Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2010 17:26


Så nu är det kvalborg, är det godkänt att knäcka en bira redan nu?! Jag skulle fan köpt mer! Haha... Nej, men är ruggigt taggad inför festande och krogsväng imorrn.


Apoteket röda näsan har fått påhälsning, och där träffade man Grandin som precis sålde bilen, stackars sate! Han var alldeles kluven fan... Sälja sin bebis kan inte vara lätt, även om det "bara" är en bil.


Nu vrålar det hårdrock ur högtalarna och man känner hur allt bara kryper närmare och närmare. Om 24 timmar sitter jag och gänget i Uppsala och svingar bärs och äter gott! Ska bli så jävla nice, ska jag säga er.


Idag har även kanske fixat trummor till nya repan vi kommer inviga någon gång i sommar. Känns rätt! Känns awesome! Känner hur man taggar allt mer inför sommaren angående spelningar och sånt också. Ska bli så sjuuuuukt roligt!

Fatta sicket röj det kommer bli, med de låtarna som kommer nu. Det blir lagom svängigt, tungt och sen en extra krydda med lite ösiga låtar också. Influenser från Lou Siffer till Black Sabbath. Kan inte bli mycket bättre än så, right?!


Fasen så taggad jag är över allt just nu! Det kommer bli heeeeelt awesome!

Hoppas verkligen folket är i form i övermorgon så vi kan repa jääärnet!

Så satans gött!


Sitter även och väntar på ett mail som aldrig verkar vilja dimpa ner i inboxen, känns lite surt. Men sånt är livet. Vissa kanske bara är lite sega på att svara, medans jag själv är en snabb jävel. Jag vet vem denna "Jennifer" är, som jag bloggade om förut. Eller ja, vet och vet... Hon vet mycket om mig, jag vet typ lite grundmässiga grejer om henne. Jag vet inte ens hur tjejen ser ut, fan.

Nåja, det löser sig! Imorrn ska alla bekymmer åt sidan, och jag ska bara ha en guldkväll med grabbarna och tjejerna som kommer och förgyller våran kväll.


Se upp, Uppsala! The Boys Are Back In Town!


Ta hand om er, och som ni alla vet: STAY AWESOME!


_____________________________________________

Peter Stormare svär på svenska i filmen "Fargo".

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards