Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under april 2010

Av Herr Dunderskägg - 11 april 2010 21:42


Varför är det så att när man säger en sak, så kan man aldrig riktigt hålla sig till vad man lovat andra eller sig själv. Eller blivit LOVAD... Folk fungerar konstigt.

Jag säger inte att något hänt, att jag blivit lurad på något vis nu, men man börjar ju fundera varför man alltid faller i fällan...


Ta bara till exempel, tjejer... Dom har en tendens att sända ut fel signaler, fast dom egentligen menar en annan grej! Jag säger bara en sak: "Lita aldrig på en full tjejs ord eller handlingar." Eller ja... Varför ska man lita på en tjejs handlingar eller ord överhuvudtaget?! Dom är ju faktiskt experter på att ordbajsa och att bygga upp ett förtroende genom att ha en falsk fasad, medan dom smyger bakom ryggen på en och snackar massa skit och sånt... 


Och varför faller man i dating-träsket? Det kommer ju ändå bara sluta med ett "Men, vi kan väl vara vänner?"... Suck!

Och hamnar man i ett förhållande (hemska tanke) så slutar det antingen med otrohet, (i alla fall för mig) inte att JAG är otrogen, utan tjejerna! Eller så får man höra "Det är inte du, det är jag..." som oftast är bullshit. Då skulle jag hellre höra "Det är inte jag, det är du!" för det skulle vara mer rakt och bara avslutande där och då...


Men varför faller man alltid i fällan? Och varför blir man alltid lurad av tjejer och deras sätt? Varför är man så blind? Varför är man så... Mänsklig? Varför kan man bara inte för en gångs skull, antingen bara ignorera känslorna som finns i en. Eller bara träffa en tjej som faktiskt är värd att få vara med mig?
Smartaste alternativet är: Ignorera dina känslor!! 


Du kommer må så mycket bättre då!


___________________________________

Pentagon har 284 toaletter. 

Av Herr Dunderskägg - 10 april 2010 18:08


...ungefär som pytt i panna, nutellamackor, potatisbullar och ravioli också är!

Förstår inte vad folk håller på med. Sluta klaga på enkel mat!

Ungkarlsmentaliteten är hög! ^^


Ska fan göra typ nudlar och kötbullar idag. Har aldrig kombinerat de båda, ska bli väääldigt spännande och se hur det smakar...

Sen måste jag även säga att mitt kuskon Tessa är bästaste! Hon fixar bärs åt en stackars fattig ungkarl som mig. Jag har sex stycken öl ligger hos Victor. Men dom har lyckats bli glömda där några gånger nu. Nåja... Får väl ta dom nästa helg, helt enkelt... Eller inatt, på vägen hem från Klubb Revolver, för det är där vi kommer hänga ikväll/inatt.


...var iväg en sväng och lagade mat. Nudlar och köttbullar. Överraskande gott faktiskt. Nudlar med orientalisk smak. Funkar fan! Det ska jag skriva upp.... Eller vänta... Jag gjorde ju det! Så tossigt.... Hah!


Var iväg och "repade" idag förresten... Gick väl inte som planerat, men vi fick tlil en låt med Svensken. Och ni kan väl gissa hur den blev?! Tung? Jojemänsan... MEN, även gungig och riktigt skön! Testade på dubbeltramppedalerna som är där upp i repan också. Dom är ju riktig skit! Nej, ska investera i ett par tramppedaler i sommar. Så det blir någon ordning, så man lär sig det någon gång.

Nåja... Får bli ett kort inlägg idag! 


Nej, nu ska jag äta opp. Sen bär det av till Johanna för bärs och trevligt umgänge! Sen vidare till Klubb Revolver som sagt...! Ha det gott alla mina små pussgrunkor där ute! Ja, grunkor... Inte gurkor! En jävla skillnad!


_____________________________________________

Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige.

Av Herr Dunderskägg - 9 april 2010 15:25


Är det så konstigt att man får vårkänslor när det är snygga brudar överallt?

Även om det är skitväder just idag då, men...


En tjej i gruppen jag går i just nu är sjuuukt snygg (OCH trevlig, och lyssnar på rock) och jag kan inte ta ögonen ifrån henne. Men det är samtidigt trevligt att ha lite ögongodis, så man inte har så tråkigt under tiden man sitter där och tråkar.


Man blir ju samtidigt lite nervös över att hon ska märka att man sitter o kikar på henne. Men hon har allt kikat på mig med... Det har jag märkt, och hon verkar nervös inför mig. Men det kan vara jag som är naiv/paranoid runt henne med...


Men vill ju inte verka stalker-aktig liksom och råglo på henne och inte göra något annat. Men slänga en blick lite då och då... Känns bra ändå, att man inte tappat nåt, utan fortfarande har the looks! Hehehe...


Nej, men seriöst... Hade fan glömt hur nice våren är. Trodde aldrig det skulle bli någon vår. I och för sig hänger regnet här och stör lite... Men det är smällar man får ta... Det är ju ändå April, right?! Och vädret kallas ju inte "Aprilväder" för inte liksom... Logiskt, huh?!


Men temperaturen är ANINGEN låg än så länge denna våren. Men förhoppningsvis blir det snart ändring på det! Och till Valborg hoppas jag att det ligger runt 18-22 grader. Alldeles lagom för en Valborgsmässoafton.


Nej, nu ska jag gå och göra en nudel/wok-röra! Ha det gott, så hörs vi!


Hejan!


_______________________________________

Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover.

Av Herr Dunderskägg - 8 april 2010 19:36


Man kan ju börja undra litegrann vart man ska dra gränsen för vart det bli egoistiskt/egocentriskt  och vart det fortfarande räknas som att man har bra självförtroende?


Visst, så länge man kan kombinera självförtroendet med ett stänk av självdistans, så tror jag ingen direkt stör sig på att man älskar sig själv. Men samtidigt...

Varför ska man inte få älska sig själv? Hur man nu än är funtad, så har man ju fortfarande rätten att älska sig själv. Eller...?!


Folk har alltid något att klaga på, vare sig man älskar sig själv, hatar sig själv eller whatever... För det finns då fan folk som letar fel i allt och alla runt sig.
Och såklart, även hos sig själva. Men, som man säger: "Man är sin egna värsta kritiker." Nej, du är inte tjock om du har några extra kilon eller lite hull på kroppen. Det är charmigt. Och man blir ju tokig på tjejer, speciellt, som klagar på sin kropp och säger sig vara feta, och är snarare undernärda och äckligt smala.

Sen finns det ju såna människor som aldrig går varken ner eller upp i vikt, hur mycket dom än äter/dricker. Dom är också rätt äckliga... För det vore ju ändå rätt bra om man var sån själv. 


Men jag trivs rätt bra i den form jag är i nu. Lite lagom rund om magen, inte farligt mycket. Utan, man får alltid hör att man är gulligt rund, och det är väl trevligt. Eller hur? Nämner man (på skoj) att man är fet, så blir det rena ramaskriet runt en och dom ska hålla på och klappa på min mage och tycka att man är smal. Vilka tror ni det är som gör det? Jo tjejerna, såklart... Sen ska dom visa sitt (obefintliga) underhudsfett och klaga över att dom är tjocka... G'dammit!!


Nåja... Att faktiskt tycka bra om sig själv, tycka att man gör vissa saker bra (till exempel, sjunga, spela gitarr, sparka boll, vara duktig på bilar osv osv osv), att trivas i sig själv. Det är bra självförtroende. Men har man samtidigt den självdistansen och glimten i ögat, så blir man nog mera omtyckt än den som bara skryter runt och snackar massa skit och skiter i andras åsikter.


Man ska vara självdistanserad och ha en stor dos humor med sig, om man samtidigt har det där självförtroendet som så många letar efter.

Men vissa letar för mycket, pressar sig själva för hårt och får själva smällen i ansiktet när det kommer en motgång på vägen. Besvikelsen blir så stor, så man får börja om på ruta ett igen.

Man ska bara leva sitt liv, ta allt i sitt tempo, hitta nånting man gillar att göra, och ta det därifrån.


Att sen inte ha den där självdistansen, gå omkring och leka Allan, är bara egocentriskt och lite narcissist-varning. För har man bra självförtroende, saknar självdistans och glimten i ögat, så har man även en tendens att bli lite utav ett svin jämtemot tjejer. Men av någon outgrundlig anledning, attraheras tjejer/kvinnor av sånt. Helt obeskrivligt korkat enligt mig, i alla fall.


Jag, personligen, har väldigt lätt att ta åt mig av komplimanger (dom få gånger jag får dom), och är väldigt tacksam för konstruktiv kritik osv. Både vad gäller mig som person, och min musikalitet... Men det finns dom som suger åt sig som svampar, säger aldrig tack, och skiter i allt vad tacksamhet och ödmjukhet heter.

Och såna blir man ju lätt tokig på när det gäller på! 


Så, går du omkring och skryter och bara är allmänt dryg, tycker ingen om dig.
Använder du humorn samtidigt som du är rak i ryggen, är du på säkra sidan!


Det gäller att rannsaka sig själv lite då och då, såklart.


__________________________________

Det är inte bara du som fyller år på din födelsedag.
Ungefär nio miljoner andra människor gör det också.
 

Av Herr Dunderskägg - 7 april 2010 18:00


Jag har ju i och för sig inte varit singel särskilt länge... Bara fyra månader snart. Men, visst saknar man charmen med att vara i ett förhållande till en viss del.

Bara den där tryggheten i en älskades famn och allt som det tillhör. Kyssar och närhet och romantiska stunder.

Men samtidigt blir man lite bitter över att tänka så... Det finns så mycket som ges i ett singelliv. Man får komma och gå hur man vill, inga bråk... Man behöver inte rapportera var man varit, med vilka man varit, utifall att en tjej har varit på samma fest som flickvännen känner sig hotad av osv osv osv...


Vad är då nackdelarna med att vara singel?


För MIG personligen så är ju det där med ensamheten bra jävla stort. Jag är en social person och en romantiker ut i fingerspetsarna. Man saknar närheten när man sitter ensam i soffan om kvällarna och kikar och zappar på teven.

Man har ingen att dela saker och ting med. Till exempel, bara att få säga hur ens dag har varit osv... Man saknar kyssarna, blickarna, myset, romantiken, att laga mat till den man älskar/håller av.

Att vakna ensam är också en stor grej... Jag hatar att sova ensam och vakna ensam. Men samtidigt är det skönt att inte vakna bredvid någon som vissa dagar har ett morgonhumör som heter duga. Man får utskällningar för att man väcker dom för tidigt, att man snarkar, att man sover oregelbundna tider m.m

Man får inte spela vilken musik man vill heller vissa gånger... 

"Det är bara en jävla massa skrik ju...", "Kallar du det där musik?" etc...

Visst, jag är inte omöjlig och kan kompromissa... Får jag spela MIN musik ena dagen, kan väl hon få lyssna på sin musik dagen efter... Man har lite utav ett schema eller hur man ska säga. Man får klagomål och får höra att man ska diska/städa på vissa dagar och sånt... Och man måste stå ut med att sitta och lyssna på henne och hennes tjejpolare som har vinkvällar och tjattrar om smink, mens, killar, skvaller om det ena och det andra helt enkelt.

Men samtidigt, visst är det lite charmigt när kärringarna gnäller lite? Man saknar den sortens gnäll när man inte längre har det runt sig.


Vad är då fördelarna med att vara singel?


Man slipper rapportera in var man varit, med vem man varit, festerna man var på... Allt det där jag tog upp i början.

Man får ragga på vem man vill, hur man vill, när man vill. Man får bli full när man själv önskar utan att det ska klagas. Det ultimata vore ju att ha en tjej som är minst lika mycket partymyra som en själv. Men ska det bara sittas hemma, då kan hon ju hitta någon annan tråkig jävel, right? Visst... Hemmakvällar kan man ha i veckorna (vardagarna) och på Söndagarna. På Fredagar och Lördagar är man ute och svirar. Speciellt nu när våren och sommaren är i antågande på riktigt!

Man får just spela vilken musik man vill... Underbart. Man får även spela den HUR högt man vill (beroende på ifall det finns klagande grannar också såklart).

Man får sitta vid datorn vilka timmar man än önskar, spela dataspel/tevespel hur mycket man vill och man får fisa och rapa hur högt man vill, och när man så själv önskar.

Man får sitta på toan/stå i duschen med dörren öppen, utan att det klagas... Man slipper höra klagandet över att man spelar för hård musik vissa gånger.

Man får gå och lägga sig sent utan klagomål alla kvällar i veckan. Men då får man ju i och för sig skylla sig själv, och det är smällar man hellre tar än att någon gnuggar det i ansiktet på en gång efter annan...

Man får umgås med vilka man vill, på vilken veckodag som man själv önskar och tycker. Man får snacka grabbsaker och vara manlig lite oftare än att agera toffel till tjejen. För den kille som INTE agerar toffel för sin tjej, blir singel efter ett tag! Tro ni mig! Haha...

Men visst, det finns ju tjejer som är som grabbar... Jag känner några stycken. Ni vet vilka ni är! Och dom kan man vara riktigt grabbiga runt och dom bara garvar åt det. Det är jäkligt najs! Lite utav en tomboy som det så fint heter på amerikanska. Men tjejer ska fortfarande ha den där flickiga delen kvar. Annars är hon ju fan lite utav en butch sådär. Och det är inte najs alls! 

Tjejer ska ju ändå ha det där i sig att ta 45 minuter på sig att välja en tröja och sminka sig i en timme. Också en grej som man klagar över när man är i ett förhållande, men som man saknar när man är singel. Eller hur grabbar?

Man får titta på sport hur mycket man vill, man får titta på hur mycket brudar man vill (som jag gjorde nyss... Damn, sån puma det gick förbi nyss. Rödhårig och riktigt söt var hon) utan att det kommer klagomål. 

Men som min käre vän Henke sa: "Så länge man tittar, är man bara frisk."


Finns så mycket mer jag skulle kunna ta upp. Men ja, det finns för- och nackdelar överallt vad gäller förhållanden/singelliv. Kanske skriver ett inlägg om för- och nackdelar av att vara i ett förhållande lite längre fram, och mina åsikter angående det. Nåja... Nu ska jag slänga ihop käk, för snart kommer Björn över och glufsar i sig lite flottpuckar med mig. Sen blir det DIF - LHC på teven. Önskar bara jag hade ett par bärs som jag kunde klämma i mig. Ungkarlar som vi är!


Hörs och ses, lads n' lasses! Ha're fint, jao!


__________________________________________

Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.

Av Herr Dunderskägg - 6 april 2010 13:03


Tjena hejsan-svejsan! Har avklarat en halvdag uppe på bruksgymnasiet (Arbetsmiljö & Säkerhet) idag, bra trist. Men smällar man får ta, right?! Nåja, inom åtta veckor är jag ute på praktik, vad det verkar! Så det börjar hända saker nu, sköööönt!


Är det bara jag? Eller blir man på alldeles strålande humör när solen är framme (trots sviktande temperatur)?! Det är ju for helvede vår! Snödropparna och blåsipporna kikar fram ur marken hos mig nu.

På uteplatsen gassar solen och mot väggen är det över 30 grader varmt! Är det vår eller är det vår? I och för sig kommer vi säkert få något bakslag till, men vad gör väl det? Om det kommer snö nu så är det borta på nån timme OM det skulle lägga sig. Har ni sett några riktiga vårtecken än? Dela med er om vad ni anser är ett vårtecken...


För så fort solen kikar fram bakom molnen så är det helt underbart. Man vill bara slita av sig jackan och gå i t-shirt. Men riktigt SÅ varmt är det ju då inte än... Tyvärr! Men jag längtar till den värmen! Jag längtar till långa soliga sommarkvällar med en bärs i handen (magen) och en stek på grillen (som också ska ner i magen)!

Goda vänner, bra musik, lättklädda töser (tuttar) och jänkare överallt! Helt jävla underbart.


Och om tjugotre dagar har jag sparat håret i ett års tid. Men det blir två extra månader, på grund av vadet. Och jag hoppas Jocke och Victor håller sin del av vadet. Om inte, så åker håret av på midsommaraftonsmorgonen. Om dom håller vadet fortsätter jag spara håret. Men jag tänker fan inte raka av håret, utan istället göra något nice frisyr av något slag. Vi får se hur det går med det...


Snart dags att på allvar köra igång grillsäsongen. Det börjar bli dags för att äta middag på uteplatsen med. Men än så länge är det lite kallt runt middagstid. Men snart så!

Man går ju även och hoppas på riktigt nice väder på valborg också. Det får fan inte regna och vara pissigt kallt. Utan det ska vara närmare tjugo grader varmt, soligt och helt underbart. Det vore perfa! Sillfrukost blir det tydligen i Alunda på morgonen. Kan bli riktigt trevligt tror jag nog! Jag ska inte gå på krogen i år på valborg i alla fall. Det är rätt fail på valborg ska jag säga er.


Utan jag satsar snarare på att hitta en sjysst hemmafest med lite grillning, öl/sprit, och vännerna. Det vore det ultimata!

Hur ser era planer ut på valborg? Feel free to share with the group, så att säga...


Ser fram emot den stundande, lite varmare delen av våren. När man kommer börja vara ute mycket mer. Ser fram emot att styra lite jänkare i sommar också. Det ska bli grrryyyymt roligt!


Näe, nu ska jag dammsuga och plocka lite. Hörs av väldigt snart mina små pussgurkor överallt! Haaaaa de'!


_________________________________________

Mer än 2500 vänsterhänta människor omkommer årligen,

pga av verktyg som är designade för användande av högerhänta. 

Av Herr Dunderskägg - 4 april 2010 18:06


...alltså, g'dammit vilken rolig helg detta har varit! Så jävla VÄRD!!


Vi börjar med Fredagens bravader, ok?


Fredagen började väldigt soft. Emelie var över en sväng och sov hos mig, för att hon behövde komma hemifrån, så vi snackade lite skit ett tag på förmiddagen. Sen kom Henke och Cissi över på lite skitsnack innan det bar av till ICA för att handla lite smått och gott till Linnsan som fyllde år.

Hon fick ett påskägg med lite... allt möjligt i! 

Där bjöds det på smörgåstårta, och tårta. Jäklar så smarrigt det var. Tack igen för jättetrevligt sällskap med mycket skratt och en tokkul film som rullade på dumburken medans vi var där. Och jag var ju bara TVUNGEN att jävlas lite med Sarah också... Haha!


På kvällen bar det av till Kydingeholm för att hälsa på Alex i hans nya kåk. Jäkla fint läge, med ruggigt najs utsikt och grejer. Mycket trevligt folk och fyllekommentarer som är värda att lägga på minnet! Det hände väl också saker som inte ska nämnas öppet, right Alex? Haha...


Avslutade kvällen med att bli inbjudna till "kaninhoppning" dagen efter... Men eh... Vi tackade vänligt och skrattandes, nej.


Lördagen började i panikens tecken. Vaknade sent, och insåg att jag bara hade 25 minuter på mig att göra mig i ordning för att dra till bussen och sen repa. När jag väl kom till Alunda, så gick jag först ner till centrum och där mötte jag Sebbe och Agge som var bakis som vanligt, efter fest. 

Sen bar det av till repan (jag fick promenera, men det gjorde inget, för det var ju sjukt fint väder) och väl där satt jag ensam i 20 minuter innan Freddan och Madde kom. Men Victor kom inte förräns runt tjugo i två nånting sånt.

Lagom försenad. Haha!


Nåja... Repet gick åt helvete, men vad gör väl det om hundra år? Så sen bar det av hemmåt. Fixa och dona för att ingen annan är organiserad. Det är typ... Jag, Jocke och Victor som är de som organiserar. Resten är.... för bekväma?

Nåja, limousine kirrades och sen bar det av in till Jonas för att kröka lite innan det var dags för att dra ner på stan med limon. 

Efter en timmes resa anlände vi till Klubb Revolver, men tyvärr var det inte så många som såg oss komma. Och det var sjuuuukt synd. Nåja... Better luck next time? 


Måste säga att kvällen blev mycket bättre än vad jag någonsin kunnat ana. Jag visste att det skulle bli lyckat. Men SÅ lyckat? Det var sjukt kul måste jag säga!

Så tack till alla inblandade och alla som kom dit och gjorde kvällen helt jävla awesome! Bra musik, gott sällskap, mycket alkohol och ett jäklarns röj!


Nu idag har jag BARA tagit det lugnt. Sitter inne hos päronen nu och har ätit god mat och nu har vi även druckit lite kaffe och bara pratar och sånt. Även moster Margot är här och hälsar på. Man hör lilla Alexis gnälla till och från också... 

Jävla sötsak! Aaawww....


Nej, detta har varit den bästa påsken ever! Helt klart! Mer såna här helger, tack!


Nu ska jag avrunda och säger återigen TACK, till alla som hjälpte till att göra denna helg till den bästa helgen på fruktansvärt länge! Cheers!


___________________________________

Det krävs 3300 elitsimmare att dra kryssningsfartyget Silja Opera.

Av Herr Dunderskägg - 1 april 2010 17:47


Nu är det då äntligen snart dags för PREMIÄREN av Uppsalas nya hårdrocksklubb:
KLUBB REVOLVER (Drottninggatan 12 - Queen Victoria / Fredmans gamla lokaler)!!


Så som vi har väntat! Klubb Revolver kommer ha 18-årsgräns, och gratis inträde.

Det kommer vara två grymma liveband som lirar på stora scenen, och dom kommer sparka rumpa, så att säga! Klubb Revolver kommer väl bli lite som ett alternativ för de som inte fått åldern inne för att gå på Bullitt (som har 23-årsgräns som bekant), och ändå få lyssna på grym musik och dricka massa öl och umgås med sjysst folk!


Lyssna på dessa två HÄR! Enjoy!:

http://www.myspace.com/enemyisus
http://www.myspace.com/lousifferandthehowlingdemons


Portarna slår upp på LÖRDAG (3/4) klockan 21.00 SHARP!! Kom och drick öl med oss, lyssna på bra musik och umgås med oss andra hårdrockare och snacka lite skit, och bara njut av vad kvällen har att bjuda på! 

Klubb Revolver stänger 03.00 (Alla kvällar det är öppet).


Det kommer vara liveband varje helg framöver och det kommer bli total awesomeness! ROCK 'N' ROLL!!! 


See you there! 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards