Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 18 april 2010 12:39


Ok, först och främst vill jag be om ursäkt till alla Islänningar där ute som tog illa upp av mitt inlägg igår. Hela grejen med min blogg är, att hålla det på en smula provokativ nivå, just för att se hur många som läser och för att jag tycker det är grymt kul att se just hur folk reagerar på olika ämnen osv... Men i det stora hela försöker jag hålla min blogg på en väldigt skämtsam nivå. 


Och jag menade absolut inte något personligt med mitt inlägg igår. Att Islänningarna som folk låg bakom ett vulkanutbrott? Nej, hur rimligt vore det?! Det är moder Natur som säger när och hur jorden ska styras. Vi andra, blir ganska små i en sådan situation. Men att säga att detta är starten på Ragnarök eller jordens undergång är för mig en sjuk överdrift. Vissa kanske vill dra paralleller med Maya-indianerna och deras profesior om jordens undergång osv 2012... Men jag vägrar tro på något ett "heligt" folk skrev in i sten för många tusen år sen!


Visst, det är jättebra att ha en tro på något. Men att tjata om att jorden kommer gå under ett specifikt år och sånt... Alltså... Nej! Och förresten, vadå gå under?!

Det är ju MÄNNISKORNA som går under om vår kära planet skulle göra så som det är sagt i profesiorna... Inte jorden! Jorden kommer alltid alltid ALLTID vara kvar... Ja, tills dess att vi antingen dras för nära solen och bränns upp, eller att vi stöter på strålning från en supernova många många tusentals tusentals år in i framtiden, eller att vi blir uppslukade av ett svart hål... Men att JORDEN går under... Fel!


Det är sjukt hur hjälplösa människor blir pga EN vulkans utbrott. Men nu är det ju snack om att det är en "lavakammare" som brustit som en ballong och släpper ur sig all energi på ett snabbt och explosivt sätt, för att sen tystas ner ganska fort. Det var någon vulkanforskare på ett Isländskt universitet som kom med den uppgiften. Man får väl hoppas, för flygtrafikens och Isländska folkets skull, att så är fallet.


Naturen är bra mäktig ibland. Jordbävningar, jordskred, vulkanutbrott, tsunamis, tornados, orkaner osv... Vi är som sagt så oerhört hjälplösa när moder natur säger ifrån! Allt vi kan göra är att hoppas att det inte håller i sig så länge, när hon väl satt igång. 


Nej, nu ska jag gå till ICA och handla mjölk, och snart blir det en kanna java och lite bra sällskap! 


I'll see you guys around!


_________________________________________

I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover.

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards