Stay True! Stay Awesome!

Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Herr Dunderskägg - 13 januari 2010 12:21


Knutmasson är här igen. Sån skit. Vad är det för nåt nu för tiden egentligen? En dålig ursäkt att springa omkring i snö och minusgrader och supa sig redlös och vara utklädd. Även slåss bakom sin mask för att - just det - man är anonym.

Fjortisfasoner.

Det hela började som en liten egen version av Halloween. Springa runt och knacka dörr och visa upp sina egenhändigt gjorda masker och samla godis från folk i husen.

Nu för tiden är det endast supa supa supa som gäller. Det är trist, det är sorgligt och man skäms över att se alla fjortisar som springer omkring i en mask som kostade 20 kr på Lekia bara för att... Vara utklädd?! Näe, tacka vet jag alla dessa människor som lägger ner enorm energi på stora ekipage och gör sig besväret att faktiskt göra något speciellt för att underhålla, främst barnen, men även oss vuxna som fortfarande har ett barn på insidan.

Nej, jag bli hemma ikväll. Inget knutmasso för mig detta året heller. Jag har varit utklädd ETT år, och det året körde jag också så. Jag var utklädd till kobojsare med knallpulverpickadoller. Jag la i alla fall ner lite tanke i det hela...

Men men... Jag låter dom hållas. Dom tycker det är jättefestligt att supa sig redlösa mitt i veckan (det är ju i och för sig Lill-Lördag) och sen upp till jobb/skola imorrn. Kul för er... Själv kommer jag mår jättebra imorgon! Hahaha!

Suckers!

Jag förstår liksom inte det som är så kul med knutmasson? Alla samlas uppe i ladan sen och ska dansa. Även alla fjortisar (ja, jag vet... Det är 18-årsgräns) är där, och det intresserar mig inte särskilt mycket. Hehe...

Näe, jag ska sitta hemma, äta min goda sallad och umgås med Sara som kommer över ett par dagar nu och hälsar på. Ska bli trevligt. Har inte träffat henne på ett år nu så... Ska bli kul!

Nu ska jag ta en banan, och sen fortsätta rensa avlopp! Ha det gott folket!

Hejsan!

____________________________________
"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.
- Nalle Puh 

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards