Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 12 april 2010 17:10


Jojemänsan! Sol, varmt, tjejer som börjar visa sig i tunnare kläder och dom är FAN ÖVERALLT! Man vet ju inte vart man ska vända blicken ju! G'dammit!

Det är ungefär som att titta på en tennismatch... Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och... Ja, you get the picture, eller hur?!


En dag som idag vill man bara sitta i en raggarbil och njuta och höra mullret från V8an som spinner som en lejoninna framför en!

Och sen sitta med polarna i kvällssolen och knäppa en kall burk och bara... Vara!


Men, måste ändå säga att man blir bra uttråkad när man går halvdagar, som det var idag! Nåja, något att göra överhuvudtaget i alla fall, så det är rätt skönt, istället för att sitta hemma HELA dagen. Jag får väl ge mig i kast med hemmasysslorna och sånt. Städa lite i sovrummet, köket och sen tvätta lite.


Jag, som oftast får städnojor sådär lite spontant, har inte fått någon sådan på ett tag nu. Måste göra det nu idag/ikväll. Annars kommer det aldrig hända något ALLS på den fronten. Annars kommer jag bara fastna framför teven eller datorn resten av dagen. Borde nästan gå ut och gå någon dag nu med. Har blivit dåligt med det med nu... Men nu när det börjar bli riktigt trevligt väder, är det desto roligare att dra ut en sväng, utan att pälsa på sig så JÄVLA mycket kläder. 

På tal om kläder, så måste jag handla någon snygg tröja snart med... Får leta upp lite rea och fynda lite.


Måste säga att jag drömde en riktigt hemsk dröm med. Jag blev tvångsrakad... Eller ja, tvång och tvång... Jag sov, och när jag vaknade låg allt hår runt mig och jag blev helt kallsvettig och helt skakis och vaknade och kände på huvudet... Men allt hår var kvar! Pfew... Annars hade det fan varit illa!

Hade blivit skyldig massa pengar. Men nu påstår ju Victor att han "var full" när han gjorde vadet med mig, och är inte alls skyldig mig pengar. Då har jag ju sparat i onödan! Vad fan, liksom...?!


Alltså, är det bara jag, eller längtar fler till Valborg?! Det enda man funderar lite över är vad som händer kvällsmässigt... På dagen blir det ju staden med lite folk. Men på kvällen då? Grillning? Vart? När? hur?


ANSWER ME G'DAMMIT!!!!


Nej, städa var det ja... Hörs och... Hörs... Svårt att ses över nätet på så vis...

Ni fattar. Så korkade är ni inte... Eller? Hah...! 


Tja!


_________________________________________

Stålmannen hade en apa som husdjur. Den hette Beppo.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards