Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under april 2011

Av Herr Dunderskägg - 24 april 2011 12:18


Nog för att påskharen är död, men att hela påskhelgen skulle bli död?! Tamejfan inte ett dugg jävla bra. Jag har varit ölsugen sen i Torsdags (nåja, blev öl och folk då men vafan... sen då?). 

I Fredags mådde jag skit (inte bakis, utan andra anledningar) och igår blev det en halvdan dag igår som ändå avslutades godkänt med trevligt sällskap och en isbjörn som hade skrattproblem.


Men jag vill tamejfan dricka öl med folk och bara ha jävlarns trevligt. Men ingen orkar ju eller bara ska vara hemma med familjen hela helgen och vara allmänt sociala där istället. Vad hände med en helg som skulle bli så jävla skoj?!


Blir väl inte en mycket bättre Söndag om jag får gissa... Alla ska väl bara vara hemma och vara tråkiga idag också. 
Nästa helg blir då FAN så mycket bättre.

Stay true. Stay awesome. (Never be boring) 

Av Herr Dunderskägg - 22 april 2011 22:55


Jorå. En person som står mig mycket nära söp bort sin mobil igår (I know, klantigt...) och idag när jag messade så fick man liksom inget svar. Klart man blev lite orolig och så, så jag ringde upp och nån snubbe svarar och han fjantar sig som fan. 

Några minuter senare ringer det upp nån och säger att han har hennes mobil och att jag ska kontakta någon som kan säga det till henne. Sagt och gjort... Jag vidarebefordrar infon, som man ska göra.


Efter en timme eller så börjar det komma upp sjuka grejer på FB från hennes mobil och man misstänker ju direkt facerape och så. Men det slutar inte där. Sen när jag ringer upp och ska fråga vem fan som håller på, så är det nån idiot som håller på och flamsar och vägrar säga vem det är och sånt skit.


Sen kommer det omogna sms och kommentarer på FB och massa sånt skit. Så vi börjar bli lite less på människorna i fråga som har mobilen. Till slut hamnade den hos en person som verkligen tog hand om den ordentligt.


Men liksom... Om man hittar en mobil nånstans så gör man väl inte så?! Då använder man väl sitt sunda förnuft och bara håller den åt personen i fråga?!

Men det finns sjukt många idioter som inte riktigt har förstått det där.

Andras grejer gör man inte så med. Sin egna mobil på fyllan är EN grej, men när det blir som det blev idag så var det fan extrem idiotnivå på hela allting!


Nåja, mobilen är i säkra händer nu i alla fall! Slutet gott, allting gott.


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 21 april 2011 15:25


Jag skickade ut Fido i skogen och hem kom han, glad i hågen och villa visa att han minsann är en riktigt duktig vovve. 

Och just det... Påskharen kommer inte i år. Men vad fan gör väl det?! Påskäggen är ju redan levererade och en ny påskhare är redan i träning till nästa år. Men han kommer inte och knackar på i år. Så tyvärr alla små barn! 


Grina ni, men jag tycker Fido var riktigt duktig. 

Gooood booy! *klappar* :) 


Stay true. Stay awesome.


Av Herr Dunderskägg - 20 april 2011 19:46


Idag har man firat krutgumman (nåja, för att vara 90 och uppfostrat 10 ungar!!) på hennes stora dag. Who would've thought?! 


Nittio år och 10 ungar (som sagt), 20 barnbarn och flertalet barnbarnsbarn. Starkt! Så grattis igen till min goa lilla farmor!! Hon har alltid varit "knytpunkten" i släkten (på farsans sida) och lite utav ett överhuvud på nåt sätt.


Låter rätt gangsteraktigt, men nåja... ;D 


   

Go'are gumma får man leta efter. :)


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 20 april 2011 08:27


Nu är den ute. Peter Tägtgrens PAIN, har släppt ny singel och är på G med nytt album. Nya plattan "You Only Live Twice" släpps den 3:e Juni och är det sjunde i raden ifrån det svenska experimentella industrialbandet.


Alla som kan sin metal, vet ju hur aktiv Tägtgren är som både musiker och producent åt massa olika band. Och det är inga skitband han hjälpt direkt, utan band såsom: Dark Funeral, Dimmu Borgir, Amon Amarth, Enslaved, Sabaton, Belphegor m fl...


Vi ska egentligen vara rätt glada att Peter fortfarande är med oss och ger oss det vi fans vill ha. Allsångsvänliga låtar i världsklass. För när han höll på att spela in Dancing With The Dead (2005) stannade hans hjärta under flertalet minuter, men blev återupplivad och i och med denna händelse skrev han, kanske sin bästa låt någonsin, nämligen Dancing With the Dead.


Nåja, tillbaka till nya singeln... Jag tycker det har blivit någon slags fusion av sleazerocken och melodisk industrialmetal. En spännande och snygg blandning.

Jag gillar't... Och jag hade LÄTT velat vara i mitten där bland alla brüdar! G'damn!! ;D

Vad tycker ni?!



Nu blir det kaffe. God morgon på er. 


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 19 april 2011 20:06


Kan det bli en förändring på mig ändå, tro?! Ute och promenerat nu, tre gånger på två dagar. Dock intervallträning igår då, men... Dags att shejpa upp sig lite. 

Kommer bli sjukt svårt att hålla sig disciplinerad med sötsuget dock, men det får gå som det går. Bara jag kommer ut och rör på mig. Det "farliga" får väl vara kvar tills man hittar nån sorts jävla motivation att släppa det.


Har dock varit sjukt duktig med rökandet idag. Bara en enda cigg. Tänkte hålla mig rökfri Onsdag och Torsdag i alla fall... Ett steg i rätt riktning i alla fall, right?!

Har inte motivation att sluta helt, men att ha motivation att dra ner det är ju riktigt riktigt bra i mitt eget tycke, jag som alltid haft svårt att släppa det dåliga liksom.


Lagar mycket mat nu för tiden som är rätt bra också... Så nåt bra håller på att hända med mig i alla fall. Visst, sen ska man ju inte stirra sig blind på vikten och så, men att samtidigt tappa 5-7 kg vore AWESOME! Allt under 70 pannor är jag nöjd med (jag är inte särskilt lång, så).


Nåja... Jo, det var en sak till!!

Hjälp min polare Fred och hans band Massive Dynamics i Metro on Stage!

Klicka på denna länken: 
Logga in uppe i högra hörnet och
klicka på det gröna hjärtat under spelaren för att rösta! 
Tar ca: 1 minut...
Tack för din medverkan!

 

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 18 april 2011 12:46


...jag vill inte se dina ponnysar, kaniner, katter, hundar i din lilla myspysiga rosafärgade (på nåt vis) blogg där varannat ord är "typ", och där dom till och med lägger till ordet "ba".... >.< 


Det väcker hatern i mig. Jag vet. Man ska inte hata. Men vissa bloggar är bara så... Så... Irriterande på något vis! Eller alla mammabloggar där alla ska visa att just DERAS unge är bäst. Visst, att det är en förälder med en blogg som då och då lägger in något om ungen eller ungarna, det kan jag ta... Men när det blir en tävling och dom ska måla upp sina ungar som den mest charmiga, den sötaste eller den smartaste... Då kräks jag nästan!


Alla får väl tycka vad dom vill, sure... Men håll det på en bra nivå, annars exploderar jag och tänker spy galla över bloggen i fråga. Det finns alldeles för MÅNGA såna bloggar för att man ska kunna peka ut EN unik sådan.

Men missförstå mig rätt - det finns rosafärgade bloggar där ute som är jävligt vettiga och som innehåller mycket kloka tankar och åsikter. Men jag tror överskottet av de rosa, gulliga, fjortisstinna, ponny och djurfyllda snart borde börja dö ut... Eller är vi inför en epedemi av rosa, gulligt och fluffigt?! :O


Say it isn't so... SAY IT ISN'T SOOOO!!!! o.O




Världens bästa haters tar jag till hjälp i denna fråga! Så sjukt bra text som passar in på vad jag sitter och klagar på. Kände för att klaga lite såhär innan jag börjar må bra i solen mot eftermiddagen! ;D

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 17 april 2011 20:34

Blev utmanad av Woodsman Fred :)
Utmaningen går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv och
sedan skicka vidare utmaningen till åtta andra bloggare. 


Här kan ni läsa åtta saker om mig:

1. Jag är rädd för: Getingar... Och folk som inte har nåt liv
och som PROMPT måste lägga sig i ens liv och säga vad man ska och INTE ska göra! 


2. Jag vet inte vad: ...fästingar är till för?! Vad gör dom för nyttigt i världen?!
Tyckte evolutionen att "näe, det här blir ett bra litet kryp...
Ungefär som kackerlackorna! Nån måste ju leva för alltid.
Jag lyckades ju inte så jävla bra med dinosaurierna liksom..."

3. Jag har haft: ...en gitarr som är värd jävligt mycket pengar och 
sålde den utan vetskapen om det!! >.<


4. Jag har ingen aning: ...om varför jag antog denna utmaningen!
Men blir man utmanad, så måste jag ju köra som fan! ;D


5. Jag är en expert: ...på att ta åt mig onödig fakta!


6. Jag drömmer: ...om att stå på scenen! Spela inför 20-30k 
människor som vrålar ens texter och melodier! AWESOME!!


7. När jag är: ...på fyllan pratar jag non-stop!!


8. Jag är inte: Jättebra på nånting. Utan hyffsad på mycket!


Jag utmanar härmed: Grodan, Mary, X3M, Syrran, Ipex,
Linalicious, LaVicky och Pixie!!


Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards