Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 6 april 2010 13:03


Tjena hejsan-svejsan! Har avklarat en halvdag uppe på bruksgymnasiet (Arbetsmiljö & Säkerhet) idag, bra trist. Men smällar man får ta, right?! Nåja, inom åtta veckor är jag ute på praktik, vad det verkar! Så det börjar hända saker nu, sköööönt!


Är det bara jag? Eller blir man på alldeles strålande humör när solen är framme (trots sviktande temperatur)?! Det är ju for helvede vår! Snödropparna och blåsipporna kikar fram ur marken hos mig nu.

På uteplatsen gassar solen och mot väggen är det över 30 grader varmt! Är det vår eller är det vår? I och för sig kommer vi säkert få något bakslag till, men vad gör väl det? Om det kommer snö nu så är det borta på nån timme OM det skulle lägga sig. Har ni sett några riktiga vårtecken än? Dela med er om vad ni anser är ett vårtecken...


För så fort solen kikar fram bakom molnen så är det helt underbart. Man vill bara slita av sig jackan och gå i t-shirt. Men riktigt SÅ varmt är det ju då inte än... Tyvärr! Men jag längtar till den värmen! Jag längtar till långa soliga sommarkvällar med en bärs i handen (magen) och en stek på grillen (som också ska ner i magen)!

Goda vänner, bra musik, lättklädda töser (tuttar) och jänkare överallt! Helt jävla underbart.


Och om tjugotre dagar har jag sparat håret i ett års tid. Men det blir två extra månader, på grund av vadet. Och jag hoppas Jocke och Victor håller sin del av vadet. Om inte, så åker håret av på midsommaraftonsmorgonen. Om dom håller vadet fortsätter jag spara håret. Men jag tänker fan inte raka av håret, utan istället göra något nice frisyr av något slag. Vi får se hur det går med det...


Snart dags att på allvar köra igång grillsäsongen. Det börjar bli dags för att äta middag på uteplatsen med. Men än så länge är det lite kallt runt middagstid. Men snart så!

Man går ju även och hoppas på riktigt nice väder på valborg också. Det får fan inte regna och vara pissigt kallt. Utan det ska vara närmare tjugo grader varmt, soligt och helt underbart. Det vore perfa! Sillfrukost blir det tydligen i Alunda på morgonen. Kan bli riktigt trevligt tror jag nog! Jag ska inte gå på krogen i år på valborg i alla fall. Det är rätt fail på valborg ska jag säga er.


Utan jag satsar snarare på att hitta en sjysst hemmafest med lite grillning, öl/sprit, och vännerna. Det vore det ultimata!

Hur ser era planer ut på valborg? Feel free to share with the group, så att säga...


Ser fram emot den stundande, lite varmare delen av våren. När man kommer börja vara ute mycket mer. Ser fram emot att styra lite jänkare i sommar också. Det ska bli grrryyyymt roligt!


Näe, nu ska jag dammsuga och plocka lite. Hörs av väldigt snart mina små pussgurkor överallt! Haaaaa de'!


_________________________________________

Mer än 2500 vänsterhänta människor omkommer årligen,

pga av verktyg som är designade för användande av högerhänta. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards