Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg under januari 2010

Av Herr Dunderskägg - 31 januari 2010 21:15


Började Söndagen med att vakna som ett frågetecken. Min granne hade ringt tydligen... Två gånger dessutom. Grejen är - jag känner inte grabben!!
Allt jag vet är att han varit tillsammans med Antes syrra. Jag har mött han några gånger utanför porten och liksom, av rent artighets skäl, hejat tillbaka.

Men att han ringde mig fattar jag däremot inte. Vad kan han vilja mig? Jaja, ett mysterium för mig vill jag lova.

Nåja... Söndagen fortsatte i lathetens tecken. Smällde i mig lite frukost och la mig sen i soffan och kikade på teve fram till klockan ett ungefär. Sen drog jag mig långsamt mot datorn och fastnade där, och har väl suttit här resterande delen av dagen. 

Har väl dragit mig till köket ett par gånger, annars har det varit lathetens dag idag.
Imorrn börjar jag hårdköra igen. Ska försöka gå upp emot en timmes promenad imorrn med Karin Larsson. Sen så blir det att göra ny sallad och leva på det resten av veckan. Blir najs!

Ska även fortsätta min lilla träningsfas jag gör om dagarna med. Under veckan nu som kommer blir det 100 situps, 50 armhävningar och så gör jag en annan övning som jag inte har någon aning om vad den heter, men jävlar så slut jag blir i armarna av den... Ska försöka göra lite ryggövningar också.
Nåja, the mission is on!!

Näe, nu ska jag fortsätta kvällen med att kika fotboll och fortsätta vara lat innan det blir sängdags och upp 06.30 imorgon! Vi hörs och ses everyhopa!

Smell ya' later. Schwing!

___________________________________ 
"Norge är nordens största leverantör av kameler."

Av Herr Dunderskägg - 30 januari 2010 17:13


Folk påstår att jag är en känslosam tönt (sanning), att jag har personlighetsklyvningar (eeeh??) och att jag är helt dum i huvudet som skriver i min blogg. Men snälla... Ska jag behöver ta upp det här IGEN?!

NI BEHÖVER INTE LÄSA MIN BLOGG!!!

Alla människor har ett val. Att göra något, eller INTE göra något. I alla situationer.
Så ni som påstår att ni känner mig genom att läsa min blogg, där jag bara får uttrycka hur jag känner i "stundens hetta", är nog mer korkade än vad jag någonsin VÅGAT tro.

Och sen att ni GÖMMER er bakom lika alias som "Jag", "Anonym", "..." osv, skrämmer mig ännu mera. Visa era fula ansikten istället för att skriva kommentarer och inte våga stå för dom. Ni är fan i mig skrattretande!!

Jag är en stolt "tönt" (vad nu eran definiering av ordet tönt är?), och alla som känner mig vet att jag är en känslosam kille, och att ni andra killar nu "skäms" över mig för att jag VÅGAR visa känslor, då är ni mer skadade än vad jag någonsin trott.
Vissa tjejer vill ha "bad boys", men dom växer ifrån den perioden i livet (och den ligger väl mellan 14-24 skulle jag tro). Det kallas för att vara orutinerad och oerfaren.
Men sen är det ju allmänt känt att MÅNGA (säger inte alla, för jag vet att det inte stämmer) tjejer aldrig riktigt haft ett särskilt högt intellekt vad gäller att välja killar. Tjejer har, om jag ska vara väldigt frispråkig, ett lägre intellekt (att välja partner) än en skalbagge-hona! Allmänt känt, nu kommer det säkert bli ett jävla liv om det med. Men se omkring er, hur många av era kvinnliga vänner har egentligen varit tillsammans med otrogna idioter och våldsamma typer? Rätt många va?! Just det... Just as I thought.

Men vill en tjej ha en kille som ska verka tuff, slå sin tjej kanske eller varför inte vara psykiskt misshandlande var och varannan stund, så får det stå för dom. Då är ju DOM de tjejerna som borde få hjälp av något slag. Visst, det kan vara en bieffekt av en dålig uppväxt och miljön i en defekt familj.

Det ska alltid klagas på allt jag skriver, i och för sig har jag då något att skriva om och något att skratta åt. Men vissa kommentarer är så korkade att jag skäms såpass över eran logik att jag inte lägger upp dom, för att skydda er från att göra bort er mer än nödvändigt.

Så, till er som anser att jag är en tönt, so? Vad får ni ut av det? Jag har tampats med såna som er i hela mitt liv. Mobbare kallar jag er! Jag kan vara äventyrlig och gillar adrenalinkickar. Inte genom att slåss på krogen och verka manlig på det viset, men genom att vara ute på äventyr och hitta på nya saker. Något jag alltid velat göra är fallskärms-hopp och bungyjump! Basejumping skulle jag också vilja göra någon gång. Vore även skitkul att få testa på en riktig racing-bil på bana och köra runt. Höga hastigheter får mitt adrenalin att pumpa! 

Något annat som får mitt adrenalin att pumpa är att umgås med någon jag verkligen tycker om. Men nu skäms säkert ni killar över mig lite till.. Boo-frickin'-hoo! Inte mitt problem. Är en stolt romantiker!

Var det något mer? Eller? Nej, tänkte väl det.

Så, far åt helvete så hörs vi imorrn!

Tack till alla igår för en trevlig kväll. Eller ja, hade det inte varit för en snedfylla och en jävla massa tjafs, hade min kväll faktiskt slutat bra.


________________________________
"Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier,
än om man joggar i tjugo."

Av Herr Dunderskägg - 27 januari 2010 14:27


...nej, nu är t.o.m JAG less på snön! Då har det gått lite VÄL långt?!


Har aldrig varit så taggad inför våren förr, och det känns kanonbra! Jag växer som människa varje dag som går nu. Jag känner mig starkare (både fysiskt och psykiskt), friskare och piggare än på MYCKET länge. I och för sig sov jag tre två och en halv timme extra idag, men jag tycker att jag har förtjänat det så som jag kämpar på!


Har även suttit och skrivit en ny låttext, fick så sjuk inspiration och allt bara flödade ur mig (ordmässigt alltså hehe)... Blev en text som jag kallar "At the end of the line", och kommer väl vara rätt... Ösig vill jag ha den! Den ska vara sådär som en rejäl pungspark liksom! Rak, enkel, sköna riff och riv i sången!
Svårare än så behöver det inte vara!


I alla fall i början, så kör man enkelt, och man utvecklas med tiden, eller så...?!


Nåja... Det har varit mycket klagomål mot de senaste inläggen jag skrivit om tjejer och vad jag har för krav och så, och säger bara såhär till er som klagar; Jag ska ändå vara singel ett bra tag nu, jag har bara skrivit vad jag tycker och tänker. Det är det min blogg är till för, eller hur?!


Nåja, åter till vårdrömmarna...
Vore det inte helt rätt, om det var torr asfalt, grönt gräs, fågelsång, lite lättare kläder, över 10 plusgrader varje dag, värmande solsken, solbrillor på, valborg, grillning, ljusare kvällar... Helt makalöst vad detta år kommer bli bra!! Jag är så sjukligt taggad så det finns inte!!


Sen vore det ju inte helt fel att se alla töser i lättare kläder heller! Hehehe...
Lite längtar man ju efter att slippa se alla gå omkring och burra ner sig i sina tjocka vinterjackor...


Måste bara passa på och tipsa om en låt som är så sjuuuukt bra!
Paradise Lost - Faith divides us. Death Unites us. (Dom har även blivit återsläppta på Spotify efter en tids frånvaro.)



Denna videon är brilliant och samtidigt så äckligt ångestfylld och obehaglig att den bara blir så... BRA!! Helt underbar låt, och en bra skådespelarinsats av tjejen i videon. Mäkta imponerad!


Nåja, nu ska jag gå och handla något att äta.


Schwing!


______________________
"Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten."

Av Herr Dunderskägg - 26 januari 2010 15:11


Alltså, tjejer är konstiga.
(Nog för att vi killar också kan vara det ibland, men tjejer tar priset.)

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja...
Alla tjejer är så sjukt olika, på alla olika nivåer. Och man vet inte vad man ska ta sig till, för hur man än gör så finns det alltid fel med saker man gör.

Ta till exempel det här med tjejer, och deras krav de har på killar. Och alla (kanske inte alla, men många) säger att en kille som mig, borde dom ha valt... Och dom säger det även när dom är singlar. Men varför väljer dom mig aldrig?
Varför blir jag bara en vän i det långa loppet? Vad gör man för fel?
Om en kille som jag nu är så bra, varför vill dom bara vara vän med mig?

Hur kommer det sig att de söker tryggheten hos mig, men ändå aldrig "väljer" mig?
Och de kan sända ut så sjukt dubbla signaler ibland med så det är helt sjukt åt det.
De är jätteflirtiga och lixom, till exempel sitter/ligger och håller en i handen och smeker en på armen i timtal och verkar jättemysiga, och sen säger att man är en jättebra vän och att dom vill ha det så...? What's up with that?! Nog för att jag hört talas om kramkompisar osv, men... 

Det är inget fel på mitt självförtroende, och jag tvivlar inte på mig själv på det sättet, jag bara är fruktansvärt besvärad över tjejers sätt att tänka och deras logik och deras vibbar so to speak...

Har i alla fall satt upp några ganska enkla krav på hur jag vill att en tjej ska vara om JAG skulle kunna vara med henne... Har tänkt på detta i några dagar nu.

Utåtriktade - Hur kan man vara med nån som är introvert och bara sitter hemma och inte vill umgås med mina kompisar, eller SINA kompisar när hon är med mig?
Det blir sjukligt tråkigt i längden att bara, sitta hemma... Man måste hitta på saker tillsammans!

* Ärliga - I alla situationer. Det spelar ingen som helst roll. Jag kanske kan verka kontrollerande som vill ha klarhet i allting. Men man kan begära såpass mycket att man är ärlig mot varann i ett förhållande. Inga hemligheter - ALLS!!!

* Lojala - Jag har upplevt otrohetens fula ansikte mer än en gång. Och jag är less på det. Finns det någon tjej som faktiskt inte ens tänker tanken att knulla någon annan när hon är med mig? Visst, dom fantiserar nog... Det gör nog alla (även jag har väl fantasier, men jag lever inte ut dom), men jag vill känna mig speciell och bara deras. Inte någon som vill ha allt dom ser! Tilliten är ett problem för mig. Så om ni vill ha mig, är det dags att ni visar respekt för att jag har kass tillit, okej?! Kämpa för mig, såsom jag kommer kämpa för nästa tjej, och alltid har kämpat för de flickvänner jag haft.

* Hårdrockare - Jag lyssnar i stort sett bara på metal/hårdrock av alla de slag, så om du ska orka vara med mig. Får du antingen lära dig tycka om det, acceptera och kompromissa eller helt enkelt älska musiken jag älskar.

* Tycka om bodymods - Jag är tatuerad och inom en snar framtid förhoppningsvis även piercad. Gillar du sånt, välkommen att knacka på!

* Partymänniska - Själv drar jag på fest var och varannan helg. Så plus i kanten om du kan dricka (och inte börja gråta och bråka) med mig och mina vänner, och såklart i såna fall dricker jag även med dina vänner.

* Självständig romantiker - Du skall klara av att stå på dina egna ben, ha skinn på näsan, men samtidigt vara väldigt öppen med dina känslor. Kunna visa den inför vänner, och hitta på romantiska saker mitt i veckorna av ingen anledning alls. Plus i kanten är ju om du gillar att laga mat (tillsammans med mig såklart), och bara göra roliga saker tillsammans med mig.

* Humor - Helst av en lite lägre standard. För jag själv kan vara väldigt låg i min humor, och väldigt ofta! Jag skrattar mest hela tiden och gillar att få folk i min omgivning att skratta.

Sen har vi en liten grej som bara skulle vara en bonus:

* Musikalisk - Som sagt inget krav, bara en bonusgrej. Kravet är ju att du ska älska musik. Bonusen är om du kan sjunga, spela något instrument, MED mig såklart! Vore riktigt häftigt att träffa någon sån tjej.

- - -

Jag tycker själv att mina krav inte direkt är höga, utan VÄLDIGT realistiska. Inte sant?! Nu kom huvudvärken, och inte har jag råd med huvudvärkstabletter heller eftersom mina pengar inte kommit in än... Nåja...

Får bara hålla tummarna att det går över, eller om jag måste stå över innebandyn idag igen... Fan fan fan... 

Nåja, vi hörs väl av något, I guess...?!

___________________________________
"Sniglar kan sova i tre år." 

Av Herr Dunderskägg - 25 januari 2010 12:45


Ja... Vad säger man? Jag befinner mig just nu (som det känns) i ett vacuum.
Det spelar ingen roll hur många jobb jag söker (även fast jag ringer eller besöker platserna) så får jag antingen ett nej, eller inget svar alls.


Ska det vara så?


Nog för att jag inte har fullständiga betyg. Fattas några ämnen, men... Alltså, folk som inte ens gått gymnasiet alls får ju bra jobb, och så. Man börjar bli bra uppgiven över allting.


Drömjobbet är ju att hålla på med musik på heltid, men det är en låååång väg dit. Och då ska man hitta någon som just är med på det hela och köra liksom som trubadurer eller ha något band, som faktiskt kan ta sig ut på spelningar någon/några gånger per månad. Köra t ex tre helger i månaden... Vore så jäkla kul!


Jag har ju ingen egen bil heller, vilket krävs för många jobb nu för tiden. Körkort har jag, så det är inga problem. Problemet är bara att, jag sökte till en C-kortsutbildning nu i vinter. Men fick svaret att: "Det finns för många arbetslösa chaufförer redan, som företagen kan ta in. Så det finns inga chanser att starta nya utbildningar på ett tag."... Känns lagom stabilt.


Jag skulle ju kunna jobba med lokalvård/städning av olika slag, eftersom jag har erfarenhet av det bakom mig. Blir väl lite mer än ett års erfarenhet av det.


Sen har jag samtidigt truckkort, men jag tror situationen är likadan där, som för lastbilschaffisarna. Det finns många som har truckkort, men pga lågkonjunkturen, kan företagen tyvärr inte ta in några. Utan genom bemanningsföretagen. Och jag har ju bara A2, A4 och B1-licenserna. Och det är inte mycket att skryta med.
Det betyder att jag har licens för; Ledstaplare, låglyftare och motviktstruck t.o.m 10 ton.


Skulle gärna vilja bredda mig och ta lincens för till exempel; 12-tonstruck, Skjutstativ, hjullastare osv...


Sen kan ju faktiskt tänka mig att (väldigt gärna) jobba i någon slags affär/butik av något slag. För jag är ju en socialt lagd människa, som har väldigt lätt att prata för mig, och även alltid har glimten i ögat. Det kan tas på både gott och ont, har jag hört. Att jag kan vara lite väl pratig. Men så funkar jag...


Jag är ju inte direkt rädd för att anta nya utmaningar, och om jag får säga det själv så är jag lättlärd. Det är bara det att jag kan vara lite försiktig precis i början, typ första 2 veckorna är jag mest för att se och lära. Men efter det så vågar jag påstå att jag faktiskt börjar ta för mig mer och mer.


Vissa säger säkert raka motsatsen, men ja... Bara jag släpper spärren jag har vad gäller att ta det där stora ansvaret, så går det lätt sen!
Jag är väldigt envis av mig som person, både på gott och ont, och har faktiskt lätt att gå upp om morgonen bara jag behöver. Som nu t ex, när jag går upp mellan 06:30 och 07:30 om dagarna. Är ju bara skönt att kliva upp tidigt och få vara med om dagsljuset liksom.


Men jag är väl mest en nattperson om jag ska vara ärlig. Så om jag jobbade natt skulle jag nog bara trivas som fisken i vattnet. Men, som sagt - det spelar ingen större roll.


Jag är även i bra form (eller, jag börjar bli i alla fall. Hehehehe...) och är frisk och kry. Jag är inte den personen som blir sjuk ofta. Har kanske två förkylningar om året, som alla andra. Jag röker ju knappt längre heller, så jag behöver inga rökpauser när jag jobbar. Jag kan gå flera veckor utan cigg, nemas problemas.
Men än finns ju suget, men det är inte sådär påtagligt som det var precis i början.


Så om ni har någon plats på ett lager, städ-firma, musikaffär, eller har en plats i ett coverband (som jag kan ha som ett litet sidoprojekt på sidan av bandet jag spelar i, bara inte repningarna är på Lördagarna mellan 12:00-16:00), eller en vanlig affär av något slag (livsmedel, sport osv.) så är jag mer än intresserad av att ta kontakt med er.


Skicka en kommentar eller skriv i gästboken, så kontaktar jag er.
Tack för mig!


_____________________________
"En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör."

Av Herr Dunderskägg - 24 januari 2010 18:18


En trevlig helg har snart passerat. En trevlig helg, där mycken hände!

Fredagen var lugn, så satt bara hemma och kikade på film, och sen drog jag över till Linn och Ante, där träffade jag Robin och Jennie, som också var där och fikade och snackade skit. Verkar vara en trevlig kis, den där Robin.

Nåja, blev väckt strax efter sju på Lördags-morgonen av Antero, som ville få skjuts... Men Daniel var så sjuuukt död efter att ha sovit lite kasst emellan Fredag och Lördag morgon.
Jaja... Lördagen fortsatte med repning med boysen i Alunda, och det gick riktigt bra... i alla fall i slutet! Vi har en riktig masterpiece på gång! Jag är sjukt taggad över den låten!! Hade det inte varit för att jag skulle till Enköping på kvällen hade jag stannat kvar längre än vad vi gjorde... Men men...
Nåja, jag och Björn drog sen in till Jonas för att ladda batterierna inför resan mot Enköping. Så vi var där ett tag och snackade skit och så...
Sen drog vi iväg i Silverpilen! Och som den går... Att den går... Om den går... När den går!! Hahaha....!! Eller vad säger du, Fenni?! Nej just ja, du körde ju av vägen. Nej, jag ska vara snäll... Lovar!

Vi anlände till slut hemma hos Fenni, där vi satte oss och lyssnade på musik och körde en gissarlek som var riktigt rolig. Skriva personer/karaktärer osv på en post-it-lapp och sen ska man ställa massa frågor och sånt om vem man är (har i pannan) osv. Nej, det var skitkul!
Sen bara drack och drack och drack vi. Och till slut var det bara jag, Elin och Jonas kvar som var vakna. Och sen runt halv sex på morgonen kom Emelie ner, för då kunde hon inte sova... Så då satt vi och snackade skit vi fyra, till klockan helt plötsligt var tio i sju.

Då gick vi och lade oss, och jag och Elin låg och hade skratt-attacker men kunde efter mycket om och men somna. Men vi vaknade nog rätt nära varann tidsmässigt, och platsmässigt... Sängen var ju inte direkt stor. Och då hade vi bara sovit i två timmar tydligen. Men men... Vi låg kvar och snackade fram till klockan var tolv. Då var det dags för våffelfrukost! YUM!
Grejen var bara den att, eh... Jennifer hade, smart nog (?????) ställt ut smeten... Och det var under tio minus på natten. Så smeten var ju stelfrusen.

Så Elin fick köra smeten i mikron och ta ut den allt eftersom och vispa... Duktig hon! Hon ska tydligen vara en jäkel på att göra bakelser, tårtor och andra desserter. Ska bli spännande och se någon gång! Hehe...
Nåja, blev våffelfrukost, och sen så satt vi i Jennifers rum och snackade skit ett tag och det var inte direkt någon humor av klass... Utan den var väääldigt långdragen och bara sjuk. Men såna är vi ju!

Nåja, blev lite varma mackor runt tre-tiden, och sen bar det av hemmåt vid fyra. Jag höll på somna på vägen till Uppsala. Så Björn fick ta över ratten när vi kom till Gränby typ. Hahaha, själv satt jag resten av vägen hem och slumrade i passagerarsätet. Mysmys!
Nu är jag då äntligen hemma, och är sliten som ett DJUR!
Inte bra att dricka massa vin och Mintuu och sen inte sova något...
Jaja, jag var i alla fall den som drack minst (av dom som drack) tillsammans med typ... Elin?! För så mycket drack du inte!

Nu ska jag steka köttbullar! Herrå! 

_______________________________
"En person skrattar i snitt 13 gånger per dag."

Av Herr Dunderskägg - 21 januari 2010 08:16


Ja, för går man upp halv sju på morgonen när man är arbetslös så mått man ha en skruv lös någonstans. Inte sant?! Hehe...

Nej, men Emelie ringde och väckte mig tjugo i sju, men jag vaknade i och för sig fem minuter före pga alarmet. Vilket kändes jäkligt skönt...
Men, vad fan... Skönt att ha en ordentligt dygnsrytm. Ska väl försöka lägga mig lite tidigare på kvällarna bara... Somnade inte förrän typ tjugo i två inatt, så.

Men har i alla fall fått i mig två koppar kaffe, och kikar lite på the Voice på femman, så detta är en skön start på morgonen. Ska även snart ut och gå med grannen, och efter det blir det ICA och köpa lite juice, mjölk och grönsaker. Måste ju ha lite extra pålägg på mackan. Blir så tråkigt med bara ost...
Plus att det faktiskt SER bättre ut och med lite färg på en macka... Man vill hellre äta den då.

Sen måste jag ju säga grattis till min söta vän Jessica som fyller 18 idag! Hon blir stora tjejen nu ju! Grattis grattis! Snart lär det bli krogen och röja järnet?! Jag är på!! Hoppas du får en sjukt bra dag gumman!

Vad ska man göra annars idag? Ska tvätta lite, that's for sure... Men annars så har jag väl inga direkta planer. Vilket är lite trist i och för sig...
Inväntar mina pengar, men dom kanske inte ens kommer idag... Har jag tur får jag väl dom imorgon först. Men det vore väl helt okej ändå... Måste ju in till systemet och köpa mig lite alkohol, så jag kan ta mig ett par groggar på Lördagkväll. Vore jättetrevligt! Blir tydligen bastu och grejer...

Nåja, ska väl kika ifall tvätten är torr så jag kan hänga upp nästa maskin.
Som dom säger i Norge;

Haaaa deee'!

_________________________ 
"Varje dag laddas det ner mer än 400 exabyte olagligt från nätet." 

Av Herr Dunderskägg - 20 januari 2010 00:09


...tänk att tiden har gått så otroligt fort.


Tjugo hela år har gått sedan du lämnade oss, med en så otrolig tomhet efter dig.
Jag har aldrig saknat en människa mer än vad jag saknat dig.
Jag må bara ha varit fem år gammal när du gick bort. Men jag har så klara minnen av dig.


Den ugns-stekta kycklingen, speciellt! Men även ditt distinkta och unika skratt.
Din värme, din godhet och ditt kärleksfulla hjärta.
Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag skulle vilja ha upplevt dig i mitt liv under min uppväxt, och du hade fått se mig som den jag är idag.
Du hade fått höra mig spela gitarr och sjunga... 


Tårarna rinner bara jag skriver detta inlägg... Och dom vill inte sluta rinna. För jag saknar dig mer än vad mina ord nånsin kommer kunna förklara. Det spelar ingen roll om jag skrev tusen ord. Min saknad vore fortfarande för stor.
Jag önskar jag hade dig i livet, här hos mig. Så jag fick ge dig en stor kram och säga hur mycket jag älskar dig och alltid kommer älska dig. Även om jag bara fick ha dig i ynka fem och ett halvt år. 


Tänk om du fortfarande hade levt, och fick uppleva alla barnbarnsbarn. Märta och Matilda och Kimmies kommande lilla karatekid. Tänk om du hade vart med oss än, och fått sitta med och lyssna på alla låtar jag spelar på gitarren och allting.
Tänk om du fått se oss alla växa upp... Åh, vad jag önskar att du fortfarande var bland oss... Älskade, lilla mormor! 


Du skulle ha fyllt 90 år i år... Men sjukdomen tog dig ifrån oss... Det är så orättvist. Du, kan du vara så go' och hälsa morfar att jag saknar honom också?!


Kom att tänka på ett ordspråk nu när jag satt här, som läste för ett par dagar sen. "Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, medans det vi kunnat ersätta har vi aldrig i sanningen älskat."... Och DU mormor, du är oersättlig! Ingen kommer någonsin ta din plats! Jag älskar dig nu, och för all framtid.


Du är föralltid saknad och älskad.
Vår älskade mormor/farmor, mamma och hustru.
Greta Wiberg. 


Vila, för alltid, i frid. 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards