Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under mars 2011

Av Herr Dunderskägg - 15 mars 2011 18:00


Jovars... Så var man tillbaka i hålan igen. Trivs väl inte hundra procent här ute. Men förhoppningsvis kan det innan årets slut bli ordning på det (genom en flytt).

Mår så jävla bra när jag är i stan (Uppsala) och träffar massa vänner och bara softar i päronens lägenhet. 

Man har nära till allt, man kan glida ner på stan om man vill osv... Och det ska bli så GRYMT skönt att bo där från Onsdag nästa vecka till Måndagen därpå. För mor och far är i Skellhell och hälsar på brodern min med familj.


Men så är det väl. På vissa ställen trivs man och på andra inte alls. Sjukt men, så är det. Alla har väl varit med om det. Gäller bara att hitta rätt på någon vänster...


Nåja... Med lite bra folk och bra musik så går det att bo var som helst. Då glömmer man bekymren en stund. Låter som värsta crybabyn nu, men så är icke fallet. Ville bara vädra ur lite missnöje. 


Vi vänder på klacken och höjer ljudet och lyssnar på några tyskar som vet hur man röjer. Lasst uns rocken!!



Tatuering väntar på Torsdag för övrigt. Kommer bli ÅZUM! Bild kommer upp efter sittningen!! Hörs ikväll eller imorrn people! 


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 14 mars 2011 15:34


Vill bara säga återigen, ett stort tack till alla som läser min blogg och alla som får mig att vilja driva den vidare, efter att jag varit tom på inspiration har ni åter fått mig att vilja bara göra mer och mer inlägg med varierande innehåll eftersom intresset verkar hålla sig relativt högt!


Ni läsare har fått min blogg att växa från ca 400-450 läsare per månad till rekordbrytande 729 läsare (so far) denna månad. Det tidigare rekordet på "unika läsare" låg på 705. Så tack tack tack!! Ni rockar, ni gör verkligen det!!


Mitt hjärta värms av ert intresse! Keep it going! 


Denna tillägnar jag ER!!!!


 


Captain Awesome salutes you!!!


Glöm inte omröstningen här till höger. --->


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 14 mars 2011 12:24


Visste ni att, jordbävningen i Japan fick jorden att luta sig över sin egen axel med 10 cm?! 10 JÄVLA CENTIMETER!!! Iof har det inte så stor inverkan på hur allt blir med tider och sånt, but still... Vilka jävla krafter det är som sätts igång. Om man skulle räkna med ett atomur så kanske dygen blir... 1-2 mikrosekunder kortare eller längre beroende på åt vilket håll jorden lutade sig... Nåja... Ingen skrämsel från min sida, det är bara det att jag blir så fascinerad över hur liten man är när naturens krafter sätts i rörelse.


DET om något kan ju komma att påverka väldigt mycket, vad gäller årstider eller så... Så att det är kallare än normalt kan ju förklaras t ex....

Och att HELA Japan flyttades med 2,4 meter av skalvet. Det säger bara vilka jävla krafter som ligger och lurar under jordens yta. 


Och inte nog med att det var skalv OCH jordbävning, nej då ska en vulkan vakna till liv också... Och nu har tydligen ÄNNU en reaktor flugit i luften!! Vad fan är det som pågår?! 


Nåja, tur att man inte känner någon som är där. Då hade man ju varit sjuk av oro. Stackars jävla Japaner. Vad fan har dom gjort liksom?! Klassat som det artigaste och snällaste folket i världen, och detta är tacken?


Nej, nu ska jag slå på lite bra musik istället!! Rock on people!!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2011 21:11


Varför ska det vara så JÄVLA svårt att få fram ett rockhak där det finns livebandmöjligheter på Fredagar och Lördagar istället för på Onsdagar och Torsdagar? Och varför ska det vara så jävla svårt att scouta runt och kolla ifall det finns några hårdrockssjälar där ute som är villiga att satsa och satsa HELHJÄRTAT?!


Jag har tagit upp detta förut. Och ja, jag skulle gärna satsa... Om jag bara hade kapitalet till att göra det! Men ska det vara så sjukt svårt att få fram en krog som vill köra helhjärtat på hårdrocksinredning (istället för att ha hårdrock på "klubbar"), lokala osignade band (och med det menar jag från hela Uppsala län, Eskilstuna, Gävle med omnejd, Västerås osv osv) som får lira för ett par-tre gratis bira som gage eller ge dem en viss procent på inträdet (och ha ett inträde på 80-100 spänn) och lyfta fram hårdrocken i Uppsala med en JÄVLA massa PR och sånt i tidningar, på hemsidor, facebook osv!! För i Uppland överhuvudtaget är rocken en sån SJUKT liten minoritet. Det är tamejfan så man bli mörkrädd!!


INGEN verkar vilja satsa helhjärtat på att lyfta fram rocken (förutom att Dunckers ser lovande ut, dock dyrt då det är idel stora band och att det ligger avsides) och ge ungdomar en chans att slå igenom, få kontakter. Ja, men skoj att sitta inne på Grand och kolla på hårdrock då?! Massa 14-åringar som springer omkring och ingen alkoholservering då det är typ... 12-årsgräns eller nåt... Inte fan vet jag!!

Man får inte ens ha druckit när man anländer, för det är alkoblås i dörren. 

KUUUUUUUUUUUUUUUUL... Not!


Nej, men att kanske få ha dispens om någon bandmedlem är under 18 (och har målsman med sig?? Vet inte riktigt hur det funkar.. Någon som har koll?) för ett gig på en krog som verkligen satsar ALLThårdrock/metal och med livemusiken i CENTRUM och inte en jävla kass DJ som spelar samma låtar som vi kan höra på Bandit varje dag 3 gånger i timmen.


Och detta är säkerligen ett problem även i andra städer och län... Berätta gärna dina erfarenheter i kommentatorsfältet nedan! 


Nu får det tamejfan vara NOG!!!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 13 mars 2011 11:50


Att det gått ETT jäkla år sedan lillskruttan föddes... Helt sanslöst!


Idag ska vi ju fira världens charmigaste Alexis, och äta massa tårta så man kommer rulla hem sen. Haha, kommer bli åzum! 


Men tänk att det är ett år sen... Jag fattar't inte... Och att Märta blir 3 i år... Shit vad tiden går. Man börjar ju nästan bli gammal. Herrejävlars!!


Nåväl... Nu bär det av till bussen för att åka ner på stan och kirra lite stuff, sen till syster med sambo för kaffe, bullar och tårta! "Åzumness" defined!


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 12 mars 2011 15:51


Strax dags för nedsläpp i kvartsfinal nummer tre, mellan Luleå och Djurgården. Luleå har som bekant, redan ett två-noll överläge, och kan stänga butiken ikväll om man vinner match nummer tre. Jag tror Djurgården inte reser sig då. Luleå får det viktiga psykologiska övertaget och man spelar som besatta just nu.


  


Så ikväll förväntar vi oss en storkross, och INTE en tät och jämn tillställning. Djurgården fyller FÖR ÖVRIGT 120 år idag, och vad vore väl bättre än att ställe en låda med 50 kg bananer vid Djurgårdsmålet och sen krossa Skansen med 5-0!!


Det vore... ÅZUM!

[Uppdatering: 16.27] Ooooch dessa JÄVLA apor ska ju SÅKLART förstöra innan matchen ens börjat. Tänder en rökbomb som utlöser brandlarm och hela skiten. Det blir utrymning av hallen, men de tappraste krigarna står kvar (klacken) och det är en stickande lukt från denna rök... Röken har fortfarande inte (efter en kvart) skingrats eller kunnat ventileras bort... Dålig stil... KANINSLAKT!!! 


Stay true. Stay awesome.

Av Herr Dunderskägg - 12 mars 2011 11:43


Där small det. Det var väl bara en tidsfråga, I guess... Man försöker kyla så gott det går nu efter explosionen, men uranet behöver flera dagar på sig att kylas ner, men Japanska regeringen påstår att det inte ska vara någon "fara" att omkringliggande området ska påverkas (vilket låter BULLSHIT lång väg)...


Strålningen var senast jag hörde över 20 gånger högre än normalt efter smällen. Något som man egentligen ska se allvarligt på, eller?!


Ni ser smällen via http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8701076.ab och där ser ni att det inte var någon liten smäll, det är ju en sån kraftig explosion så man med blotta ögat kan se den kraftiga chockvågen som explosionen bildade.


Man blir lite skraj...


[UPPDATERING 13.32] "Den strålningsmängd per timme som uppmäts vid Fukushima 1 motsvarar den som är tillåten under ett helt år, skriver nyhetsbyrån Kyodo."

Av Herr Dunderskägg - 11 mars 2011 14:13


Ni som oroar er över anhöriga kan skriva till Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/) där man har en grymt bra liveuppdatering där dom uppdaterar allt eftersom och är överlägsen alla andra sändningar inom Sverige angående tsunamin!


Ni kan även följa allt via dessa länkar:


http://hitsunami.info/


http://www.hawaiinewsnow.com/Global/category.asp?C=176904&nav=menu55_1_1


http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12307698


Enorm förödelse, men tydligen inte SÅ många dödsfall so far... Men man vet ju inte hur allt kommer fortlöpa... 

Det är sjuka krafter som satts i rörelse. Skalvet som utlöste tsunamin räknas runt 8,9 på richterskalan och är det näst kraftigaste skalvet i Japans historia sedan man började mäta skalvkrafterna...


[Uppdatering 19.00] Japans premiärminister hade tidigare gått och ut med en Nukleär Nödsituation då reaktorerna vid Fukushima-Daiichi inte kunde släppa av tryck som byggts upp i en av reaktorerna. Nu har situationen förbättrats enligt BBC.


Dödssiffran i Japan är nu estimerat till runt 1000 stycken (själva skalvet OCH vågen inkluderade). Värst drabbat, so far, är staden Sendai.

Enligt Japans försvarsdepartement har 1 800 hus förstörts i länet Fukushima på Japans ostkust, som drabbades värst av skalvet. Runt fyra miljoner hushåll är utan ström i Tokyo och över 1800 hem förstöra eller bortsvepta.


Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards