Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 26 april 2010 12:02


När man ser folk omkring sig som mår dåligt över att man gått skilda vägar så får man nog inte någon direkt insikt själv om hur hårt det faktiskt kan vara.

Man säger liksom att "tiden läker alla sår" och "kärleken kommer när man minst anar" etc etc etc... Men, man inser faktiskt inte hur hårt ANDRA tar det.


När man själv blir dumpad, eller dumpar någon så kan det vara så fruktansvärt hårt och allt känns skit och pest och helvete! Man gräver ner sig i ett hål och vill aldrig mer ur det. Medan alla försöker och försöker att finnas för en, men man är så insnöad och så självömkande att man inte accepterar hjälpen man får. 

Och när ens vänner är såna, så blir man nästan arg för att dom inte accepterar den hjälpen man själv slog ifrån sig när man mådde skit pga ett kraschat förhållande.


Vissa reagerar ju annorlunda dock, och släpper allt och går vidare på ett par dagar. Och för andra kan det ta flera år innan man är "reparerad" och har kommit över exet man var tillsammans med. Vissa går till och med och skaffar pojk-/flickvän efter bara ett par månader, och vissa så extrema (som ett av MINA ex) att dom har ny kille två dagar efter förhållandet kraschat. 


Där, kan jag bli fruktansvärt arg. För, då ser man verkligen vad man betydde för den man var tillsammans med. Och har man i ett sånt förhållande fått höra "jag älskar dig", så var ju det bara lögn och man slutar tro på allt vad dom orden betyder. Dom tre "magiska" orden blir gråa, tråkiga och alldagliga. Tyvärr...


Förr hade dom så stor betydelse... Nu för tiden kastas orden hit och dit av fjortisar som förlovar sig efter ett par-tre veckor och tror att det ska hålla livet ut. Pyttsan! Jävla skitungar, ni vet inte hur mycket ni förstör för oss andra.

Allt blir bara en enda stor gråzon!


Det finns nog inget sätt att laga ett brustet hjärta riktigt. För ens ex kommer alltid finnas med en, hur lite man än vill, för resten av livet. Man får helt enkelt, gå vidare på bästa sätt. Det är så himla individuellt det här... Det finns liksom inget absolut svar, för allt är relativt när det kommer till känslor och förhållanden och allt sånt. Så, om ni trodde jag skulle ha ett bra svar till er, så trodde ni fel!


Stay awesome! 


______________________________________

Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards