Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 7 april 2010 18:00


Jag har ju i och för sig inte varit singel särskilt länge... Bara fyra månader snart. Men, visst saknar man charmen med att vara i ett förhållande till en viss del.

Bara den där tryggheten i en älskades famn och allt som det tillhör. Kyssar och närhet och romantiska stunder.

Men samtidigt blir man lite bitter över att tänka så... Det finns så mycket som ges i ett singelliv. Man får komma och gå hur man vill, inga bråk... Man behöver inte rapportera var man varit, med vilka man varit, utifall att en tjej har varit på samma fest som flickvännen känner sig hotad av osv osv osv...


Vad är då nackdelarna med att vara singel?


För MIG personligen så är ju det där med ensamheten bra jävla stort. Jag är en social person och en romantiker ut i fingerspetsarna. Man saknar närheten när man sitter ensam i soffan om kvällarna och kikar och zappar på teven.

Man har ingen att dela saker och ting med. Till exempel, bara att få säga hur ens dag har varit osv... Man saknar kyssarna, blickarna, myset, romantiken, att laga mat till den man älskar/håller av.

Att vakna ensam är också en stor grej... Jag hatar att sova ensam och vakna ensam. Men samtidigt är det skönt att inte vakna bredvid någon som vissa dagar har ett morgonhumör som heter duga. Man får utskällningar för att man väcker dom för tidigt, att man snarkar, att man sover oregelbundna tider m.m

Man får inte spela vilken musik man vill heller vissa gånger... 

"Det är bara en jävla massa skrik ju...", "Kallar du det där musik?" etc...

Visst, jag är inte omöjlig och kan kompromissa... Får jag spela MIN musik ena dagen, kan väl hon få lyssna på sin musik dagen efter... Man har lite utav ett schema eller hur man ska säga. Man får klagomål och får höra att man ska diska/städa på vissa dagar och sånt... Och man måste stå ut med att sitta och lyssna på henne och hennes tjejpolare som har vinkvällar och tjattrar om smink, mens, killar, skvaller om det ena och det andra helt enkelt.

Men samtidigt, visst är det lite charmigt när kärringarna gnäller lite? Man saknar den sortens gnäll när man inte längre har det runt sig.


Vad är då fördelarna med att vara singel?


Man slipper rapportera in var man varit, med vem man varit, festerna man var på... Allt det där jag tog upp i början.

Man får ragga på vem man vill, hur man vill, när man vill. Man får bli full när man själv önskar utan att det ska klagas. Det ultimata vore ju att ha en tjej som är minst lika mycket partymyra som en själv. Men ska det bara sittas hemma, då kan hon ju hitta någon annan tråkig jävel, right? Visst... Hemmakvällar kan man ha i veckorna (vardagarna) och på Söndagarna. På Fredagar och Lördagar är man ute och svirar. Speciellt nu när våren och sommaren är i antågande på riktigt!

Man får just spela vilken musik man vill... Underbart. Man får även spela den HUR högt man vill (beroende på ifall det finns klagande grannar också såklart).

Man får sitta vid datorn vilka timmar man än önskar, spela dataspel/tevespel hur mycket man vill och man får fisa och rapa hur högt man vill, och när man så själv önskar.

Man får sitta på toan/stå i duschen med dörren öppen, utan att det klagas... Man slipper höra klagandet över att man spelar för hård musik vissa gånger.

Man får gå och lägga sig sent utan klagomål alla kvällar i veckan. Men då får man ju i och för sig skylla sig själv, och det är smällar man hellre tar än att någon gnuggar det i ansiktet på en gång efter annan...

Man får umgås med vilka man vill, på vilken veckodag som man själv önskar och tycker. Man får snacka grabbsaker och vara manlig lite oftare än att agera toffel till tjejen. För den kille som INTE agerar toffel för sin tjej, blir singel efter ett tag! Tro ni mig! Haha...

Men visst, det finns ju tjejer som är som grabbar... Jag känner några stycken. Ni vet vilka ni är! Och dom kan man vara riktigt grabbiga runt och dom bara garvar åt det. Det är jäkligt najs! Lite utav en tomboy som det så fint heter på amerikanska. Men tjejer ska fortfarande ha den där flickiga delen kvar. Annars är hon ju fan lite utav en butch sådär. Och det är inte najs alls! 

Tjejer ska ju ändå ha det där i sig att ta 45 minuter på sig att välja en tröja och sminka sig i en timme. Också en grej som man klagar över när man är i ett förhållande, men som man saknar när man är singel. Eller hur grabbar?

Man får titta på sport hur mycket man vill, man får titta på hur mycket brudar man vill (som jag gjorde nyss... Damn, sån puma det gick förbi nyss. Rödhårig och riktigt söt var hon) utan att det kommer klagomål. 

Men som min käre vän Henke sa: "Så länge man tittar, är man bara frisk."


Finns så mycket mer jag skulle kunna ta upp. Men ja, det finns för- och nackdelar överallt vad gäller förhållanden/singelliv. Kanske skriver ett inlägg om för- och nackdelar av att vara i ett förhållande lite längre fram, och mina åsikter angående det. Nåja... Nu ska jag slänga ihop käk, för snart kommer Björn över och glufsar i sig lite flottpuckar med mig. Sen blir det DIF - LHC på teven. Önskar bara jag hade ett par bärs som jag kunde klämma i mig. Ungkarlar som vi är!


Hörs och ses, lads n' lasses! Ha're fint, jao!


__________________________________________

Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards