Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 5 mars 2010 08:08


Så var det Fredag igen. Och inte vilken Fredag som helst, utan världens BÄSTA Fredag! Det kommer bli en fantastisk dag.
Vaknar efter en orolig natts sömn, till en klarblå himmel och solen var på väg upp.

Nu sitter jag här och kikar på Vakna med the Voice, och skrattar åt hur sjuka i huvudet dom är varenda sändning. Nu är det rap-attack. Veckans höjdpunkt! Haha. Idag får SVT sig en känga, helt rätt. Bort med schlagern! 


Solen skiner nu, kaffet är på gång, frukosten är uppäten och allt känns bara bra. Lite sliten bara, men det ordnar sig! 


Ska snart åka in till staden, Uppsala med grannen Madde. Jag ska hem till mor och far, medans hon ska jobba. MAX väntar! Haha... Stackarn'!

Ska ta en kopp kaffe eller två med päronen mina och prata lite skit. Sen ska jag ner på stan och fika, handla skor och gå på bio med Amanda. Det ska bli grymt nice!


Det blir Alice i Underlandet, och den har jag längtat efter att se kan jag säga! Många månaders väntan! Tim Burton är ett galet geni, helt enkelt...! Finns ingen som han!


Sitter och lyssnar på Foo Fighters - Wheels, och blir lika förvånad varje gång hur grymt lika denna och Tom Petty & The Heartbreakers - I'm Learning to Fly är... Lyssna och ni kommer hitta grymma likheter både rent instrumentalt, körmässigt och melodimässigt annars med...

Det är nära på plagiat... Bara att att Wheels är aningen långsammare... Man kan väl säga att Wheels är en modern version på I'm Learning to Fly...


Snackade med min kära mor igår med, och sa att jag önskar mig en TIDIG födelsedagspresent från ALLA i familjen. Om alla kunde gå ihop och lägga pengar så jag kan köpa WestCoastRiot + MetalTown-biljett! Tre dagar med MASSOR av bra musik i följd i Frihamnen i Göteborg. Men jag säger då det, OM det blir verklighet... DET BLIR FANIMEJ HOTELLRUM DÅ!!

Gemensamma biljetten för dom två "festivalerna" går loss på 1850 kronor, och finns bara i begränsat antal tyvärr. 

Jag orkar inte sova tre timmar per natt/morgon (per definition) om jag ska vara där nere i fem dagar i streck... Man var ju sjukligt sliten när man var där nere i tre och en halv dag liksom... Satan i gatan! Men det är metal det med, right?!


Nu är det bara EN fjuttig liten vecka kvar till spelningen på Queen Victoria! Klockrent! Är grymt nervös inför den, men det kommer nog gå bra... Måste plugga texterna som satan nu sista veckan. Har slarvat lite... I värsta fall får jag ta med texterna. Lite oproffsigt... Men det får jag ta i såna fall...!


Nej, nu skiter jag i detta! Ha en klockren dag, för det ska jag ha!
Och jag säger som Agge:

TJOFLÖJT!! 

_____________________________________

George Washington odlade marijuana på sin bakgård.

Av Herr Dunderskägg - 3 mars 2010 17:54


Det kan bli en riktigt bra helg.


Men först måste alla hushållssysslor göras. Har tvättat en maskin tvätt, plockat disk, städat lite pö om pö, och sen blir det dammsugning.

Har ju imorgon på mig också att dona med allt. Sen på Fredag bär det av in till "stora" staden, Uppsala. Ska in till mor och far och hälsa på en sväng först, och fika lite och ge dom en liten grej. Hoppas dom blir lite glada för den i alla fall...?


Sen bär det ner på stan för lite fika och bio, och inköp av skor. Har fått lite olika tips nu i alla fall... Vi får se vad mitt stilråd säger när vi väl är där.

Sen får vi se vad som händer... Blir i alla fall en heldag och kväll nere på stan. 

Ska bli mycket, mycket trevligt.


Lördag har jag ännu inget direkt planerat mer än repet. Men vill det sig väl så kanske jag bestämmer för att dra upp till Ladan och umgås med massa galet folk. Vi får se... Är som sagt inte bestämd över ifall jag orkar slänga ut 150 spänn på en Ladan-fest än... Sicka bekymmer man kan ha ibland...

Har hunnit med att gå en liten promenad med Ramona också. Snackat lite skit och så... I detta eviga snöfall. Kan det inte sluta snart? Please? 

Jag ska ut på min uteplats sen och göra soldansen och se ifall det hjälper. 
Kan även typ skriva någon vårtext som jag kan ropa ut i bästa indian-stil! Håll tummarna för mig... Ok?

Måste ju även säga att jag blir jag helt knasig på alla meteorologer som inte kan bestämma sig för vilket väder det blir för de kommande fem dagarna. Man undrar ibland om dom sitter med ett par tärningar och har en lista baserad på efter numrena som finns på tärningarna.


Man kan ju bara tänka sig hur dom sitter där och chansar: "Ok! Nu ska vi se... [kastar tärningarna] Ah, en trea och en etta och en sexa... Tre, det är sol... och ettan är tio till femton minus... Sexan är vindstilla. Nu håller vi tummarna att det stämmer.
Sen går dom och kör en väderrapport och säger resultatet på ett lite mer proffsigt sätt och verkar jättebildade och sånt...

Nästa dag blir det strax under noll grader, snö och blåsigt utav helvete.

"Rackarns... Vi hade inte rätt den här gången heller... Undrar om det är fel på tärningarna?!" Dumma jävlar


Sitter i valet och kvalet med om jag ska göra köttfärsröra eller kycklingsallad till middag. Eller om jag chansar på lite mackor... Känner inte för att laga mat idag.

Eller om jag ska göra latmansmat idag och steka på hamburgare. Men då måste jag gå och köpa hamburgerbröd. Vi får se... Kanske bara steker på en, för jag har bara ett bröd kvar. Nåja... Bestämmer mig inom kort! 


Imorrn är det beräknat att karatekid ska titta ut. Men det tror jag inte ett skit på. Jag tror han tänker låta vänta på sig några dagar till tyvärr... G'dammit!


Nej, nu ska jag hänga tvätt. See you laters ladies and hängslemän!


___________________________________

En krokodil inte kan räcka ut tungan.

Av Herr Dunderskägg - 2 mars 2010 16:18


...när man kör bil i detta vädret, så har man inte mycket att gå efter. Man vet inte riktigt vart dikeskanten är, hur långt ut kan man ligga...?!

Man är väl inte nervös, bara att man längtar till torra vägbanor, så man slipper studsa fram och styra emot så jävligt så fort man hamnar i lite modd...

Nej, lite vår skulle faktiskt inte sitta fel. Inget fel på snön som ligger nu. Men det får gärna SLUTA snöa nu... Det kan börja snöa i December igen! Då gör det mig ingenting! Men LITE vårvärme skulle sitta skönt, eller vad säger ni?!


Nåja... Drog till Thun's idag med Linnsan och Ramona, på en liten, vad jag trodde skulle bli en, shoppingrunda. Men Thun's utbud på skor är under all kritik. Så ska in till Uppsala på Fredag istället och ta Amanda med mig så hon får vara lite stilråd, som den designer hon är. Hon lär ju ha klass, right?!


Men först på Fredag, ska jag in till mor och far en sväng och hälsa på. Sen blir det bussen ner på stan. Och det kommer bli jävligt nice måste jag påstå!


Jag hittade lite annat "bra att ha"-grejer och även en liten grej som min mor ska få. Jättefin är den. Tror nog du kommer bli glad morsan! Hehe...

Köpte sex stycken whiskey-glas. Riktigt fina för att vara från Thun's. Sen lite strumpor och sånt som alltid kan vara bra att ha...


Funderar på ifall man ska ta sig i kragen och vika lite tvätt. Och sen gå och handla tvättmedel för att köra ett par-tre maskiner till innan dagen är slut.

Måste även köpa det där satans toapappret som alltid tar slut när man som minst väntar sig det.
"Jag har en rulle.... till... Nähä... Näe... Det hade jag tydligen inte..."

Sen bara, glömmer man bort att köpa det. Men nu så... Nu måste jag gå och handla...


Samma sak är det ju när man ska städa... "NUUU ska jag ta tag i städningen..." Sen sitter man vid datorn/teven ett par timmar till och sen måste man laga mat, och äta... Och när man har ätit har man sån palt-koma så man bara inte orkar röra sig på en timme eller så... Och just när palt-koman släppt, så är det alltid något bra på teven. Så man fastnar där igen! Sen är klockan helt plötsligt elva på kvällen eller något... Och då är det ju värdelöst att springa omkring och städa och feja... Så man LOVAR sig själv, att man ska städa dagen EFTER... Men samma rutin blir det då... Haha! Att man aldrig lär sig...


Måste även in till stan för att köpa ett par kuddar till sängen (prydnads... typ...) och sen ett till täcke... Egentligen två... För det jag har nu är så jävla trasigt och gammalt. Nåja... Får se... Ett ska i alla fall inhandlas... Men måste ut till Gimo igen på Lördagkvällen, för då ska det festas vill jag lova! 

Eller hur Ramona?! Haha!


Och snart är det bara EN vecka kvar till jag går upp på scen! Jag är så sjukt sjukt SJUKT taggad! Det var längesen jag kände mig såhär pepp inför nånting!

Jag hoppas att ni alla kommer gilla låtarna jag kommer framföra. Och jag hoppas att många av er kommer!


Och nu är det bara TRE korta dagar kvar tills det är beräknat att bebben ska komma. Jag tror stenhårt på en liten kille! Jag ska lära han allt jag kan... Inom musik och så tänkte jag i alla fall!

Vore ruskigt kul om han blev en liten musiker, och ville jamma med gamla morbror sen när han vuxit lite! Haha! Men, jag kan ju säga som så, att jag blir inte direkt besviken om det blir en till liten tjej. Skulle nästan vara ÄNNU ballare om det blev en musikalisk liten tös som blev grym på sång/gitarr osv...! Som kan sjunga för gamla morbror när jag fyller 40 eller 50! Haha! Det visar sig!

Jag väntar med spänning!


Nej, nu ska jag nog... Gå till ICA... Eller ska jag ta tvätten först? Hm... Nåja... Vi får se vilket som kommer först! 


Ha det gott där ute. Jag är DannyDee, eran termos i blogg-etern.


_______________________________

Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana.
Det ironiska är att hon själv levde i celibat.
 

Av Herr Dunderskägg - 1 mars 2010 00:15


Det har varit två underbara veckor med sport i stort sett nonstop på teve.

Men nu är det alltså snart slut. Det enda som återstår är avslutningsceremonin.


Jag läste innan OS drog igång, att Sverige hade som "realistiskt" mål att ta 16-20 medaljer. Men att dom faktiskt tog 11 medaljer och placerade sig som delad sjua i medaljligan, är imponerande. MEN, vi kunde tagit två,tre eller fyra medaljer till om inte "ACO" och Helena Jonsson gjort katastrofala insatser i skidskyttet. Samtidigt gjorde ju Tre Kronors "kära" coach Bengt-Åke "BÅG" Gustafsson inte direkt sitt jobb och tog ju ut ett lag som det visade sig inte orkade med att spela hockey... Det finns flera spelare jag skulle vilja ha bytts ut mot andra... Men men... Win some, loose some. 


Vi tog ju faktiskt fem guld, två silver och fyra brons. Det tycker jag är helt godkänt! 


Har precis upplevt det mäktigaste någonsin inom nationalsångs-kategorin. Kanada - OS-guld - och en helt jävla tokig publik. Jag säger bara: "MAGISKT!" Dom är helt jävla galna, dom där Kanadickerna!

Blev precis så spännande som jag trodde det skulle bli. MEN, jag trodde att USA skulle ta hockeyguldet. Men Kanada tog guldet välförtjänt efter att ha ägt matchen i stort, där USA fick in två skitmål och kunde ta matchen till sudden. Men Sid "the kid" Crosby - vilken hjälte han är. Nu är han, och kommer alltid vara, odödlig för Kanadensiska folket. JVM-guld, OS-guld, Stanley Cup, och kommer förmodligen även få uppleva ett eller ett PAR VM-guld. Karln fyller bara 23 år, och är som mig, ett Augustibarn!


Nåja... 


Var ute på äventyr i helgen med...

I Fredags bar det av till Jönninge för filmkväll hemma hos Hanna och kung Mörta.

Började med att vi började kika lite smått på Pick of Destiny, bara för att vänta in folket som antingen var sena, eller bara var och gymmade.

Men ja... Vi skulle tydligen kika på en rulle som heter "Shortbus"... Alltså...

Filmen börjar i stort sett precis som en porrfilm. Det enda som fattades var musiken... Den där lite... Hiss-aktiga musiken som bara är aningen mer... Sliskig?! Ja ja.. Filmen växte på oss alla, förutom Björn som gav den en typ.. Svag etta! Haha... Men den var en perfekt film som kan användas lite som en sexualkunskapsfilm. Jag ger den en stark trea åtminstone. Helt klart sevärd. Den handlar om sexualitet ur olika synvinklar/läggningar/böjningar.


Andra filmen var en direkt klassiker, nämligen: Death Proof med bland annat Kurt Russell och Quentin Tarantino (som ju även regisserat den)... Och den är ju förjävla grym!


Det blev även en tredje film där mot nattekvisten, när Mörta skickade i "Fanboys" i DVD-spelaren. Så stört skön film det är. En riktigt bra komedi som handlar om ett kompisgäng som ska dra till Star Wars-ranch (ägd av George Lucas). Ett rejält roligt äventyr. En film för alla Star Wars-nördar där ute!


Igår blev det krogsväng, vi drog till KROM. Jag, Emelie, Freddan, Mörta, Sebbe, Agge, Jocke, Alex, Emil, Oscar, Elena och Björn! Var meningen att vi skulle dit för att se HellTrain. Och jag säger såhär, jag hade gärna lyssnat på dom om ljudteknikern var bättre. Jag håller med majoriteten av dom som lyssnade och vad man hörde om vad folk pratade om, så var det kasst ljud. Men jag fick höra mina favoritlåtar, så jag är nöjd. Sen blev det en del öl... Faktiskt! Det var det enda jag drack (förutom EN Bacardi Breezer)! Det ni...!

Kom väl hem strax efter fyra imorse. G'dammit vad seg jag är idag. Haha! Låg i soffan halva dagen och kollade på OS, film och lite mer OS, och lite mer film...

Ungefär så, har min dag sett ut.


Bra avslutning på Februari månad, helt klart! Tack som fan för en grym Lördagkväll boys 'n' girls! Det måste vi göra om snart. Nästa KROM-kväll - vad sägs?! Jag skulle kunna fortsätta om massor som hände den kvällen... Men då skulle det bli föööör mycket att läsa. Det är redan ett långt inlägg... Så...


...nu skiter jag i det här och säger: "Hejdå Februari, och HALLÅÅÅÅÅÅ Mars!!"

Nu tycker jag att bebisen kan komma... Jag vill bli morbror!!


____________________________
"En giraff springer i 57 km/h.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards