Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Herr Dunderskägg - 14 januari 2010 13:47


Min blogg är till för att jag ska få ventilera mina åsikter och vad jag tycker och tänker. Jag är less på att "supa" mig dyngrak på varje fest som är. Och i ÅR var jag bara less på knut och allt som hade med det att göra... 

That's it. Detta året kände jag inget sug alls. Och till er som tror att jag är helt utan vänner och det är DÄRFÖR jag inte gick upp på knut - Det är erat problem, inte mitt om ni har såna åsikter.

Har ni ingen KONSTRUKTIV kritik att komma med, så kan ni lika gärna hålla tyst. Och vem har bett er läsa min blogg egentligen? Ni som ogillar att se mig "gnälla" om jag nu gör det (för mig är det bara åsikter och synpunkter ur MIN vinkel, inte eran)...

Och vad är det för fel att jag käkar sallad och tänker på min figur? Är det fel att faktiskt vilja ta hand om sig själv? Är det fel att vilja må bra i sig själv? Är det fel att faktiskt ha egna valmöjligheter?! Och vem har påstått att jag läser bibeln? Var fan kom det ifrån?

Jag är agnostiker, och för er som inte har nån koll på det, så finns det på wikipedia för er att läsa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Agnosticism 
Jag tror på något större än mig själv, absolut - men en Gud? Tveksamt. Jag vet inte ifall jag är beredd att tro på något/någon som är osynlig.
Jag tror på mig själv och att jag just har makten att styra mitt eget "öde", eller hur ni nu vill ha det. Men om ni nu tror jag underhåller mig själv genom att läsa bibeln, så får ni gärna tro det. Ni är sorgliga som måste komma med falska anklagelser för att komma någonvart. 

Så, bara för att jag inte har ERA åsikter, så ska jag bli utskälld. Jag skriver detta för att självklart så bryr jag mig om folk runtomkring mig. Men, man ska lyssna på allas åsikter. Men när det blir personliga påhopp, då tänker jag inte ta det. När ni kommer med falska anklagelser och påstår att jag är utan vänner, så är det klart jag måste stå upp mot er "mobbare". Jag har tagit skit i över 10 års tid och på arbetsplatser osv, genom systematisk mobbning. Och jag tänker INTE låta er trycka ner mig i MIN blogg, och inte på något annat ställe heller för den delen.

Så till er som ens försöker, så tänker jag SKRATTA er i ansiktet och stå upp för min sak. Om det enda ni har är klagomål, gnäll och påhopp, gör det i mitt ansikte, och inte genom internet. Ok? Annars kan ni bara lägga ner era jävla översittarfasoner.

Vill ni inte läsa min blogg har ni också ett val; ATT INTE LÄSA!!

Ciao. 

Av Herr Dunderskägg - 14 januari 2010 13:02


Jahapp... Då var det dags att börja stressa ihop en låtlista då. Som jag SJÄLV ska spela och framföra på Rebels klubb i Uppsala. Hur hände det liksom...?

Jo, såhär var det. Ramona och Linn kom över igår och drack grogg med mig, och vi satt och lyssnade på rock'n'roll och diskuterade sommar och åka raggarbil. Och om allt vill sig väl, så kommer JAG vara chaffis i sommar och få KÖRA jänkare. Hur jävla nice är inte det då?! Blir första gången jag rattar en jänk! Jag är så PSYCHED!!!
Nåja, över till det jag egentligen skulle skriva om.

Nåja, satt och spelade en egengjord rockabilly/rock'n'roll-låt och Ramona hajade till och ringde sin far, som var med och startade upp Rebels. Och det hon INTE berättade var, att han är BANDBOKARE!! Och helt plötsligt ville han få dit mig. I slutet på Februari... DET ÄR EN MÅNAD DIT!!! Hur ska jag hinna?!

Kanske kan få nån månad till på mig. För jag måste liksom lägga fram 40-60 låtar MINST att spela. Och så ska dom repas. På en månad? 60 låtar? Skämtar ni?!
Visst, jag är jätteglad att hon vill ha ut mig bland folk och kanske få mig upptäckt eller något sånt. Men så fort? Hade det varit i April/Maj - nemas problemas!

Eller så tar jag bara mig själv i kragen och tvingar fram dessa låtar ur mig själv...
Sen får man tänka på att, allt kanske inte funkar, för det är en raggarklubb osv...
Så man får tänka "oldies" hela tiden... Hm...

Har ni tips? Släng gärna fram dom!

Förresten - håller fortfarande på med dieten. Går på sallad och knäckemackor och bananer just nu. Inget mer än så (förutom morötterna igår). Går även en promenad på ca. 30 minuter/gång. Så det funkar! Kallt är det, men skönt att veta att jag faktiskt kommer göra något åt mina kilon. Kör även situps och armhävningarna som planerat. Och i helgen kommer jag få tips på funktionell träning från Svensken. Ska bli nice!

Har slutat småäta också, även fast suget finns. Men kör jag stenhårt på detta så måste jag ju få unna mig nåt i slutet på veckan, typ en LITEN påse chips eller nåt... Eller sockerfria godisar eller något sådant. 

Eller bara köra som "Eas", min kära syssling som inte ätit godis på 10 år och fortfarande är lika mycket i trim som han alltid varit sen viktraset! KUDOS till honom såklart.

Godis är tufft att hålla sig ifrån, men nu vet jag ju att det går. Även fast sötsuget finns! Hehe... Nej, nu ska jag kila vidare! Tjingeling!

PS. Ska köra med onödigt vetande nu istället för citaten. Så ni vet!

___________________________________
"I Alaska, USA, så är det förbjudet enligt lag att knuffa en älg ur ett flygplan."

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards