Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 15 april 2010 17:46


Det räcker med att slå igång en låt, så driver tankarna iväg till en varm sommarkväll där alla sitter och skrattar, lyssnar på musik, grillar och bara är...

Min låt just nu, som får mig att tänka på sommaren är Eddie Meduza's låt, "Midsommarnatt". Den är så glad, den är så härlig, så man bara vill vrida fram klockan och sen få tiden att stanna just den kvällen när alla är samlade och allt bara är så underbart så man inte vill uppleva något annat än just DEN kvällen.


Nu håller man ju bara tummarna för att sommaren har mycket att erbjuda, såklart. Man vill ju inte att solen ska skymmas av tunga regnmoln de (nästan) tre månaderna när det är riktig sommar.

Som jag har sagt så många gånger förr i bloggen, så hoppas jag att denna sommaren blir den bästa i mannaminne.


Vem vill INTE sitta med de man tycker om vid en solnedgång, vid havet, på klipporna och ta en kall öl/grogg och käka och bara glömma allt vad tid heter och bara ha kul?! Finns väl säkert någon pessimist där ute som vägrar inse att det finns saker som är kul och bra, men inte jag inte! Jag är obotlig optimist, och allt löser sig bara man är lika fantastisk som jag!


En annan grej är att på sommaren blir även random folk helt annorlunda och mycket trevligare på något vis. Deras mentalitet och inställning ändras helt, mot var det var på vinterhalvåret. Det är något speciellt med sommaren, helt enkelt.

Jag längtar som en tok efter en solig sommardag där temperaturen stiger upp emot 25-29 plusgrader, där grillen är igång, ölen är kall, man spelar kubb, man sitter i gräset och bara njuter och allt är bara helt jävla underbart. Ja, jag vet... Jag upprepar mig själv. Men kan jag hjälpa det? Näe... 


När man tänker på det, så finns det nog inget som är bättre än sommaren.

Alla har mest bra minnen från somrarna som passerat, och alla ser fram emot att skapa nya sommarminnen. Detta kommer bli hur bra som helst!


Ciao!


______________________________________

80% av alla miljonärer kör begagnade bilar.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards