't?!


Hör av dig/er i såna fall!!


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 28 april 2011 12:08


Uppsala Nya Tidning publicerade igår en artikel angående att polisen kommer skruva åt städet vad gäller att dricka offentligt...


PÅ VALBORG AV ALLA DAGAR PÅ ÅRET!!!


Uppsalas största tradition för studenter och även övrigt folk som kommer från när och fjärran för att fira in våren i STOR (spårad) stil.


Att dom redan de senaste åren varit ovanligt hårda mot folk som dricker har varit skit, enligt mig. Men att dom nu ska hålla på och fjanta sig och sätta dit folk för offentligt drickande med en bot på 500(!!!!!) spänn, är enligt mig det löjligaste jag hört på MYCKET länge! Dom kommer få fullt upp i alla fall om dom ska bötfälla alla som dricker i/vid Ekonomikumparken, Slottsbacken, Stadsparken, Engelska parken, Bryggan, stadskärnan och dylika platsen i Uppsala. Tror dom måste dra in snutar från ALLA polishus i hela Sverige om dom ska klara av uppgiften. 


För om dom nu ska bötfälla offentligt drickande människor, måste dom ju böta ALLA som gör det och inte bara vissa om det nu ska "vara rättvist fördelat"?!
Och knappast att dom kommer lyckas med uppgiften! 


Hårdare tag inför valborg heter artikeln och allt verkar bara bli mer och mer gestapofasoner. Inte nog med att det redan är på tapeten med böter på 800 spänn för att lämna en ölburk efter man druckit upp den, man får ju fan runt tusenlappen i böter för att en polis råkar komma på en med att pissa "offentligt"...


Man blir ju så jävla less på myndigheterna. Och det här med "varannan" vatten?!
Visst att det är ett bra sätt att se på saken, men jag tror det är fler som suckar över det än följer det. Varannan folköl kanske?!


En annan sak ni bör uppmärksamma är lagarna angående husrannsakan, kroppsvisitation och pissprov på Flashbacks forum. Där hittar ni allt som ni behöver veta angående de frågorna (länk).

Misstolka mig inte, det är jättebra att dom vill få undan allt mer ungdomsfyllor och våldsbrott och sånt. Det är mer en rädsla jag har är att polisen ska börja spela Allan och ge sig på även dom som sköter sig snyggt och faktiskt kör på en stabil fylla och håller sig i skinnet. Nåja, tiden lär utvisa och förbannade kommentarer på Facebook, I guess... 


Näe, jag kommer fly fältet och spendera min Valborg med öl och brännboll och sånt skoj i dalarna istället!! Fuck you, Uppsala!! ^^


Stay true. Stay awesome. Stay very, very drunk this weekend!! ;D 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards