Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 19:29


Ja, vad säger man. En riktig rysare till matchserie. Men så SJUKT skön avslutning. Och så sjukt rättvist!! Satan i gatan... Jag höll på att få hjärtsnörp flera gånger om. Hockey är inte bra för nerverna. G'dammit! Men så jävla skönt att vi är vidare, och vad bättre är att nu får vi chansen att utklassa Skell-Hell AIK i semin. Kommer bli en jävligt kul matchserie där med. Kanske med lite mer rättvis bedömning nu när vi har norrlandsderby istället för att möta Stockholmsdjävlar?!




Tamejfan tamejfan... Hjärtat stannade nog några gånger under matchen. men satan vilken insats gubbarna gör. Och så skönt att vår doldis Robin Jonsson får avgöra på detta sättet. En ny legendarisk hjälte är född för oss Lulefans!



För alltid. För evigt. Vårat Luleå. En kärlek som alltid kommer att bestå!!


Stay true. Stay awesome.  

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 14:10


Att Cameron Abbott blir avstängd för att ha "sparkat" Zibanejad är tamejfan under all kritik. Nåja, man får ta det och bita ihop. Upp med "Lavva" eller Komarek i förstalinan nu när Cam är borta...

"Ölve" blir också avstängd. Det som dock gör mig sjukt glad är att dom överraskande nog stänger av även HONOM i två matcher och även ger 15'000 i böter för den extremt fula tacklingen OCH det fula uppsåtet Ölve hade med tacklingen. Nämligen att gå in för att skada (föga förvånande).


Det som sen är upprörande är att Nilsons extremt fula "blindside"-tackling (med armbågen mot tinningen) på Chris inte resulterar i avstängning. Visst, jag hade nog nöjt med med en 2+2 under matchen eller böter på 5'000-10'000 i efterhand.

Nilson är känd för att spela brutalt och har så gjort under många säsonger.


Se mitt förra inlägg (http://captainawesome.bloggagratis.se/2011/03/20/4895692-vilken-ar-fulast-vem-fortjanar-vad/) för att se Nilsons fula intention (just att skada, även där).

Att Djurgårdarna får åka runt och spela brutalt och fult är under all skandal. Men DIF-iplinnämnden går ledgång och att alla i den s.k "nämnden" är Stockholmare är tamejfan under all kritik. Nej, en medlem från varje län vore mer rättvist.

Nu får Stockholmslagen göra vad FAN de vill (nästan) utan att bli bestraffade.


Och vet ni vad....?


Jag skiter i om ni blir förbannade över mina inlägg om just detta.

Ni får tycka vad FAN ni vill. Inte mitt problem att ni är medgångssupportrar och totalt insnöade och bara ser allt ur ETT perspektiv istället för att ens ha ett UNS av objektivitet i era åsikter.


Ni kanske tycker jag är en crybaby eller feg eller nåt annat ni nu tycker "passar ert ordförråd"... Er åsikt. Det rör mig inte ryggen. Skrattretande faktiskt...


I eftermiddag kommer det bli KRIG i Coopen!



FORZA LULEÅ!! 


 


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 20 mars 2011 00:38


Kriget mellan Djurgården och Luleå i kvartsfinalserien är i full gång. Handsken är kastad vad gäller deras s.k "överenskommelse" vad gäller att inte anmäla saker till "Dif-iplinnämnden" (aka. "lotterinämnden")...


Men efter att Janne Järlefält (Djurgårdens helkassa sportchef) anmält en "medveten spark" emot Djurgårdens egna lilla gullegris, "galler-Mika" (se videon under) så har Luleå kastat myntet/handsken och förklarat fullskaligt krig emot Djurgårdens grisar "Ölve" och Nilson.



Visst att det finns en frustration i vad Cam gör. Men en medveten spark? My ass!

Snarare en lättare fällning.


Se annars dessa två videos (se nedan) vad gäller Ölvestads (där blev det enbart en enkel tvåa) och Nilson's tilltag (som inte ens fick en utvisning för den extremt fula armbågen på Abbott som inte ens var i närheten av pucken). Dom är tamejfan både medvetna och borde resluterat i MINST 2+2 (men helst matchstraff). Medvetna armbågar mot ansiktet/huvudet ska resultera i matchstraff enligt regeln: "...'farligt spel' kan vara t.ex tuffare kneeing, charging, checking to the head eller checking from behind. Då blir den skyldige utvisad 5+20 min, det vill säga 5 min plus automatisk matchstraff (game misconduct)."




Vem förtjänar vad? Och ni Djurgårdare... Ni är de mest enögda jävlarna jag någonsin varit med om. Det finns inget annat än erat "kära" Skansen. Apor hör hemma på zoo... Inte på i en ishockeyrink!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 19 mars 2011 17:23


...att tänka på öl! Kall... Stor som liten... Stark... I glas, burk eller flaska... Öl är gott! Så är det. Så det är ju aldrig för tidigt att tänka på.


Och hur laddar man bäst till ölhäveri? Jo, genom att lyssna på bra musik (och helst ha bra folk omkring sig). På Fredag tänker jag nog kika ner till Årsta en sväng för att ta ett par-fem kalla med herr Wenngren. Tatuerar'n himself, jo men visst!


Ja, jag vet att det är 6 dagar dit, men det skiter väl jag i?! :) Det går ju fort. 

Sedan på Lördag nästa vecka så blir det en hejdundrandes utgång i Uppsala. De som är sugna på att hänga med är välkomna! The more, the merrier.


Här har ni en riktigt bra låt att värma upp till:



Detta är Black River ifrån Polen. Lite utav en polskt allstar-band kan man väl säga. På sång har vi Maciek Taff som även sjunger i Neolithic. På gitarr har vi Piotr "Kay" Wtulich och Artur "Art" Kempa, även dom i Neolithic
Sen har vi de riktiga kändisarna, nämligen trummisen Darek "Daray" Brzozowski som spelat i Dimmu Borgir, Vader och Faust. Och sist men inte minst, basisten Tomasz "Orion" Wroblewski, som mest är känd som medlem i Behemoth och Vesania. Så det är ju inga duvungar direkt i detta grymma band.

Nej, som sagt... Denna helgen blir i lugnaste laget. Men nästa helg är det tamejfan en redig röjar-Lördag utan dess like!! Häng med vettja...

Nej, far åt helvete så hörs vi imorrn! Morsning.

Stay true. Stay awesome. 


Maciek Taff - Vocals (Neolithic, Testor, Geisha Goner, Rootwater, Kashtany)
Piotr "Kay" Wtulich - Guitar (Kayzen, Kashtany, Neolithic) 
Artur "Art" Kempa - Guitar (Wrinkled Fred, Neolithic, Soulburners, Holdys Kosmos, The Stray)
Tomasz "Orion" Wroblewski - Bass (Behemoth (Pol), Neolithic, Vesania (Pol))
Darek "Daray" Brzozowski - Drums (Crystal Abyss, Dimmu Borgir, Neolithic, Pyorrhoea, Vader, Sunwheel, Masachist, Hunter (Pol), Faust (Ita))Maciek Taff - Vocals (Neolithic, Testor, Geisha Goner, Rootwater, Kashtany)Piotr "Kay" Wtulich - Guitar (Kayzen, Kashtany, Neolithic) Artur "Art" Kempa - Guitar (Wrinkled Fred, Neolithic, Soulburners, Holdys Kosmos, The Stray)Tomasz "Orion" Wroblewski - Bass (Behemoth (Pol), Neolithic, Vesania (Pol))Darek "Daray" Brzozowski - Drums (Crystal Abyss, Dimmu Borgir, Neolithic, Pyorrhoea, Vader, Sunwheel, Masachist, Hunter (Pol), Faust (Ita))

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2011 23:52


Fick köra halva idag och halva blir sen i April. Den var mer plottrig än vi kunnat ana. Från början var tatueringen lite halvdåligt gjord med tunna linjer, nästan så det såg ut som blyerts... Men polarn är ju ett litet kreativt geni (och såklart hade jag ett finger med i spelet as well) och vi kommer med våra kloka huvuden förbättra den mångfaltigt!


Insidan av armen...


Insidan igen då...


Ovansidan...


Och till sist, utsidan av armen... :)


Nå, vad tycks då?! Det är en start... Det där är bara halva tatueringen med skuggning... Sen är det längre upp på armen med där vi kommer fortsätta nästa gång. Den kommer bli fet som fan!


Gillar faktumet att det är mycket dropshadows och sånt coolt. Näe, jag är riktigt taggad inför nästa sittning (om typ en månad). Sen sista sittningen så blir det att bygga upp med färger så allt blir riktigt riktigt snyggt (i och för sig kommer den vara fet som fan utan färger med... But still)!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2011 13:27


Ääääääntligen ska jag fixa till mina jävla blommor som aldrig blev klara för ett och ett halvt år sen!! Äntligen har jag RÅD att göra dom snygga.


Ska bli åzum som fan, kan jag lova! Blir kanske en sittning till efter denna med färgläggning som avslutnin. Men vi får se. Det kanske blir snyggt med bara nya linjer och skuggning på't?! Vi får se... Lägger upp bild när jag kommit hem ikväll, of course!


Sen blir det att göra klart allt annat på armarna innan jag börjar på något nytt. Blir sleaves på båda armarna. Åzum. Just plain åzumness!


Captain awesome, off!


GLÖM INTE ATT RÖSTA!! --->


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 16 mars 2011 10:07


får bättre hälsa, enligt en ny studie.
 
Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. 
Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst 
kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.
I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, 
något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. 
Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.
Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen.  
– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, 
säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com

"...och får bättre hälsa, enligt en ny studie. 


Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. 

Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.


I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. 

Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.


Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen.  

– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com."


- - -


Ja, det kunde man ju ge sig fan på! :)


Jag har då inga planer på att sluta med det. Och tydligen så ska vi inte heller behöva sluta. Så mer bröst till oss män. Tjejer, läs och förundras över hur lätt det är att få oss att må så mycket bättre. ;D


Så låt tvillingarna andas, släpp nassarna fria, låt tuttarna få skina...!!

Ni gör oss TYDLIGEN en ruskigt stor tjänst! 4-5 år extra... Det är ju inte fy skam!!


  


Det finns inget mer att säga... We love em'!


Stay true. Stay awesome.



Av Herr Dunderskägg - 15 mars 2011 23:37


...nämligen "L.A Noire", ett deckarspel som redan har fått kultstatus. Spelet utspelar i 40-talets Los Angeles där man SJÄLV får använda sig av olika tekniker att förhöra, gripa misstänkta och leta ledtrådar efter mordfall. 


Det gäller att göra rätt beslut, för det kan leda till en befordran eller att du blir avstängd från fallet i fråga. Det kan ju bara vara hur jävla kul som helst! Ett spel helt i min smak. Har alltid haft nånting för deckare och polisserier av olika slag, och ett SPEL där man får såna möjligheter kan ju bara bli åzum...



Castinglistan är imponerande och fler namn kommer dyka upp inom kort. Ni kommer se flera bekanta ansikten i denna videon, där man just få en hum om hur man lär sig hur man ska förhöra de misstänkta... Jag kan heller inte sticka under stolen med att det är ruskigt snygg grafik med!!


Här (http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits) kan ni kika in castinglistan för spelet, men som ni kommer märka i youtubefilmen här, finns fortfarande några namn inte i listan utan kommer bli släppt senare.


Impressive. Nästan alla har varit med i stora serier eller filmer, om så små eller tillfälliga roller. Vissa har t.o.m haft betydande roller i några stora filmer.

Ska tillägga att det släpps både till XBox360 OCH PS3


Nåja, kika och börja längta!


Stay true. Stay awesome.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards