Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under april 2011

Av Herr Dunderskägg - 6 april 2011 09:02


Just gonna do this one in english. My first actually! So congratz to me!!

Well, this is for all the gamers out there, and yeah... Steve! And Larson! 
A kind of a... Tribute - if you will - to a companionship seldom seen nowadays. 

  
Steve! And Larson, is the wackiest, (and most brilliant) and nerdiest (C'mon! You ARE!!) dudes in the game! Oh, and hey.. While I'm at it, I must mention Larson's beard. Harder than Chuck Norris' and thicker than the deepest rainforests. Just plain awesomeness!


And when speaking of awesomeness... 
Steve! And Larson,  has got something called the "Ten FTW" on Youtube where they list the best, worst, most awesome, craziest or just dumbest games/things in gaming.


For example: Top Ten Robots, sidekicks, flops, kills, cinematic moments, anti-heroes and many more topics... 


So this is to all you friendos, gamers, awesome people and you other weirdos out there! Take a while and enjoy the genious of these crazy bastards (and the awesomeness of a really cool and gruesome game)!


And hey... You guys know what was ripped from todays newspaper?! 
YOUR SPIIIIIIIINE!!!!

(Follow them on on Facebook: www.facebook.com/steveandlarson)

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 5 april 2011 18:34


Har suttit och diskuterat om rökning och det hela slutade med att till slut började personen i fråga kasta skit på MIG personligen och kallade mig ointelligent, jag kunde inte tänka själv, jag har ingen respekt och jag var indirekt dum i huvet...


Ja, på ett sätt kanske jag är det som röker. Men jag har ju valt det själv, eller hur?!


Jag ska sluta, den dagen jag finner motiveringen till att röka. Just nu är jag i en plats i mitt liv där jag använder rökningen smo ett sätt att lugna ner mig och ta en cigg när jag inte mår bra. Jag tycker även att det är gott och jävligt trevligt att röka när jag är i sällskap med rökare...


Jag har så mycket vett och reson att jag SJÄLVKLART står en bit ifrån eller stänger ute mig när jag umgås med icke-rökare. Men tycker dom att jag har lågt IQ bara för att jag röker - ja, då får dom tycka det.


Det var även snack om att förbjuda ALL tobak. Det vore ungefär lika bra som att förbjuda all alkohol. Tycker i alla fall JAG...


Alkoholen är en större bov vad gäller dödsfall årligen än vad det är personer som går bort via rökningen. Sen dom som INTE röker, dom har ju inget tvång att ställasig precis bredvid mig när jag röker... Eller hur?! Varför ska dom prompt då ställa sig PRECIS bredvid mig om dom nu tycker det är så JÄVLA äckligt?
Varför inte bara ställa sig 3-4 meter ifrån mig? Det gör jävligt stor skillnad.


Jag röker var jag vill. När jag vill. Okej, att jag inte GÄRNA röker när det är barn, modell mindre, i närheten. Jag kan istället spara mig till ett bättre tillfälle och en bättre plats. Så nog fan har jag intellekt och vett nog att tänka för mig själv...


Den bästa grejen hon kom med var ändå: "Den finaste komplimangen man kan få är 'du luktar gott'.." Eh... Say what, now?! :D
Enligt mig är den finaste komplimangen man kan få är "Jag älskar dig". Och det ska kunna komma från personer som kan ta en för den man är. Rökare eller ej...


Och avslutningsvis skriver hon:
"Jag är för droger, jag är för invandring, jag är för aborter, jag är för prostititon. Men när folk gör saker som ofrivilligt påverkar andra måste man säga ifrån.


Och hon kallar MIG ointelligent?! Kan inte vara lätt att vara lika blåst som henne... Hahahahahaha!!

Nåja, man kan diskutera detta i evigheter... Och jag tror jag tar upp det någon annan gång... Nu ska jag ut och röka en efter-maten-cigg!


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 5 april 2011 14:24


Ännu en legend har gått ur tiden. Manowar's f.d batterist har avlidit vid en ålder av 54. Columbus var med i Manowar mellan 1983-1990 innan han ersattes av Kenny Earl "Rhino" Edwards (1990-1995) som var med på "Triumph of Steel" från 1992. 
Columbus gjorde dock comeback i Manowar mellan 1996 (Louder than hell) och 2008 innan han återigen lämnade gruppen igen. 


Scott spelade på så kallade "Drums of doom", vilket betydde att han spelade på en set byggt på rostfritt stål, då hans stil var för hård för vanliga trumset.

Det säger en del, doesn't it?!


Manowars officiella Facebooksida gick man tidigare idag ut med följande meddelande:
"With great sorrow we announce the passing of our brother Scott Columbus. A rare talent, equally a rare individual, a father, a friend and a brother of metal. All of the great moments we spent together are burnished in our hearts and memories forever. We know he is in a good place and at peace. He will never be forgotten."


Det är en stor trum-legend som gått ur tiden, alldeles för tidigt. Vi metalheads kommer alltid att sakna Columbus.


 
Videon är "Return of the Warlord" från Louder than hell-plattan med Columbus på trummor. En av deras bästa låtar i mitt tycke. Den är så mycket Manowar den kan bli. Det typiska drivet i låten, Eric Adam's distinkta sång, sjysst solo, tunga trummor och en text som är som en pungspark på varenda jävel!

Tack för allt Scott.

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 april 2011 22:46


Jag och min kära morsa har såna diskussioner vad som är snyggt och inte vad gäller hår. Jag har haft ett antal stiler under alla år... 


Jag funderar på långt hår, helt klart. Dock så ska jag väl toppa det och stila till det då jag har en helt annan färg i "topparna" just nu. Så att en del av håret kommer åka av, är det inget snack om. MEN... Sen då... Långt eller kort hår?!


Jag vet... Jag tog upp detta i höstas också en gång. Men ja... Vore kul att få in massa kommentarer om vad som skulle passa mig. Alla åsikter är bra åsikter (utom riktigt korkade sådana) och jag vill bara ha ERA synpunkter på vad som är snyggt och inte. Vad man kan göra med håret för att få ut mest potential av det, så att säga.


  

Här är lite bilder på hur jag sett ut senaste åren. Långt, kort och ännu kortare...

Vad säger ni? Vad är snyggt? Vad är INTE snyggt? 


Och var inte så jävla blyga nu. Utan, klicka in er på kommentar-länken uppe till höger och skicka in era åsikter.


The Captain's off...


Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 4 april 2011 07:24


Dags för åter en ny vecka. Själv sitter man febrig och frossar och mår allmänt kasst. Men är vid gott mod trots det. Vankas lite kaffe och toasts med ost och drottningssylt. Det är GREJER det!! 


Ska bara ligga i soffan/sitta vid datorn hela dagen. Tänker inte göra många knop idag. Bara att vila upp sig. Jag måste lära mig att inte springa omkring utomhus med T-shirt när det är kallt ute. Eller bara sluta umgås med folk, när det går sån här skit ständigt?! Nog för att det blir lite utav ett Mission Impossible... :/


Nåja... Hoppas ni andra friendos and weirdos har en grym dag vad ni nu än gör och var ni nu än befinner er... 




Ett leende gör ju en bara bra... Right?! ;D Ha en awesome Måndag (veckans enda värdelösa dag) så hörs vi väl senare, I guess?!

Ha're kung!

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 3 april 2011 20:44


Vill bara tipsa er om MASSIVE DYNAMICS, min bloggarbroder Woodsman Fred's vintagerock-band! Dom har nyligen släppt sin första EP, "The Stand", som innehåller fyra stycken låtar.


Låtlistan är följande:

1. The Stand
2. Unite
3. The Loosing Streak
4. Spiral Of Nails


Dom har även skickat en Youtube-video med en helt ny låt (Never Feel Again). Tänkte sprida deras alster via min blogg och jag hoppas att ni även dyker in på Fred's blogg, som ni kan hitta under mina länkar längre ner till höger...




Ni kan även följa Massive Dynamics på deras hemsida (http://massivedynamics.se/) och prenumerera på deras månatliga nyhetsbrev.

Dra upp volymen och njut. Detta är riktigt, riktigt bra!

Stay true. Stay awesome. 

Av Herr Dunderskägg - 3 april 2011 15:52


Som Billy Swan sjöng en gång i tiden:

"If you've got a problem, I don't care what it is...
If you need a hand, I can assure you this,
I can help, I've got two strong arms, I can help.
It would sure do me good to do you good,
Let me help.


Och det tror jag många inte tänker på... Just att hjälpen finns så nära inpå, bara man tänker efter och vill ha hjälp. Många säger att dom är starkast när dom får sköta saker själv. Ja, men visst... Och till slut går du under!


Alla behöver någon gång ta hjälp av en vän, familjemedlem eller utomstående. 

Hur kan det vara så svårt att erkänna att man behöver hjälp med vissa saker? Varför har vissa så sjukt svårt att bara, berätta om ett problem man har...?


Nåja, alla funkar olika... Det är en sak som är säker! 

Jag är kanske inte någon som kan ställa upp rent ekonomiskt vad gäller större summor, men jag ställer mer än gärna upp och lyssnar och tröstar, hjälper till om saker behöver byggas, saker som behöver lyftas.... Ja, såna saker!


Tänk efter... Att bara dedikera ett par timmar per vecka åt att lyssna, hjälpa och finnas, gör sån stor skillnad.


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 2 april 2011 18:41


Alltså... Minuterna och timmarna passerar EXTREMT långsamt just nu!! Men så är det väl när man dricker öl i sin ensamhet och ingen att dricka med. Men men, om ett par timmar är jag på plats och RÖJER SATAN!! Eller ja, umgås i alla fall! Kommer bli sjukt trevligt att träffa alla gamla rävar ikväll.


Men tänkte dela med mig av en TILL Youtube-video, och är det bara jag eller blandar dessa gossar typ Mötley Crüe och typ, lite utav det nuvarande soundet som Atreyu använder sig av?!


Nåja, jävligt ösig och skön melodi och skönt solo och hela kittet. JÄVLAR I GATAN!!




Skål igen då era jävlar!! ;D Ha en AWESOME Lördagskväll/natt!
För det ska jag ha!

The Captain's off...

Stay true. Stay awesome. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards