Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Herr Dunderskägg - 5 januari 2010 14:18


Det är ju för fasen minus elva på termometern i bokhyllan (jag har sändaren på fönsterblecket), och då får man liksom ingen lust att gå ut. Inte ens när man har 150 meter till ICA.
Smöret får vänta till senare, jag som hade tänkt göra leverpastejs- och korvmackor. Med paprika på. Hade varit jättegott. Men nu väntar jag hellre och väntar på middagstid istället. Undrar vad man ska slänga ihop då då? Nåja, det visar sig nog.


Nåja, vad mer kan jag berätta om? Jo, idag (läs; ikväll) åker granen ut på altanen. Ska plocka ihop alla kulor och allt glitter och sånt. Sen blir åker gran(n)en ut!
No more gran in the crib, fo' sho'!


Sen blir det väl till att dammsuga och plocka lite. Ska köra en maskin disk sen tror jag minsann. Måste köpa sköljmedel så jag kan köra lite tvätt också. Tycker fortfarande det är lyx att jag inte behöver boka tvättid när jag ska tvätta. Utan, jag går bara in i badrummet och slänger in lite tvätt. Hehehe...
Men jag har kommit på vad som saknas i min vardag; ett badkar!


Tänk så härligt att bara slänga sig ner i ett badkar fyllt med badskum. Gosh, vad härligt det hade varit nu. Orättvist att inte jag badat badkar på över 2 år. Det är ju helnajs!
Nåja, vad är en bal på slottet...?


Måste verkligen ta tag i granplundringen och städningen nu... Kanske hörs senare!? Mors mors!

UPPDATERING 17.00:

Varför ska alla klaga för att man gillar en sorts genre av film/musik? Varför ska man jämt ifrågasättas varför man gillar saker och ting? Varför kan aldrig folk faktiskt acceptera att man gillar vissa filmer/band osv. utan att man ska bli idiotförklarad?!

Och samma sak är det med sport. Så fort man säger att man gillar sport så kommer det alltid nån tjej (98% av fallen) och ska komma med sina BRILJANTA förklaringar om vad sport är. I fotboll är det "svettiga grabbar som jagar en läderklädd boll och sparka omkring den för att vara bättre än den andra." och i hockey är det "ett gäng grabbar som slår på en gummibit"
Har jag någonsin BETT er kolla på fotbollen eller hockeyn? Har jag någonsin tvingat er till det? Näe, det har jag inte. Är ni hemma hos mig, och det spelar ingen roll ifall jag är tillsammans med tjejen i frågan. Hemma hos MIG, där tittar jag på vad jag vill. Hemma hos dig/er så tittar jag väl på Crossroads med Britney Spears om ni vägrar byta kanal.

What's up med era jävla klagomål? Jag tittar på vilka filmer jag vill, när vill och hur mycket jag vill. Kollar på den sport jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill. Ni kan inte tvinga mig byta kanal. Och ska ni titta på sport med mig, så ska ni inte sitta och driva med sporten och komma med massa idiotiska förklaringar på vad som händer osv. Då kan ni lika gärna sätta er vid datorn och surfa bort några timmar. Ok?

Puh, nu var det färdigklagat!
Hejs...! 


__________________________________
"Aj, sa Jocke när han fastnade med huvudet i kylskåpsdörren."
- Ordspråk från vår familj. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards