Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under mars 2010

Av Herr Dunderskägg - 16 mars 2010 10:02


Nu har jag låtit det sjunka in lite och det känns fortfarande helt awesome att bli morbror till lilla Alexis. Ska träffa lilla knytet imorgon och mysa riktigt!

Kan lova att jag kommer spela gitarr och sjunga för henne när chansen ges, det kommer bli så kickass!


Vem vet, hon kanske influeras och blir musiker i slutändan?! När hon ändå har två musikgalna föräldrar, morbröder, morföräldrar och så också. Chansen lär ju vara någorlunda stor i alla fall, eller?!


Nu får jag ta tag i detta och lära Kimmie lite grunder på gitarren så han också kan spela för dotra sin! Eller vad säger du Kimmie?! Hehe...


Har återigen suttit på uteplatsen i solen och druckit kaffe. Det är helt jävla underbart och man ser alla avundsjuka blickar på folk som går fullt påpälsade i kylan.

En gubbe stannade t.o.m och sa "Oj oj oj, det där ser bra härligt ut..." Haha!

Det kan jag intyga om att det är! Sidådär 20 grader mot väggen när solen väl ligger på. Idag är det lite småmulet till och från. Och då blir det ju kallt när solen blir molnblockad!

Sånt man får ta, right?! Kan ju säga att jag längtar efter aningen varmare väder när kläderna är lättare och man kan sitta med solbrillsen på och spana lite diskret efter töserna som går förbi. Finns förvånansvärt mycket tuttar i Gimo. Haha!

Det är otroligt hur väl tjejerna gömmer dom så väl under vinterhalvåret... Men så fort solen kommer börja värma på allvar så tittar dom fram... Underbart!


I love dem boobies! 


Har startat en kickass-spotifylista nu också! Den är till för alla som gillar ösig musik! Inga tråkiga ballader eller mjuk pop eller så... Utan det ska vara ösig musik!
Lyssna bara på listans namn: "Håll käften, nu är det ös!!" Haha! Kickass!

Listan hittar ni HÄR: Håll käften, nu är det ös!! !! Enjoy...


Idag måste jag ta tag i städning och tvättning igen. Blir bra, så man slipper det resten av veckan. Undrar vad som händer till helgen nu då?! Hoppas på en fest till, vill jag lova! Har blivit så sjukt partysugen igen. Det går i perioder det där.

Hoppas på lite raj raj i helgen, efter repet sådär på Lördag!

Kanske inte ska köra tvådagars igen... Blev lite VÄL sliten av det. Men kul var det!


Nej, skit på er så hörs vi senare! Tjarrå!


_______________________________

En ölreklam i USA får inte visa en person som faktiskt dricker öl.

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2010 19:30


Hör och häpna. Vad fan... Ölen går fan ner nu för tiden! Jag är fan lika chockad själv. Började dricka så smått förra helgen, och nu är det faktiskt så att jag kan se mig själv med en kall bärs i handen på en vacker sommarkväll... Kan det bli bättre? Blir billigare om inte annat, vad gäller alkoholen.


Bra seg idag må jag säga, men snart är det bara att gå på det igen och korka upp!

Ska in till Jonas och dricka och softa och snacka skit mest. Kommer bli nice.

Blir; Jag, Svensken, Jocke, Ingunn, Björn och Victor som drar in.

Jäkligt soft faktiskt...


Oh, by the way... Jag retar mig fruktansvärt på alla brudars kort där dom censurerar mun, näsa osv osv osv... Varför ens ta kort på er själva när ni ändå censurerar bort halva ansiktet?

Det känns riktigt ologiskt att försöka bli bra på kort om ni ändå ska vara såna ruggiga fail-offer och censurerar bort halva jävla bilden...

"Mina ögon är fina, men annars är jag ful"-syndromet. Tjejer är oftast nöjda med sina ögon har jag märkt, medans resten av kroppen är "ful".


Sen retar jag mig på såna tjejer som står framför spegeln, och påstår att dom är feta när det knappt finns ett uns med fett på kroppen. Det finns inga formen, what so ever... Och ändå påstår dom att dom "måste ner 2-3 kilo". What's up with that?! Ni ska snarare gå UPP 2-3 eller snarare 5-8 kg... Eller kanske till och med 10 kg för att få lite bröst och en rundare och mer handpåläggningsvänlig röv! Vissa har en naturligt snygg och fast röv (samma sak me brösten), och behöver inte göra något åt det i och för sig... Och dom borde vara som dom är... Så länge dom inte klagar på sin vikt. TYST!!


Skärpning tjejer. Jag har börjat inse mer och mer att, jag ska nog vara lite i den formen jag är. Jag kommer nog inte passa som vältränad och slim... Eller kommer jag?! Jag trivs att vara lite smålat, lite smårund om magen... Allt som egentligen räknas är hur distanserad från sig man kan vara och vilken utstrålning man har...

Trivs man i sig själv som man är, blir man mer attraktiv utåt. Helt enkelt...


Nej nu ska jag pysa! Ha det fint jaaoooo....


Puss o kläm, slick och slem!

____________________________________

En elefanttand kan väga 5,5 kilo.

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2010 11:09


Tack allihopa som, trots nervositet OCH en avspelad G-sträng, fortfarande tyckte jag gjorde ett bra jobb igår. Fan vad kul det var att gå upp på scen (fast nedanför själva scen-hyllan) igen.

Det måste jag göra om snart, och då förhoppningsvis med grabbarna in the band liksom.


Nej men, Jocke gav mig iaf en åtta (stark sådan) av tio möjliga. Och jag är skitglad att det var fler som tyckte det vart bra. Men den där SATANS G-strängen gick av i FÖRSTA låten av, vad som egentligen skulle vara sex låtar. Men jag kunde bara spela fyra av dom för annars hade det låtit skit på dom övriga två. För på dom använder jag ju G-strängen ruggigt mycket.


Ljudteknikern var fast övertygad dock att jag inte behövde någon G-sträng. Euhm...

Jaja... Det hände en grej, right?!


Fa-an vad nervös jag blev när jag gick upp på scenen. Allt bara... Svartnade och jag visste inte vad jag skulle säga och allt blev bara mish-mosh-jibberish... Bajs!

Jag måste bli mer van att prata inför sådär mycket människor.

Nåja, better luck next time, right?! 


Ska snart iväg och repa lite. Blir hämtad av Svante här i Gimo. Han är bra sjysst han, som hämtar mig och Joel (fast Joel åker till Gimo i alla fall). 

Kommer bli a to the wesome att repa idag! Känns så i alla fall! 


Nej, nu ska jag kirra kaffe, sen dra!
Uppdaterar er vad gäller syrran och bebis och sådant senare.


Som norrmännen säger: "Haaaaa de'!"


______________________________
Tittar Man riktigt noga i 34:e minuten i nyaste stålmannen ser man 3 testiklar. 

Av Herr Dunderskägg - 12 mars 2010 12:24


Denna dagen börjar hur bra som helst! Väcktes av syrrans sms där det stod att det är ca 5 minuter mellan värkarna och det blir allt tätare och längre värkar nu.

Snackade med syster nyss, och dom är på gång in till sjukhuset för att kika om det börjar bli dags!

Jag är så glad för Kimmie och syrrans skull!!!


Sen fick jag låna gigbag av Joel också, så dagen fortsätter riktigt bra. Plus att jag och Honkanen snart ska in till stan och fixa lite.

Denna dagen kommer bli KICKASS och helt AWESOME!!


Har suttit ute på uteplatsen och tagit min första kopp kaffe i solen för året utan att frysa. Hur jävla nice som helst kan jag säga! Helt underbart att våren faktiskt är på väg som det känns. Visst kommer säkert något bakslag av något slag, men inom en månad står nog våren i full blom ska ni se!

Inga pessimistiska tankar här inte...


Och ikväll smäller det. När jag vaknade idag och gick upp så låg det låttexter i hallen som brorsan fixat. Hur sjysst som helst av han! Han fixade det inatt på jobbet. Han är snäll han, min lilla stora broder.


Mamma är helt till sig hon med nu, i och med syrrans värkar och att dom ska in till ackis och kika. Haha, hon är söt hon min moder.

Förstår henne helt klart. Alla är jättespända och glada för att bebisen kanske äntligen bestämt sig för att kika ut.


Får bli ett kort inlägg idag. Glöm nu inte att komma och kika på mig/oss ikväll nu! Kommer bli helt jävla grymt bra! Kommer mycket folk och det blir en jävla massa bra musik! Självförtroendet lyser inte igenom va?! Nog är jag nervös, men är jag inte det är det liksom inget kul längre. Man MÅSTE vara nervös, för då pressar man sig själv till att göra bättre ifrån sig.


Nej, nu skiter jag i det här. Hörs och ses!

Tjingis!


_________________________________

Det finns fler stjärnor än antal ord,

som alla människor som någonsin levt har yttrat.

Av Herr Dunderskägg - 11 mars 2010 23:00


GLÖM EJ!


Metalnight @ Queen Victoria

                        (Drottninggatan 12)


JOHN MEETS JANE
( + Supporting act: Daniel Eriksson )


När?: 21.00 - 02.00

Kostar det något?: Ja, ölen... Men inträdet är gratis.

Vilka kommer in?: Alla över 18.


- - - - - - - - - - -


Annars är jag lika nervös som vanligt. Jodå... Det har inte släppt än. Men det ordnar sig, I guess. 

Har ju totalt glömt bort dock att höra om någon har en gig-bag som jag kan låna. Inte snällt mot gitarren att bära den ute i kylan direkt. Men det löser sig det med.

Kommer åka in tidigare för att köpa plektrum, för mina har ju som bekant sprungit och gömt sig på diverse ställen...

Måste även kommer ihåg att köpa trumstockar imorgon när jag ändå är i stan...

Har ju hela tiden fått låna uppe i repan. Dags att köpa egna? Javisst!


Vad mer händer i helgen? Inget, förutom repet vad jag vet... Någon som har något att göra som man kan hänga med på, på Lördag kväll?

Är inte direkt sugen på att sitta hemma då...

Förhoppningsvis har jag på Lördag hunnit bli morbror. Men som sagt, den lille krabaten vill inte titta ut verkar det som. Skärpning, ut med dig! Morbror vill gosa med dig, och spela gitarr för dig...
Jag har tippat på att den lille kikar ut imorgon kväll lagom tills jag går på scenen, så jag kan fira lite samtidigt. Och få njuta lite extra av vad som kommer bli en helt magisk kväll, tror jag i alla fall.

Att så många kommer och kikar och stöttar, känns helt jävla grymt bra! Vill i förväg tacka er för att ni vill komma, och imorgon kväll tackar jag er, om ni sköter era kort rätt!


Så var lite extra högljudda när ni applåderar, ok?


Vill samtidigt skicka ett tack till Kimmie som gjort min nya header på bloggen.

Den blev precis vad jag ville ha. Tur du har lite skills i bildprogram. Hehe...

Nej, nu ska jag nörda lite Diablo 2 innan det blir att snutta kudden.

Ha det gott, så ses vi på krogen imorgon. Eller hur?! 


Tjao!

______________________________
Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.

Av Herr Dunderskägg - 10 mars 2010 13:00


Eeeeh... Ja, med allra största seriösitet måste jag säga att jag håller på pissar på mig av nervositet. Det var liksom inte direkt igår jag stod på scenen eller spelade inför en större samling människor.

Denna gången är det även lite press. Jag ska vara liksom en supporting act. Och gör jag bort mig, ja... Då lär ju inte grabbarna vilja ha med mig igen direkt!!


Jag kommer köra på en säkerhetsgrej och ta med texterna utifall att jag får blackout. Jag måste bara få vanan tillbaka att stå på scenen. Det är det roligaste som finns, absolut. Men det är även en vanesak!

Så istället för att helt plötsligt tappa bort ord och hela skiten, så tänker jag köra på "Better safe than sorry"-metoden. Som jag sa tidigare i bloggen: "...Jag går upp på scen runt 21.45" kom ihåg det!


Sen när man stått på scen ett par, tre gånger... Ja, då har man större säkerhet och större självförtroende, och slipper den där pressen. Visst, det är alltid en viss press att stå på scenen... Men har man fått in en viss regelbunden rutin, så försvinner nervositeten allt eftersom. Det kan ta veckor, månader, ja till och med ÅR innan man får in en självsäker stil på scenen.


Men klarar jag denna spelningen utan större missar - ja, då är jag safe and sound.


Ser jag fram emot spelningen? YOU BET! Det är nog det roligaste som hänt på mycket mycket länge! Hehe... Ingen tvekan om saken!


Det som är ett litet skyddsnät är att så många vänner är där och kikar och stöttar mig. Det kommer bli skitbra i slutändan tror jag! Eller hur?

Men fram till Fredag, kommer jag vara ständigt nervös. Så är det bara! Inget att göra åt direkt...

Måste åka in tidigt på Fredag dock och köpa mig plektrum. För jag har tappat bort mitt sista! That sucks though... Vettefasen vart jag kan ha lagt det...? Jag är bra på att tappa bort saker. That's for sure!


Slarvig? Jorå, det är mitt mellannamn.


Nu ska jag göra i ordning ett par, tre koppar kaffe till! Hörs sen eller imorgon. beroende på ifall jag kommer på något att skriva! 


Tjingis.


________________________________
I filmen "Pulp Fiction" används ordet "fuck" i 271 olika sammanhang.

Av Herr Dunderskägg - 9 mars 2010 14:03


Frisk och pigg. Solen skiner och man kan faktiskt röra sig ute, utan särskilt tunga och tjocka kläder. Nice? You bet!!


Bara att hålla tummarna att våren faktiskt är på gång på allvar inom en snar snar framtid. Eller hur!? Vore ju inte fel om denna, just nu, något tjatiga och envisa vinter skulle smälta bort. Men då kommer väl folk klaga på smältvattnet som kommer ligga här och var...?

Men jag håller med många på, just det, facebook. Må fan ta den som klagar på värmen i sommar. Folk tjatar om att vintern är lite väl lång. Men om man kikar rent statistisk så ligger ju faktiskt snön oftast hela Mars månad.

Det är ju egentligen i April som våren kommer antågandes som mest. Så bli inte förvånade om det kommer ett lass snö till... 


Men som det ser ut, så är ju våren som sagt på gång. Men man kan inte mer än hoppas på att det inte kommer en decimeter snö eller två till innan våren är här.


Det är så skönt att gå upp om morgonen nu om dagarna och se att solen är på väg upp och att solen är blå och knappt några moln på himlen och att känna att solen faktiskt börjar värma riktigt ordentligt. 


Att man kan gå ut om morgonen och faktiskt känna solens värme medans man dricker kaffe och bara njuter. Är det inte härligt, så säg...


Sitter och lyssnar på Orphei Drängar och bara längtar till Valborg och allt vad det innebär. Kommer bli en så sjuuukt bra vår och sommar i år. Bara känner det! Allt kommer lösa sig! Det var längesen jag kände mig såhär hoppfull.

Efter alla jävla motgångar börjar allt bara rada upp sig och allt känns så sjukt bra!


Idag ska jag vara duktig medans jag har energi. Städ, tvätt och massa annat bra! Känner mig så sjukt pigg efter legat sjuk i nästan två dagar. Har även klarat av ett par koppar kaffe idag. Så magen säger inte emot än så länge, så det är bra.


Nej, nu ska jag vara duktig. Hörs mina små bloggläsare!
Puss och hej, leverpastej!


____________________________

I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover. 

Av Herr Dunderskägg - 8 mars 2010 23:15


Det känns bara så sjukt jävla bra just nu. Allt börjar gå åt rätt håll!


Och inom ett par månader så kommer vi i bandet komma ut på scenerna. Vi har blivit tillfrågade att spela på Klubb Revolver - Uppsalas nyaste rockbar som öppnar den 3:e April. Drottninggatan 12, alltså, gamla Fredmans/D12 osv... Fast pub-delen då. Och gissa vem som kommer agera klubbmanager då?! Jo, allas våran egna Joakim Honkanen. Grattis återigen till denna ärofyllda titel. Riktigt glad för din skull gubben!


Kommer bli liveband och grejer, och bara där tror jag att Klubb Revolver kommer stå sig starkt i jämförelse med Bullitt som har gått ner sig till ett hak för såna som inte vill hänga på Kalas eller BJ. Jag tycker det är så kul att folk går dit för hårdrocken, när det inte ens är ett hårdrockshak. Utan bara en... Hm... Väldigt blandad bar med bättre musik än dansklubbarna.


Men Klubb Revolver kommer helt klart bli mitt nya hak. Kommer bli riktigt sjysst. Planeringen och ideérna som Jocke hade verkar riktigt bra, så jag tror nog han kan göra om Queen Victoria till ett riktigt sjysst hak. Det är väl helt okej som det är nu, vad det verkar i alla fall. Men det kommer få sig ett lyft i och med Klubb Revolver.


Glöm inte - 3:e April!! GRAND OPENING!!


Nu är det heller inte långt förrän jag står/sitter på scenen och öppnar upp som supporting act. Kanske kan det också leda någonvart och man kan få lite andra dörrar som öppnar sig på en höft sådär?!

Både för bandet, och mig som soloartist...

Men det ultimata vore ju om vi i bandet fick massa spelningar under sommaren.

Om vi bara kommer igång och gör bra ifrån oss så ska det nog gå bra, inte sant...?


Ska även söka in till C-kortsutbildning, och även söka till posten i Alunda. Vi får la se. Jobb går ju före utbildning, varje gång. Men det vore ju riktigt kul om jag kunde ha både extrajobb på posten och samtidigt kunna ta lastbilskort.

Ultimate awesomeness!


Som sagt, dörrarna börjar så sakteliga öppnas för mig. Och jag behöver bara välja och vraka i dagens läge. Känns det som i alla fall... Haha! I'm a to the wesome, som Skogis brukar säga!


Det enda är, att jag skulle vilja flytta. Men lägenheten som såg ut att bli ledig hade en del folk i kö redan. Så det ser rätt kört ut tyvärr... Damn! Nåja... Bara att fortsätta leta...


Ja, jag vet... Jag har blivit skitkass på att blogga. Mååååste bättra mig så ni kan fortsätta följa mitt OERHÖRT händelserika liv. Haha... Början på detta året har inte varit händelserikt förrän nu. Har fått nåt jäkla skit med magen också... Så har ständigt ont och får knappt i mig mat alls! Känns aningen drygt sådär!


Börjar närma sig rejält nu med systeryster och lillskiten i magen. Jag är ruggigt övertygad om att det blir en liten kille. Har en sån sjuk stark magkänsla som säger så. Men jag blir såklart lika lycklig om det är en liten tjej som tittar ut. 

Proppen har tydligen gått... Men det betyder bara att... Det är på gång inom kommenade veckorna. Så det känns ju som att det kvittar på något vis. Haha! Tycker vattnet kan gå och värkarna sätter igång på allvar, så man får träffa lillskrutten/skruttan snart!


Nej, nu ska jag nog slänga mig på soffan och dricka lite te och äta lite knäckemackor!


Hörs people! Hejan.


__________________________________

Noshörningens horn består av sammanpressat hår.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards